Formula 1 και πάρτυ στα media με άρωμα HD...

@Τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων καθώς και των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 εξασφάλισε για τα επόμενα 3 χρόνια η ΟΤΕ TV. Η ΟΤΕ TV ενισχύει φέτος την τηλεοπτική της πρόταση για τη Formula 1 με τέσσερις αγώνες σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση. Αρχής γενομένης από το Grand Prix της Αυστραλίας, που θα μεταδοθεί αποκλειστικά ζωντανά και σε High Definition στις 18 Μαρτίου 2012, από τα αθλητικά κανάλια OTE Sport θα μεταδοθούν αποκλειστικά ζωντανά και οι αγώνες της Κίνας, της Κορέας και της Ιαπωνίας, καθώς και όλα τα υπόλοιπα Grand Prix που απαρτίζουν το καλεντάρι της Formula 1 για το 2012.
@“Παρόν” 12.03.2012. Αυξάνεται η μείωση της κυκλοφορίας των εφημερίδων. Το Φεβρουάριο οι εφημερίδες, χωρίς να έχει ξεκινήσει η μείωση των μισθών στους εργαζομένους, κατέγραψαν απώλειες της τάξης του 20% με 244.805 φύλλα, πουλώντας κατά μέσο όρο 1.234.262 φύλλα. Στο δίμηνο η μέση κυκλοφορία υποχώρησε, κατά 19%, στα 1.207.625 φύλλα (-277.973), φανερώνοντας την πτωτική πορεία του κλάδου. Οι κυριακάτικες, το Φεβρουάριο χάνουν λιγότερα, το 9%, πουλώντας, κατά μέσο όρο, 752.624 φύλλα (-71.674), σε αντίθεση με τις απογευματινές που υποχωρούν κατά 26% στα 128.578 φύλλα (-45.044). Στην τρίτη θέση και ως μόνη κατηγορία που σημειώνει αύξηση είναι οι εβδομαδιαίες προγνωστικών με συνολικές πωλήσεις 92.394 (2.036) δείχνοντας πως αυτό το μικρό μέρος του κοινού αναζητάει διέξοδο στο στοίχημα. Οι λοιπές εβδομαδιαίες χτυπιούνται περισσότερο σημειώνοντας πτώση κατά 42% και πωλήσεις 80.144 φύλλων (-58.259). Οι αθλητικές της Δευτέρας κατρακυλούν στα 69.140 φύλλα (-30.136) με πτώση 30% και οι ημερήσιες αθλητικές χάνουν το 35% του κοινού τους πουλώντας 60.650 φύλλα (-32.583). Οι πρωινές πολιτικές έχασαν το 8% της κυκλοφορίας τους, πουλώντας 28675 φύλλα (-2.397), οι ημερήσιες οικονομικές διέθεσαν 4.016(-1.402) και οι εβδομαδιαίες οικονομικές 17.951 (-5.616).
@Ακόμα πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για του χρόνου τηλεοπτικά και ενώ διαβάζαμε ότι το Black Out με τη Νάντια Μπουλέ έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για του χρόνου, τελικά τα πράγματα αλλάζουν. Σύμφωνα με την «Πρωινή Μελέτη» τα νούμερα τηλεθέασης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι καλά, γεγονός που ρίχνει πολύ τα ποσοστά τηλεθέασης του prime time της Δευτέρας
@Είναι μάλλον ένα ραντεβού που θυμήθηκε… ο κύριος Καψής να πάει δηλαδή το πρωί στις 10:00 στην Βουλή και να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα του βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου για την ΕΡΤ και το ΑΠΕ ! Μετά τις τόσες προφάσεις και αναβολές λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων …ο κύριος Καψής άφησε το τηλεοπτικό στούντιο της ΕΡΤ με την κα Στάη και είπε να περάσει μια βόλτα από τη βουλή που καλείται να απαντήσει για τις αναθέσεις εξωτερικών παραγωγών της ΕΡΤ για τον τρόπο και διαδικασία των προσλήψεων δημοσιογράφων της ΕΡΤ διαδικασία που καταγγέλλεται από την Ν.Δ. και τον κύριο Κεδίκογλου αλλά και την ΕΣΗΕΑ.
@Νέα 48ωρη στην «Ελευθεροτυπία», 24ωρη στο «Κόκκινο», 48ωρη στην «Εξπρές», σοβαροί πονοκέφαλοι στο Mega, Κακλαμάνος – Καζάκης αναζητούν σοβαρές χρηματοδοτικές προτάσεις για μία νέα εφημερίδα που θα ονομαστεί… «Χωνί».
@Ένα πάρτι διαφορετικό από όλα τ’ άλλα με στόχο τη διασκέδαση αλλά όχι μόνο! Το πάρτι θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας νεανικής χαρούμενης σύναξης αλλά ο σκοπός του και «η πρόσκληση» για να λάβει κάποιος μέρος είναι εντελώς διαφορετική, έχει αγάπη και ανθρωπιά.
Το Star μαζί με τη δισκογραφική εταιρία Spicy οργανώνουν μια βραδιά ξεφαντώματος. Τραγουδούν η Στέλλα Καλλή, η Ελισάβετ Σπανού, τα συγκροτήματα Émigré, Rec και ο Πάνος Καλίδης.
@ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκινά μία νέα ενημερωτική εκπομπή στον Alphaτην οποία θα παρουσιάζει ο Σρόιτερ! Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Alpha ρεπορτάζ» και θα βγαίνει on air όταν υπάρχει κάποιο θέμα επικαιρότητας που απαιτεί έρευνα και ρεπορτάζ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…