Επανάληψη μήτη πάσης τηλεόρασης και ολίγο Internet

@Απογοητευτική ήταν η χθεσινή μέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου.Η εκπομπή 'Μίλα' άγγιξε μόλις το 9,9% της τηλεθέασης,την ώρα που Mega-Ant1-Alpha έκαναν 'πάρτυ', δίνοντας μάχη για την πρωτιά. Αν και η εκπομπή 'Δέστε τους' έσκισε στα νεανικά κοινά (29,4%),ουσιαστικοί νικητές ήταν Mega & Ant1 χάρη στο...οπλοστάσιο των επαναλήψεων! Στη ζώνη 16.00-17.00,το 'Καφέ της Χαράς' σημείωσε 19,6/21,7. Η αποτυχημένη 'Patty' αντικαταστάθηκε από επανάληψη της σειράς 'Οικογένεια βλάπτει',χαρίζοντας στο Mega το 16%! Στη ζώνη 17.00-18.00,το 50-50 έσκισε με 25,6/27,3.Οι περιπέτειες του 'Μέρλιν' πέρασαν άνετα το Star με 15,2%!
@Πέρσι,έκανε δυναμικό comeback την τηλεόραση,ενώ φέτος έχει πάρει μέρος σε 2 από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές.Ωστόσο,ο διάσημος ηθοποιός έχει χάσει την ησυχία του από το πρωί της Πέμπτης,αφού φέρεται αναμεμειγμένος στο κύκλωμα εκβιαστών και τοκογλύφων που δρούσε στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα του γνωστού ηθοποιού φιγουράριζε στη λίστα -ως απλού συνεργού- των μελών μιας εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων.Mιλάμε φυσικά για τον...Μιχάλη Ιατρόπουλο! Η πλάκα είναι ότι ο ηθοποιός έχει παίξει σε σειρές με θέμα την μαφία και τα κυκλώματα της νύχτας και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υποδυόταν...τον εαυτό του....
@Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΠΕΛ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΦΕ και της ΕΠΠΕΑ (όσον αφορά στις τρεις τελευταίες σε ένδειξη συμπαράστασης των λοιπών) διαμαρτύρονται έντονα για την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά, που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ», καθώς δεν έχει καταβάλλει τις αποδοχές των δημοσιογράφων, συντακτών περιοδικού τύπου, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών τύπου, οι οποίοι εργάζονται για την έκδοση της εφημερίδας «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «Δίφωνο» και « Informer ») από το τέλος Οκτωβρίου του περασμένου έτους.
@Με απόφασή του το Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή αγωγή του πρώην υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη κατά των δημοσιογράφων Γιάννη Παπαγιάννη και Αρη Σπίνου και κατά της ιδιοκτησίας του Extra Channel 3.
Η απόφαση του Εφετείου δέχθηκε ότι όσα οι δημοσιογράφοι αυτοί ισχυρίστηκαν στις 28 Μαΐου 2008 στην εκπομπή με τίτλο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» υπήρξαν σε γνώση τους καθ' ολοκλήρου αναληθή και συκοφαντικά και αναφέρθηκαν με σκοπό να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη του πρώην υπουργού. Ο κ. Βαρβιτσιώτης είχε καταθέσει αγωγή εναντίον τους διότι οι καταδικασθέντες υποστήριξαν ότι διενεργούνται έρευνες από την Αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος, ότι είναι ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας στη Γενεύη, ότι ξάδελφός του στην Κύπρο συνδέεται με το σκάνδαλο της Siemens.
@Συνασπίστηκαν κατά κάποιο τρόπο Κώστας Χαρδαβέλλας και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και βολιδοσκοπούν τοπικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα προκειμένου να τους εντάξουν σε μια κοινή ομπρέλα υπό την καθοδήγησή τους! Μαθαίνουμε ότι οι δύο δημοσιογράφοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με αρκετούς περιφερειακούς σταθμούς αναζητώντας διαθέσιμες συχνότητες. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες όμως με τους οποίους επικοινώνησαν μέχρι αυτή την ώρα δεν δείχνουν πρόθυμοι να ενταχθούν στο εν λόγω σχήμα, δεδομένου ότι κάτι αντίστοιχο επιχειρούν να δημιουργήσουν τα τελευταία χρόνια οι ίδιοι οι τοπικοί σταθμοί μεταξύ τους.
@Μία ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΤΕΡ σχετικά με την 48ωρη απεργία που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 του μηνός στα ΜΜΕ. Διαβάστε την:
«Στην πορεία που διοργανώθηκε από τους απεργούς στις 17/1 οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας μαζί με τους χιλιάδες διαδηλωτές δείξαμε την απόφασή μας να βάλουμε τέρμα στον αντεργατικό κατήφορο του κυβερνητικού μαύρου μετώπου, των εργοδοτών, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και των ντόπιων τραπεζιτών.
Καθημερινά οι εργαζόμενοι αισθανόμαστε όλο και εντονότερη την κυβερνητική πίεση με τα χαράτσια, τους κεφαλικούς φόρους, τις αλόγιστες αυξήσεις στη ΔΕΗ και στα υπόλοιπα κοινωνικά αγαθά, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων με συνέπεια την καταβαράθρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους, την αύξηση της ανεργίας και της επισφάλειας στην εργασία, την ουσιαστική διάλυση των επιθεωρήσεων εργασίας και του ΣΕΠΕ και τη συρρίκνωση του ΟΜΕΔ.
@H pingdom κάθε χρόνο μας δίνει τα στατιστικά για το internet παγκοσμίως, αποκαλύπτοντας το πόσο σημαντικό έχει γίνει για την καθημερινότητά μας, φανερώνοντας παράλληλα και τη διείσδυση του internet και των social media σε όλον τον κόσμο.Οι χρήστες του Internet παγκοσμίως, είμαστε 2,1 δισεκατομμύρια, κάτι λιγότερο δηλαδή από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…