Η Τρίτη ανήκει στο Λάκη και οι υπόλοιπες στις ανούσιες ειδήσεις...

@Της Τρίτης έγινε για ακόμα μια φορά στο Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας όπως η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να μείνουν να μην σχολιαστούν. Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την σκέψη του να ανοίξει ένα ίδρυμα για πολιτικούς σχολιάστηκε δεόντως από τον Λάκη.Έτσι στο Τσαντίρι του παρουσίασε το... ΙΕΚ Γιωργάκης για πρωθυπουργoύς όπως είπε και συνέχισε «τελικά η εξυπνάδα έχει όρια ή βλακεία κανένα...θα έκανε ποτέ ο πλοίαρχος του Τιτανικού σχολή για πλοιάρχους».Ο παρουσιαστής μίλησε και για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν κοινό...μνημονιακό πρόγραμμα και είπε ότι ο κόσμος πρέπει στις εκλογές να βάλει τέλος στην Κυβέρνηση...Ράιχενμπαχ. Ωστόσο, αναφέρθηκε και σε αγαπημένα του τηλεοπτικά πρόσωπα όπως οι: Ελένη Μενεγάκη, Άντζελα Δημητρίου, Αλέξανδρος Πετρίδης και πολλοί άλλοι. Στην σκηνή του τσαντιριού βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος δεν υποδύθηκε βέβαια τη θρυλική γιαγιά των Μήτσων, όμως ήταν απολαυστικός και στον ρόλο του ταλαιπωρημένου Έλληνα.
εφημερίδα «The Guardian» δίνει μία διαφορετική εκδοχή για το παραμύθι «Τα τρία γουρουνάκια» καθώς και την εικόνα για τον κακό λύκο. Φέρνει το παραμύθι στο σήμερα και το αποδίδει μέσω μιας πολύ έξυπνης διαφήμισης για το πώς αυτό θα αποτυπωνόταν από όλα τα μέσα, τόσο τα έντυπα όσο και τα ηλεκτρονικά. Η ιστορία παρουσιάζεται από όλες τις πλευρές με στόχο να αναδειχθεί η «ανοιχτή δημοσιογραφία» όπου βάρος διαμόρφωσης άποψης έχουν και οι αναγνώστες εκτός από τους δημοσιογράφους και κατ’ αυτόν τον τρόπο φανερώνεται η αλήθεια και η πραγματικότητα.
@Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την επανεκκίνηση της γνωστής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Ελλάδα έχει ταλέντο", που θα βγει στον αέρα το Σάββατο στις 9 το βράδυ. Αυτήν τη σεζόν και για πρώτη φορά οι auditions δεν πραγματοποιούνται μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται ήδη από χθες οι συντελεστές της παραγωγής της εκπομπής προς αναζήτηση ταλέντων. Ειδικότερα, αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού "Πρωινού ΑΝΤ1 ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με στελέχη της παραγωγής πέταξαν για τη Θεσσαλονίκη...
επιλογή της nova να μην προβάλει τα σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες και έξω από το Ολυμπιακό στάδιο στο ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, μπορεί να προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη στο κοινό της, αλλά φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες. Το βασικό επιχείρημα που παρατίθεται είναι η προστασία του αθλήματος, επικαλούμενες και οι δύο πλευρές τις οδηγίες της UEFA και της FIFA, που ζητούν να μην εστιάζουν στα επεισόδια. «Βασικός πρωταγωνιστής του θεάματος είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και αυτοί δίνουν την ψυχή τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Δεν θέλουμε να δείξουμε σκηνές βίας και να κάνουμε πρωταγωνιστές ανθρώπους που πηγαίνουν στα γήπεδα για να κάνουν επεισόδια, να τραυματίσουν ή και ακόμα να σκοτώσουν», είναι η θέση της Forthnet όπως την εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Μπέκιου.
@Στην 3η θέση του πρώτου προημιτελικού κληρώθηκε να τραγουδήσει η Ελευθερία Ελευθερίου, θέση που θεωρείται μάλλον αρνητική για την εξέλιξη της βαθμολογίας. Αντίθετα η 12η θέση στην οποία κληρώθηκε να τραγουδήσει η Ήβη Αδάμου θεωρείται πολύ καλύτερη.
@Μετά από μια πετυχημένη συνεργασία, ο Στέφανος Χίος αποτελεί παρελθόν από το ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL και οι λόγοι που οδήγησαν το κανάλι να πάρει αυτή την απόφαση είναι τα πολλά πρόστιμα που έρχονταν στο κανάλι για την εκπομπή "Μακελειό", αφού το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσαν παρουσιαστής και καλεσμένοι είχαν πολλές ύβρεις!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…