Ο ποδοσφιαρικός χάρτης ανήκει στα συνδρομητικά και τα χάλια με τις επαναλήψεις

@ Με λιγότερο ποδοσφαιρικό θέαμα στην ελεύθερη τηλεόραση και άφθονο στη συνδρομητική διαμορφώνεται ο νέος χάρτης των τηλεοπτικών μετάδοσεων τη χρονιά 2012-13. Η συμφωνία της TEAM με την ΕΡΤ για τους αγώνες του Champions League της 3ετίας 2012-15 « σώζει τα προσχήματα» καθώς οι θεατές θα μπορούν με το ανταποδοτικό τέλος των 4,24 ευρώ το μήνα να βλέπουν δύο αγώνες του Champions League. Από την άλλη το Mega είναι εκτός ανταγωνισμού λόγω οικονομικής αδυναμίας, ενώ κυρίαρχη στις μεταδόσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι η nova.
Ο χάρτης των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής. Η nova έχει ποδοσφαιρικές μεταδόσεις όλη τη βδομάδα με εξαίρεση την Παρασκευή. Το ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται από Σάββατο ως και Δευτέρα με τη nova να έχει το σύνολο των αγώνων. Την Τρίτη μεταδίδει όλα τα ματς του Champions League, και την Τετάρτη, τους περισσότερους αγώνες, με την εξαίρεση των δύο αναμετρήσεων που προβάλει η ΕΡΤ. Την Πέμπτη η nova έχει τους αγώνες του Europa League, ενώ ο ΑΝΤ1 μεταδίδει δύο αγώνες, εκ των οποίων ο ένας με ελληνικό ενδιαφέρον. Στη nova υπάρχουν ακόμη το αγγλικό πρωτάθλημα, ως το τέλος της σεζόν και το Πορτογαλικό. Ο ΟΤΕ TV έχει από τη μεριά του πολύ καλά πρωταθλήματα, με ανανεωμένες συμφωνίες ως το 2015. Το Ισπανικό πρωτάθλημα υπόσχεται υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, αν και η χώρα κινδυνεύει με «βοήθεια» από το ΔΝΤ και την Ευρώπη. Στον ΟΤΕ TV είναι και οι δύο κατηγορίες της Bundesliga και το Campionato.
@Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 και κάθε μέρα στις 06.45 το πρωί, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τα τρέχοντα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα. Διανύοντας μια περίοδο σημαντικών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων, η καθημερινή πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει κάθε πρωί, καταγράφοντας την επικαιρότητα με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, δίνοντας βήμα στον πολίτη και τους πρωταγωνιστές των ημερών και ενημερώνοντας τους τηλεθεατές με χρηστικές πληροφορίες για την καθημερινότητά του.
@Με εύφημο μνεία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τιμήθηκε η εκπομπή της NET FM «ΑΣΚΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», με τον Περικλή Βασιλόπουλο. Συγκεκριμένα, η εκπομπή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct της ΕΡΤ, αναδείχτηκε ως μία από τις πέντε πανευρωπαϊκές πρότυπες και επιτυχημένες δράσεις (success stories) για το 2011 στον τομέα της διάδοσης πληροφοριών και ενίσχυσης του διαλόγου για την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε ευρύτατο αριθμό πολιτών.
@Σε συνέχεια των επιχειρήσεων και των ελέγχων για τη διακοπή παράνομων εκπομπών στο ραδιοτηλεοπτικό φάσμα, πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου επιχείρηση εντοπισμού και διακοπής λειτουργίας παράνομου ραδιοφωνικού σταθμού που εξέπεμπε στο Ν. Μαγνησίας, μετά από συνεργασία του Περιφερειακού Γραφείου της ΕΕΤΤ στη Θεσσαλονίκη με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ, διέκοψε τη λειτουργία και κατέσχεσε τον εξοπλισμό εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΛΑΪΚΟΣ FM» (πρώην «Ράδιο Πήλιο»), που εξέπεμπε στη συχνότητα 93,1 MHz, από εγκαταστάσεις στο 18ο χλμ Ε.Ο. Βόλου-Ζαγοράς. Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ο εν λόγω σταθμός λειτουργούσε παράνομα...
@Μεταγραφή για το MEGA Κύπρου και το show «DanSing For You 2» πήρε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο Νίκος Μουρατίδη πηγαίνει στη Μεγαλόνησο για να αντικαταστήσει τον Άλεξ Παναγή. Όσο για τους άλλους δυο κριτές, δεν θα αλλάξουν, θα είναι η Εύη Δρούτσα και ο Τζέικ Αθανασιάδης. Η παρουσιάστρια του show για ακόμη μια χρονιά θα είναι ο Χριστιάνα Αριστοτέλους.
@Η σειρά θα προβάλεται καθημερινά, από Δευτέρα, στις 23:00. Μία πολύ επιτυχημένη σειρά, που ακόμα και στις επαναλήψεις σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, θα προβάλει ο ΑΝΤ1 από Δευτέρα.
Έτσι, η σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» επιστρέφει στις οθόνες μας από 27/8 στις 23:00.
@Επειδή σε διάφορα σχόλια και mail που λάβαμε θεωρήθηκε ότι δεν ασχολούμαστε πια με το θέμα των παρανόμων της Αττικής, σας παραθέτουμε λίστα με ιδιωτικούς επαγγελματικούς σταθμούς που λειτουργούν κανονικά με πρόγραμμα και διαφημίσεις στο νομό Αττική χωρία να διαθέτουν ούτε άδεια λειτουργίας ούτε βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας.
87.5 Κρήτη FM [Πυροβολεία]
90.7 Ράδιο Άστυ [Αίγινα] (δεύτερη παράνομη συχνότητα από Αίγινα, καμιά φορά χωρίς διαμόρφωση)
91.4 Κρητικό Διαδυκτιακό Ραδιόφωνο Αττικής [Πυροβολεία]
98.0 Free FM [Υμηττός]
99.8 99,8 FM [Υμηττός]
100.6 Ο παλιός πομπός του ΣΚΑΙ από Πάρνηθα στους 100,6 - παραμένει ανοιχτός κανονικά από Υμηττό
101.6 ? [Υμηττός] (δεν εκπέμπει πάντα)
102.7 Top FM Πειραιά [Πειραιάς]
103.1 Ράδιο Αναγέννηση [Πυροβολεία]
103.5 Ωμέγα Ράδιο [Ζαχαρίτσα Ποικίλου Όρους]
104.3 Ράδιο Μινόρε (πρώην Top FM, Digital 106,7) [Υμηττός]
104.8 Styl FM [Υμηττός]
105.2 Atlantis FM [Υμηττός]
107.2 Trance Radio ή Bad Radio (πρώην Blue Space FM) [Υμηττός]
107.4 New Radio (πρώην SuperRadio) [Ζαχαρίτσα Ποικίλου Όρους]
107.7 Star FM [Ζαχαρίτσα Ποικίλου Όρους]
108.0 Ηχόραμα [Πυροβολεία]

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…