Mega διαδηλώσεις και web tv που κάνει την διαφορά..

@Ποια είναι η κατάσταση στις εκδόσεις Λυμπέρη; Ποια είναι η νέα πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι που πείστηκαν, προσωπικά, από τον εκδότη να μειώσουν οικοθελώς τις αποδοχές τους, τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον οι οφειλές της επιχειρήσεις μεγαλώνουν την ίδια ώρα που οι λαμπερές παρουσίασεις των δραστηριοτήτων της ανθρώπων της, συνεχίζονται με την ίδια ένταση.
ολίτες εκδηλώνουν την αντίθεσή τους για τη στάση που τηρεί ο σταθμός. Ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποιείται έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA στη λεωφόρο Μεσογείων από ομάδα πολιτών, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει διαδήλωση στις 8 το βράδυ αντιδρώντας στη στάση που τηρεί το κανάλι απέναντι στο μνημόνιο και την κυβερνητική πολιτική.
@Η τηλεόραση της Ζούγκλας άρχισε τις μεταδόσεις της σε κάθε γωνιά της επικράτειας και στην Κύπρο κάνοντας πραγματικότητα το πάντρεμα του διαδικτυακού κόσμου με την επίγεια τηλεόραση αλλά και της Περιφέρειας με το Κέντρο. Η αρχή έγινε με την βραδιά των εκλογών 2012 και συνεχίστηκε με την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την Δευτέρα που μας πέρασε. Την Πέμπτη 17 Μαΐου μεταδίδεται η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» ενώ προγραμματίζεται και η μετάδοση της εκπομπής «Ζούγκλα».
@Ραγδαίες αλλαγές αναμένονται στο χώρο της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Η Forthnet [FORr.AT] εισέρχεται άμεσα στο χώρο της παροχής επίγειων ψηφιακών συνδρομητικών υπηρεσιών, ενώ την ίδια ώρα η προγραμματισμένη διακοπή των αναλογικών εκπομπών για τα ελεύθερα κανάλια στην περιοχή της Αττικής οδηγείται σε μερικό ναυάγιο. Η ΕΡΤ σύμφωνα με πληροφορίες, θα γνωστοποιήσει σήμερα στο αρμόδιο υπουργείο, την αδυναμία της να προχωρήσει σε πλήρη μετάβαση στις ψηφιακές εκπομπές. Την παροχή επίγειων ψηφιακών τηλεοπτικών υπηρεσιών ανακοίνωσε χθες η Forthnet. Πρόκειται για τη μετεξέλιξη ουσιαστικά των υπηρεσιών που παρείχε η Nova στη δεκαετία του 2000, μέσω αναλογικού αποκωδικοποιητή. Με τη νέα τεχνολογία, η εταιρεία θα παρέχει πρόγραμμα από την πλατφόρμα της Nova και η υπηρεσία είναι άμεσα διαθέσιμη στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
@Τριπλή κάλυψη από την ΕΡΤ του μεγάλου τελικού για το Champions League μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου (21.45) . Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Allianz Arena στο Μόναχο από τη ΝΕΤ , σε Υψηλή Ευκρίνεια από την ΕΡΤ HD και μέσω WEB TV στο www.ert.gr, σε περιγραφή των, Γιώργου Χαϊκάλη και Στέφανου Δημητριάδη.
@«Στις εκλογές δεν θα είμαστε μαζί σας» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης και αποκάλυψε πότε θα ρίξει αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα». Την Τετάρτη, 30 Μαΐου θα δούμε την τελευταία εκπομπή της απολαυστικής παρέας, ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα αν του χρόνου θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.
@Πέσαν τα πρώτα σποτάκια για τα Mad Video Music Awards και πάλι τα ίδια και τα ίδια! Ας καταλάβουν πια σε αυτό το κανάλι πως όταν βγάζεις τους ίδιους και τους ίδιους τραγουδιστές είναι το λιγότερο βαρετό! Είναι σαν να παρακολουθώ τα προηγούμενα βραβεία αλλά με άλλα τραγούδια. Και ειδικά από το να σπαταλάς χρήματα σε διοργανώσεις ας πληρώσεις κανέναν εργαζόμενο στο mad! Άλλωστε τι προσφέρουν τα συγκεκριμένα βραβεία;; Τίποτα. Η μουσική σκηνή στην Ελλάδα πονά και μέσα σε ένα βράδυ βλέπουμε πως τίποτα δεν πάει λάθος. Τι υποκριτικό;
@

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…