MEGA-λος εσωτερικός πόλεμος και η μάχη της prime time

@ΤΕΛΕΙΩΜΟ δεν έχουν οι εσωκομματικές έριδες στο βασίλειο του Mega,με φόντο τις εθνικές εκλογές.Το κοινό μέτωπο Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη παρακολουθεί τον Ψυχάρη να έχει κηρύξει 'ανοιχτό πόλεμο' με τον Γιώργο Παπανδρέου,κάτι που δεν επιτρέπουν ως τώρα,να φανεί έντονα στο ύφος του δελτίου. Φυσικά,η μάχη έχει προεκτάσεις.Η συνεργασία Ψυχάρη-Σαμαρά με...αντάλλαγμα την αυτονόητη εκλογή του υιού Ψυχάρη στις βουλευτικές εκλογές,έχει προκαλέσει την οργή της πλευράς Βαρδινογιάννη,καθώς η-νυν βουλευτής Ρεθύμνου- Ολγα Κεφαλογιάννη κατεβαίνει στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ,αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ προωθεί μόνο το τέκνο 'Ψυχάρη'!! ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ όλα αυτά την...άλλη Ολγα & το κεντρικό δελτίο?Φήμες κάνουν λόγο για έντονο 'φλερτ' του Σρόιτερ με την..
οικογένεια Βαρδινογιάννη,είτε προς Star,είτε προς Mega μερι
επανάληψη του πρώτου επεισοδίου της σειράς 'Ελεύθερος & Ωραίος' (Ant1) σημείωσε 22,9%. Στη ίδια ζώνη,η επανάληψη του Ομορφου Κόσμου άγγιξε το 18,5%.Η ξένη ταινία του Alpha έφθασε το 13,9%,ενώ εκείνη του Star το 11,6%.
22.00 Η επανάληψη του Laugh Attack σημείωσε...
20,1%.Η ξένη ταινία του Mega ακολούθησε με 16%.
23.00 Η ταινία 'Safe Sex' (Alpha) σημείωσε 17,5%.Το best of του Ολα 12 έφθασε το 12,6%.
@21.00*Η ώρα του ημιτελικού έφθασε!3 ζευγάρια διαγωνίζονται στο παγοδρόμιο του Dancing On Ice,με στόχο το εισητήριο του τελικού.Φραγκολιάς,Αναστασοπούλο ή Πηλιχού?Το poll του TVNEA έδειξε συντριπτικό ποσοστό (62%) για αποχώρηση του Φραγκολιά,αν και οι κριτές ίσως έχουν άλλη άποψη...
*Το Μega προβάλλει το blogbuster 'Κακά Παιδιά 2'. Eλληνική ταινία στο Star,με την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.
@Λουκέτα σε επιχειρήσεις, μαύρες οθόνες σε κανάλια, αναστολή έκδοσης εφημερίδων, απολύσεις εργαζομένων, μειώσεις και καθυστερήσεις πληρωμών σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη ζοφερή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία διανύουν την πιο δύσκολη περίοδό τους μετά τη μεταπολίτευση. Η κατακόρυφη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης στη χώρα μας έχει δραματικές συνέπειες στα μέσα ενημέρωσης που βλέπουν την κύρια πηγή εσόδων τους να βαίνει συνεχώς μειούμενη με εντυπωσιακούς ρυθμούς από το 2008. Από το 2009 που απορρόφησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Media Services, 2,2 δισ. ευρώ (-17%), έφτασαν το 2011 στα 1,5 δισ. ευρώ (-15,5%).
@Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσαν η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ύστερα από τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε διάφορα φιλοκυβερνητικά έντυπα. Όπως αναφέρεται στο κείμενο, «δεν τυχαίο ότι η επίθεση συγκεκριμένων εκδοτικών συγκροτημάτων λαμβάνει χώρα στην παρούσα χρονική στιγμή».
@- Τι λένε τα σενάρια για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδ. τομέα
- Το σχέδιο προβλέπει και πάγωμα των ωριμάνσεων
- Οι περικοπές δεν θα αγγίξουν μισθωτούς με αποδοχές κάτω απο το πλαφόν
- Διαβάστε παραδείγματα
Επιβολή πλαφόν 1.500 ευρώ για την καταβολή ολόκληρου του 13ου και 14ου μισθού με παράλληλη διατήρηση των κατώτερων αμοιβών στα σημερινά επίπεδα, προβλέπει το βασικό σχέδιο που θα τεθεί επί τάπητος. Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, μία τέτοια ρύθμιση εκτιμάται πως θα μπορούσε να ικανοποιήσει την τρόικα, χωρίς να επηρεάσει το εισόδημα των χαμηλόμισθων.
- Η επιβολή «πλαφόν» στον 13ο και 14ο μισθό. Αυτό πρακτικά σημαίνει τη διατήρηση τόσο των δώρων όσο και του επιδόματος αδείας χωρίς την ενσωμάτωση στους υπόλοιπους μισθούς. Ωστόσο, συζητείται η επιβολή ενός μισθολογικού ορίου πάνω από το οποίο θα δίνεται τμήμα μόνο του 13ου και 14ου μισθού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο το όριο αυτό να είναι τα 1.500 ευρώ για το δώρο Χριστουγέννων και τα 750 ευρώ για το δώρο Πάσχα και το επίδομα αδείας. Δηλαδή όσοι μισθωτοί παίρνουν μέχρι 1.500 ευρώ θα συνεχίσουν να παίρνουν κανονικά τον 13ο και 14ο μισθό και δεν θα έχουν απώλειες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…