Eurovision χωρίς τέλος και αναβρασμός για την νέα χρονιά στη tv

@H καθοριστική ψηφοφορία των δημοσιογράφων που βλέπουν τα πάντα live στο Μπακού, έφερε την χώρα μας από την πέμπτη θέση στην πρώτη, λίγη ώρα αφότου η Ελευθερία Ελευθερίου παρουσίασε την -πραγματικά εντυπωσιακή- χορογραφία της, βασισμένη στη θεά Αφροδίτη.Mην ξεχνάμε πως η εν λόγω ψηφοφορία-σχεδόν πάντα-προβλέπει με ακρίβεια τη δεκάδα που προκρίνεται στον τελικό!
Πλέον, το «Aphrodisiac» έχει 173 βαθμούς και ακολουθούν η Ρωσία με 167 και η Ρουμανία με 158, ενώ η Κύπρος βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 144 βαθμούς.Το top 10 συμπληρώνουν: Ισλανδία, Ιρλανδία, Ελβετία, Δανία, Μολδαβία και Αλβανία
@Αναβρασμός επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο, και ειδικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με το Πρωινό για του χρόνου, ήδη αρχίζει να συζητείται και μάλιστα πολύ έντονα. Ξέρετε, όταν έχω κάτι στα χέρια μου και είναι έγκυρο το βγάζω με την μια (χωρίς να υπολογίσω κανέναν). Μην (κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για συνέχεια )...πιστεύετε τίποτα από αυτά που ακούγονται για το Πρωινό ΑΝΤ1 και ειδικά τα ονόματα που ακούγονται...
@Η ελληνική showbiz ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, το οποίο θα απολαύσουν και οι τηλεθεατές για 9η συνεχή χρονιά! Τα MAD Video Music Awards έρχονται ξανά, με στόχο να πιάσουν τον παλμό της νεολαίας και να σκορπίσουν μηνύματα θετικής ενέργειας. Με σύνθημα «Young Greece» (νεαρή Ελλάδα), τα βραβεία έχουν σκοπό να αναδείξουν την Ελλάδα των νέων. Την Ελλάδα που δημιουργεί, τα καταφέρνει, εμπνέει και εμπνέεται και πάνω απ' όλα αντιστέκεται στην απαισιοδοξία.
@Το τελευταίο διάστημα η ΕΡΤ εμφανίζει υπερηφάνως τα «κέρδη» που προέκυψαν από τη διαχείρισή της την τελευταία διετία. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι τα κέρδη της έφτασαν τα 57 εκατομμύρια ευρώ το 2011. Το πρόβλημα με την ΕΡΤ είναι στο τι εννοεί όταν λέει κέρδη. Όταν, λοιπόν, η ΕΡΤ μιλά για κέρδη, περιλαμβάνει και τα έσοδα από το ανταποδοτικό τέλος, τα οποία, όπως είναι γνωστό, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Για να είμαστε ακριβείς, τα έσοδα της ΕΡΤ το 2011 ήταν 13 εκατομμύρια ευρώ από διαφημίσεις, 17 εκατομμύρια από διάφορες άλλες δραστηριότητες και 299 εκατομμύρια ευρώ από το περίφημο «ανταποδοτικό» τέλος.
@Στην προκήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας (10.30 έως 15.30) σε όλα τα ΜΜΕ προχώρησε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας ΕΣΗΕΑ την Τρίτη 22 Μαΐου λόγω της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μελών της στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.
Αλεξανδρούπολη ως γνωστόν είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας που από τον Νοέμβριο του 2010 έχει κάνει πλήρες switch off της αναλογικής τηλεόρασης. Η ακριτική αυτή πόλη λοιπόν που πρωτοστατεί στις ψηφιακές εξελίξεις, η πόλη που βρίσκεται μία ανάσα από την Τουρκία, εδώ και ένα χρόνο "ακούει" μόνο τα δύο τοπικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ (Σταθμοί Κομοτηνής και Ορεστιάδας) ενώ από τα εθνικά προγράμματα εκπέμπει μόνο η ΕΡΑ 2. Απουσιάζουν τόσο η ΕΡΑ 1 (NET FM) με το ειδησεογραφικό πρόγραμμα που είναι απαραίτητο αυτές τις μέρες των εκλογών, όσο και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ που θα έχει μεγάλη ακροαματικότητα το καλοκαίρι λόγω του EURO 2012 και των Ολυμπιακών αγώνων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…