RealTV στη θέση του Alter και εκλογές χωρίς τεχνικούς;

@Από το Καρφί του Σαββατοκύριακου !! Συζητήσεις προκάλεσε η αναφορά του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Πέτρου Κστόπουλου ότι "το βράδυ των εκλογών θα είμαι στην τηλεόραση". Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο λένε ότι ο σταθμός που θα φιλοξενήσει στα... πλατό του τον έμπειρο δημοσιογράφο δεν είναι άλλος απο τη συχνότητα του πολύπαθου Alter. Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι ο Γιώργος Κουρής έχει αποφασίσει πριν απο τις εκλογές να επιχειρήσει να επαναλειτουργήσει το κανάλι του Μπουρναζίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, εξετάζεται σοβαρά σε δεύτερη φάση το Αλτερ να μετονομαστεί σε real tv. Όλο αυτό το διάστημα, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος Κουρή, έχουν γίνει διάφορες επαφές, οι οποίες κρίνονται ως επαρκείς προκειμένου το κανάλι να μπορέσει να εκπέμψει εκ νέου.
@Οπως διαβάσαμε ήδη σε κάποια μπλόγκ η Ε- ΤΙΤΑ αναμένεται να αποφασίσει κινητοποιήσεις , άκουσον άκουσον και θα εμποδίσουν λένε τα κανάλια να μεταδώσουν εκλογές. Τι λέτε ρε παιδιά?
Πόσο μάγκες πιστεύετε ότι είστε? Είκοσι χρόνια τηλεόραση φάγατε καλά και μάλιστα με αμοιβές που άλλες ειδικότητες που έχουν φάει χρόνια στα θρανία και στα πανεπιστήμια δεν τις έχουν δεί στα μάτια τους/ Δηλαδή ηλεκτρονικοί είναι μόνο τηλεόρασης? Ακούστε να δείτε γιατί έχετε χάσει τη μπάλλα. Πόσοι τελικά απασχολείστε στην τηλεόραση τεχνικοί? Χίλιοι πεντακόσιοι. δύο χιλιάδες?
Μπροστα σε όλο αυτό που περνάει σήμερα ο κόσμος είστε το 0,000000000001%. Και τελικά εσείς είστε οι αναλώσιμοι. Αναλώσιμοι δεν είναι αυτοί οι οποίοι μέχρι σήμερα σας έδιναν ψωμί.
Και μιλάμε για τα λίγα ταλέντα που διαθέτει η χώρα στο ειδησεογραφικό κομάτι αλλά και στο ψυχαγωγικό. Αυτοί τα φέρνουν και πάρτε το χαμπάρι. Εσείς κανένα καλωδιάκι να τραβήξετε, να ρυθμισετε λίγο τις κάμερες σας ( έχουν βγει και ρομποτάκια ). και αυτό είναι Τον αμανέ το πιάσατε ψηλά. Εσείς λοιπόν πρέπει να μάθετε ότι υπάρχουν τα ραδιοφωνάκια. οι εφημερίδες αλλά και το διαδίκτυο. Κλειστε τα μαγαζιά που σας δίνουν ψωμί τόσα χρόνια και κάντε τη στα χωριά σας .
Στο κατω κάτω της γραφής ποιος σας είπε ότι θέλουμε να παρακολουθσουμε την παρωδία αυτών των εκλογών. Ταινιάκια. μουσικούλα και ιντερνετ.
@Με μέσο όρο 28,7, τις καθημερινές, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA συνεχίζει την πορεία πρωτιάς στον πίνακα τηλεθέασης. Και τον μήνα Μάρτιο διατήρησε την πρώτη θέση στην ενημέρωση, σημειώνοντας 6,7 μονάδες διαφορά από τον ΑΝΤ1 που ακολουθεί, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα...
@Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι ψέμα. Ότι μας κάνουν πλάκα. Ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως τελικά είναι γεγονός.
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης, ανήμερα της Πρωταπριλιάς, σηκώνει στον αέρα το δικό του ενημερωτικό site! Το spirospero.gr, όπως διαβάζουμε στο προσωρινό μήνυμα υποδοχής, θα περιλαμβάνει όλα τα νέα της επικαιρότητας με αρκετές παρασκηνιακές ειδήσεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα, το οποίο, όπως μαθαίνουμε, το πλαισιώνουν λίγοι μεν, αλλά άνεργοι μέχρι πρότινως, δημοσιογράφοι. [planet-greece]
γνωστοι πέταξαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό στα γραφεία του Kontra Channel επί της οδού Δήμητρος 31-33 στον Ταύρο. Από την επίθεση σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει στο σημείο χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει καθώς η φωτιά που προκλήθηκε είχε ήδη κατασβηστεί.
@Περισσότερες συχνότητες στο φάσμα που χρησιμοποιούν σήμερα τα τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης θέλουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και φαίνεται πως το πετυχαίνουν, γεγονός που τινάζει στον αέρα την ισορροπία ανάμεσα σε επίγειους παρόχους δικτύου και εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Το αίτημα αναμένεται να τεθεί και στη χώρα μας, με επίκεντρο τη μελέτη αποτίμησης του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος και του ψηφιακού μερίσματος, η οποία είναι στο Υπουργικό Συμβούλιο ως τμήμα πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών. Ενώ για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχει συμφωνηθεί από όλες τις πλευρές και περιλαμβάνεται ως απόφαση στο Μνημόνιο 2 να δοθεί το ψηφιακό μέρισμα, το φάσμα δηλαδή 790-862 MHz, οι συχνότητες από την 66 ως την 69 στα UHF, ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών ζητάει τώρα επιπλέον φάσμα κάτω από τη συχνότητα 66 με το επιχείρημα ότι μπορεί να δώσει περισσότερα λεφτά για αυτό.
@

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…