Απεργία για το 'Κέρδος' και πρεμιέρες χωρίς νόημα...

@Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α., της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. και της Ε.Φ.Ε., αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ» και στην ιστοσελίδα “ kerdos . gr ” από τις 14.00 μ.μ. της Πέμπτης, 19 Ιανουαρίου 2012 έως τις 14.00 μ.μ. του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου 2012. Οι Ενώσεις απεργούν αντιδρώντας στην παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου δημοσιογράφου Γιάννη Λεοντάρη και στη μη εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τύπου και φωτορεπόρτερ στην εφημερίδα «ΚΕΡΔΟΣ».
@Πρεμιέρα για την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ» με τον Γιώργο Αυτιά το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 6.45 το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Μία ανθρώπινη καλημέρα με σεβασμό στον τηλεθεατή και αξιοπρέπεια στην είδηση, με τον Γιώργο Αυτιά. «Η εκπομπή μας «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΚΑΙ» θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με αυτά που γνώριζαν έως τώρα οι τηλεθεατές. Επιδίωξή μας να δέσουμε τη νέα τεχνολογία που έχει ο ΣΚΑΙ με την δημοσιογραφική τηλεοπτική πείρα
@Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είναι από τους πλέον φανατικούς του twitter έγραψε χθες το μεσημέρι ένα σχόλιο σχετικά με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό στο διαδίκτυο. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε: «Η διαφορά του Παπαδήμου απο τον Μόντι ειναι απλή.Ο Μόντι εκπροσωπεί τους μέσα…έξω!
@@Λίγο...νωρίτερα,το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου,ξεκινά το νέο τηλεπαιχνίδι 'Minute to win it',με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Ουγγαρέζo...
@Σε συμφωνία με την πλειονότητα των πιστωτών της για αναδιάρθρωση χρεών άνω των 2 δισ. ευρώ κατέληξε η ολλανδική εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών Endemol. Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για ανάληψη του ελέγχου της Endemol από τους πιστωτές, σε ένα swap χρέους - μετοχών.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που περισσότεροι από τα 2/3 των πιστωτών μας συμφώνησαν επί της αρχής στο προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης χρέους» ανέφερε ο Τζαστ Σπι, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του «Βig Brother».
@Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον πρωτομάστορα της κρητικής παράδοσης Κώστα Μουντάκη κάνει η εκπομπή «ΗΣΥΧΙΑ! ΓΡΑΦΟΥΜΕ», σήμερα στις 18.00. Ο Ross Daly, o Mίλτος Πασχαλίδης, ο Πάρις Περισυνάκης και ο Μάνος Μουντάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του Κώστα Μουντάκη και την εκδήλωση που διοργανώνεται για το έργο του στο θέατρο «Μπάντμιντον», βρέθηκαν στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, μίλησαν και έπαιξαν τραγούδια του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…