Διαδίκτυο με πόθεν έσχες...και δημοσκοπήσεις φωτιά

@Άναψε φωτιές με τις δηλώσεις του στο "Πρωινό mou" του Mega o ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος. Και τι δεν μας είπε: ότι είχε νιώσει σεξουαλική έλξη για τη μητριά του, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι bisexual και ότι η φύση υπήρξε... απλόχερη μαζί του. Για να προκαλέσουν κάποιοι ντόρο δεν διστάζουν να πουν οτιδήποτε. Το ’χουμε ξαναπεί και θα το λέμε όταν ακούμε τέτοιου είδους δηλώσεις: Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα του καθενός.
@ Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου να σχολιάσει σε βίντεο τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου και του Αντώνη Κανάκη. Έβλεπε όσα του σέρνανε και γελούσε κι ο ίδιος με τα καμώματά του. Βέβαια δεν απέφυγε τους χαρακτηρισμούς τόσο για τον Λαζόπουλο, για τον οποίο είπε ότι βγάζει μια κακία για το πρόσωπό του, όσο και για τους Ράδιο Αρβύλα, για τους οποίους είπε ότι έχουν μια ψύχωση μαζί του. Εγώ λέω πάλι ότι ο Άδωνις θέλει να ασχολούνται μαζί του γι’ αυτό και του αρέσει να προκαλεί και λέει αυτά που λέει. Εσείς τι λέτε;
@Δριμύ «κατηγορώ» κατά της διοίκησης της ΕΡΤ εξαπέλυσε χθες ο Σίμος Κεδίκογλου, τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για θέματα ΜΜΕ, στη Βουλή, καταγγέλλοντας ότι ζημιώνει το Ελληνικό Δημόσιο, με τις «αδιαφανείς και παράνομες αποφάσεις που λαμβάνει, οι οποίες σκανδαλίζουν την κοινή γνώμη». Ο κ Κεδίκογλου κατέθεσε νέα ερώτηση σχετικά με την ΕΡΤ, προς τον αρμόδιο υπουργό, ζητώντας να ενημερωθεί για ποιο λόγο καθυστερεί επί διετία ο διαγωνισμός για την «Ανάδειξη Φορέα Παροχής Υπηρεσιών Στατιστικής Κάλυψης Αθλητικών Γεγονότων και Εκπομπών». Όπως επισημαίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η ολοκλήρωση του διαγωνισμού αυτού «θα οδηγούσε σε σοβαρότατη εξοικονόμηση..
@Στο Διαδίκτυο θα αναρτώνται από ‘δώ κι εξής τα «πόθεν έσχες» βουλευτών, αλλά και δημοσιογράφων, μεγαλοεκδοτών και κρατικών λειτουργών, καθώς εγκρίθηκε από όλα τα κόμματα η πρόταση νόμου του Απόστολου Κακλαμάνη και άλλων 74 βουλευτών για την τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας. Στην πρόταση νόμου, στην οποία, κατά τη συζήτηση, ενσωματώθηκαν πολλές βελτιωτικές προτάσεις..
@Πλάνα φαίνεται πως αλλάζει το κανάλι της Κάντζας όσον αφορά στον προγραμματισμό του.
Ενώ τη φετινή σεζόν ο Alpha φρόντισε να κόψει αρκετές εκπομπές οι οποίες πέρυσι σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης φέτος μετά από τις κινήσεις που έκανε και τα σίριαλ που πρόσθεσε στο πρόγραμμά του και είδε πως δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σκέφτεται να αλλάξει ρότα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες είναι πρώτα από όλα, να αλλάξουν ώρες μετάδοσης στις δύο τούρκικες σειρές τους. Έτσι, «Ρώτα την αγάπη» και «Λάλε: Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη» θα μετακομίσουν από το prime time και θα πάρουν θέσ η στο πρωινό τους πρόγραμμά, πριν τη μετάδοση της εκπομπής «Ελένη».
@Σε λίγες ώρες θα βγούν στον αέρα απο Κυριακάτικες εφημερίδες δύο δημοσκοπήσεις που βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.βΗ απόλυτη ανατροπή έρχεται σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας που θα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις και στα μικρά και στα μεγάλα κόμματα. Η μία θα δημοσιευτεί στο Εθνος και η άλλη στο Βήμα. δημοσκόπηση της ΜΑRC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής η ΝΔ συγκεντρώνει 17,8%, το ΠΑΣΟΚ 13,2%, το ΚΚΕ 7,5, η ΔΗΜΑΡ7,35, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,1%, Σύριζα 6%, ΛΑΟΣ2,5%, Χρυση Αυγή 2,3%, ΔΗΣΥ2,15, Οικολόγοι Πράσινοι 1,9%, Κοινωνική Συμφωνία 1,1%και αδιευκρίνιστη ψήφος 28,2%. «Καταστροφή» για τα μνημονιακά κόμματα δείχνει νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, η οποία τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία μόλις στο 18,1% και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται ως δεύτερο κόμμα, στο 14,3%, όπως μεταδίδει το protothema.gr. Με βάση, πάντα, τη δημοσκόπηση, ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.
Στην πέμπτη θέση είναι ο Σύριζα με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%. Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.
«Πρώτο κόμμα» είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι ξεπερνούν το 25%, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο» στη σχετική ερώτηση…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…