Κανάλια αλλάζουν μετόχους και τα ραδιόφωνα απολύονται...

@Σε 96 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι ζημιές του RTL από τις δραστηριότητες που διέκοψε ( Alpha) το 2011, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό του δικτύου, έναντι 135 εκατ. ευρώ το 2010. Η εταιρεία αναφέρει πως αποχώρησε από την ελληνική αγορά, εξαιτίας της οικονομικής και νομισματικής κρίσης στην Ελλάδα, μεταβιβάζονταςτο 70% της εταιρείας στο Δημήτρη Κοντομηνά. Πηγή: Παρόν.
@Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, το πόρισμα της Επιτροπής Αλιβιζάτου που θα διασφαλίζει την ανεξαρτησία της ΕΡΤ και την τήρηση του κώδικα δεοντολογίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ . Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να βγει από την κομματική διελκυστίνδα επισήμανε ο κ. Καψής, απαντώντας από το βήμα της Βουλής, στον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε λόγο για αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις της διοίκησης της ΕΡΤ.
@“Αν τελικά το Alter δεν αναστηθεί, ο Σκάι θα αποτελέσει μία από τις πρώτες που επιλογές”, δηλώνει μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη, για την επιστροφήτης στην τηλεόραση, στο περιοδικό “TV Box & Star” που κυκλοφορεί αύριο.
@Αξιοσημείωτο της ημέρας, η δεύτερη θέση της ΝΕΤ στην prime time τόσο του κοινού 15-44, όσο και του συνόλου, λόγω ζωντανής μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα Τσέλσι-Νάπολι. Πιο συγκεκριμένα, το Mega βρέθηκε στην κορυφή του 15-44 με μερίδιο 24,2% έναντι 18,5% του
ΑΝΤ1, 13,4% του Star και 11,0% του Alpha. Πρώτο όμως ήταν και στο σύνολο του κοινού, με μερίδιο 27,1% έναντι 18,9% του ΑΝΤ1, 10,3% του Alpha και 10,0% της ΝΕΤ, που χθες βρέθηκε στην 4η θέση. To ισχυρό όπλο του Mega ήταν, μεταξύ άλλων, και οι «Βασιλάδες», που απέσπασαν μερίδιο 48,2% στο 15-44 και 44,3 στο σύνολο του κοινού.
@Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, αναλαμβάνει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ύστερα από μακρά καριέρα στη δημοσιογραφία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του
στον πολιτικό στίβο. Σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Κontra
εκφράζονται ευχαριστίες στον Τέρενς Κουίκ «για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του» και ευχές για
«καλή επιτυχία στην συνέχεια του αντιμνημονιακού του αγώνα, που ξεκίνησε από το Kontra Channel». Όπως ανακοινώθηκε από το Kontra Channel, τη θέση του κ. Κουίκ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.
@Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες,μια από τις πιο αγαπητές ραδιοφωνικές παραγωγούς δεν
ανήκει πλέον στο δυναμικό του BEST 92,6, καθώς η διεύθυνση του σταθμού προχώρησε στην απόλυσή της. Απ' ό,τι φαίνεται, μία από τις πιο χαρακτηριστικές γυναικείες φωνές στην Ελλάδα έπεσε θύμαπερικοπών και της οικονομικής κρίσης.Τα αιτία της απόλυσής της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αυτή η δυσάρεστη απόφαση του σταθμού αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση... Μιλάμε φυσικά,για την Αφροδίτη Σημίτη.
@Δεν καταβλήθηκε το 15νθήμερο στο ΑΠΕ. Οι εργαζόμενοι το έμαθαν πηγαίνοντας στα ΑΤΜ! Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πληρωμές θα γίνουν το νωρίτερο ως το τέλος του Μαρτίου, το αργότερο ως τις 10 Απριλίου μαζί με το δώρο του Πάσχα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…