Τα μηχανάκια της AGB και η ψηφιακή παγωμάρα...

@Ένα μεγάλο συγγραφικό ταλέντο, που δείχνει πως περνάει κρίση. Ότι στέρεψε και παρουσιάζει επιθεώρηση Β' κατηγορίας. Ως ηθοποιός, παραμένει σπουδαίος. Αλλά, ως σατιρικός συγγραφέας, που τόσο αγαπήσαμε, κυρίως μέσα από τις τηλεοπτικές δουλειές του κι...ενώ τα πάντα γύρω μας παρέχουν άφθονη "τροφή" , αυτός δεν μπορεί να τα πιάσει. Σαν να έχει πέσει σε μαύρη τρύπα το ταλέντο του. Απόψε, πραγματικά, δε βλεπόταν.
@Η εκπομπή «ΣΚΑΪ Θέμα» αύριο στις 23:00 θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της Συνόδου Κορυφής. Από νωρίς το πρωί μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης ο ΣΚΑΪ θα καλύπτει τις κρίσιμες εξελίξεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στις 23.00 θα προβληθεί η έκτακτη εκπομπή «ΣΚΑΪ Θέμα» με τη Σία Κοσιώνη...
@«Τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του, στην πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα. 33.7% στο σύνολο τηλεθέασης και 44.3% στα νεανικά κοινά σημείωσε η πρώτη εκπομπή της σεζόν για τους Ράδιο Αρβύλα την Δευτέρα 24/10.
@Η πρεμιέρα για τα «Κλεμμένα όνειρα» τοποθετείται στις αρχές Δεκέμβρη. Τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega «Κλεμμένα Όνειρα» έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται περίπου στις αρχές του Δεκέμβρη, ενώ μέχρι τότε πρέπει να έχουν ετοιμαστεί μερικά επεισόδια.
@Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης εξέδωσε υπόδειξη προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τις πολλές επαναλήψεις που προβάλουν, τονίζοντας πως είναι υποχρεωμένοι να αναπτύσσουν και να παράγουν προγράμματα στους τομείς της ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας. Το ΕΣΡ υπενθυμίζει στους σταθμούς τη συνταγματικά κατοχυρωμένη υποχρέωσή τους να εξασφαλίζουν την ποιοτική στάθμη των προγραμμάτων που μεταδίδουν.
@Διοικητικές αλλαγές μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένονται για την ΕΡΤ ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το διαδικαστικό μέρος για την αναδιάρθρωση της λειτουργίας του καναλιού και τη θεσμική τακτοποίηση του ζητήματος της ΕΤ1. Το θέμα αυτό θα ρυθμιστεί τελικά με τροπολογία, σε νόμο που θα περάσει στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα -τον επόμενο μήνα- και θα είναι σχετικού αντικειμένου με τα ΜΜΕ.
@Τα Ακαρνανικά όρη, στις 9 Δεκεμβρίου -προκειμένου να καλυφθούν οι περιοχές Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Αρτάς, Πρέβεζας και μέρος των Ιονίων Νήσων- είναι το επόμενο σημείο στο οποίο θα αρχίσει η εκπομπή της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ετοιμάζει θεσμικές παρεμβάσεις για το καθεστώς της πλήρους μετάβασης στις ψηφιακές εκπομπές. Με την έναρξη των εκπομπών από τα Ακαρνανικά όρη, μετά από αρκετούς μήνες καθυστέρησης, η Digea και η ΕΡΤ κάνουν ένα βήμα μπροστά αυξάνοντας την κάλυψη της επικράτειας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…