Απάντηση με Δανέζικες σειρές στην ΕΡΤ και τσαντίρι τον Οκτώβριο

λόγος για την ενημερωτική δημοσιογραφική εκπομπή "Αυτοψία" που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ στον Alpha...Η εκπομπή επιστρέφει με ένα νέο κύκλο εκπομπών για δεύτερη σεζόν μιας και κατάφερε να πάρει την έγκριση για τη συνέχισή της. Φυσικά έχουν γίνει κάποιες αλλαγές και έχουν ανανεωθεί κάποιες ενότητές της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα περιορισθεί ο χρόνος μέσα στο στούντιο προς ενίσχυση του χρόνου που θα διατίθεται για ρεπορτάζ εκτός στούντιο.
@Την ίδια ώρα που τα δύο μεγαλύτερα κανάλια της χώρας (Mega & Ant1) κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση με σήριαλ εκ Τουρκίας, η ΕΡΤ ανταπαντά με δανέζικη παραγωγή! Ο λόγος για το πολιτικό δράμα "Borgen" ("Το κάστρο"), το οποίο έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η "αντεπίθεση" της ΕΡΤ προς τα τούρκικα σήριαλ! Το "Borgen", το οποίο στα περσινά βραβεία Βafta βραβεύτηκε ως η "Καλύτερη διεθνής σειρά" και ήδη προβάλλεται σε Αγγλία και Γαλλία, πραγματεύεται την ιστορία μιας χαρισματικής πολιτικού, της Birgitte Nyborg, η οποία εντελώς αναπάντεχα έγινε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Δανίας. Σύμφωνα με τη Real News, η σειρά θα κοστίσει στην ΕΡΤ 3.000 ευρώ ανά επεισόδιο.
@Η «Φλόγα της αγάπης» άναψε στην ΕΡΤ3 με τη στάση των εθελοντών που συμμετέχουν στη 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στο κτίριο της Διοίκησης της ΕΡΤ3. Σκοπός της λαμπαδηδρομίας, την οποία η ΕΡΤ3 στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία. Τη φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.
@Το Star αρχίζει μια νέα δράση για την ενίσχυση των αδύναμων ομάδων του πληθυσμού, και ειδικότερα των ανέργων. Σε συνεργασία με τη Louis Hellenic Cruises έβαλε σε εφαρμογή πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η ναυτιλιακή εταιρεία προσφέρει εντελώς δωρεάν σε ανέργους από 20 έως 40 ετών, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, 50 διπλές προσκλήσεις για ένα πακέτο τετραήμερων διακοπών με κρουαζιερόπλοιο. Δηλώσεις συμμετοχής στο www.layout.gr.
@Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τα κανάλια έχουν ξεκινήσει με πρωτότυπα τρέιλερ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά στη μάχη της τηλεθέασης. Εξωτερικά γυρίσματα, χιούμορ, αλλά και πρωτότυπα σενάρια δίνουν τη δική τους μάχη στον ανταγωνισμό και περνούν το καθένα το δικό του σλόγκαν στο τηλεοπτικό κοινό. Η «Espresso» σας βάζει πίσω από τις κάμερες, στον μαγικό κόσμο των τρέιλερ, και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες...
@Επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου. Οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας τρέχουν και ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να μην τις σχολιάσει με τον δικό του τρόπο. Το πρώτο υλικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι έτοιμο και η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου.
@Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ για το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού 902, απαντώντας στον έτερο τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ. Παρατίθεται η ανακοίνωση:
Στις συνθήκες του καπιταλισμού λέμε ότι έσχατο αμυντικό μέσο είναι η προστασία όλων των ανέργων. Και ταυτόχρονα η πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού για να εξαλειφθούν οριστικά η ανεργία και οι απολύσεις. Αλλά ο «ΣΚΑΪ» π.χ. δεν στηρίζει αιτήματα «επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους και για όσο χρονικό διάστημα είναι άνεργοι», «πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα» κ.ά., τα πολεμά, γιατί υπονομεύουν τάχα την «δημοσιονομική εξυγίανση της οικονομίας», δηλαδή την επιδίωξη εξεύρεσης κρατικού χρήματος για ενίσχυση των μεγαλοεπιχειρηματιών σε βάρος των εργαζομένων. Χαρακτήρισε τον «902» επιχείρηση, ξέροντας ότι ο «902» δεν είναι επιχείρηση, δεν είναι ιδιοκτησία επιχειρηματικού ομίλου, αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες για να λειτουργεί, σε σχέση με τα αστικά ΜΜΕ.
@Δείτε πώς διαμορφώθηκαν οι μέσοι όροι των καναλιών εθνικής εμβέλειας στο σύνολο και το νεανικό κοινό για την πρόσφατη όμορφη Παρασκευή 14/09....
MEGA 23.2 22.2
ANTENNA 15.8 15.2
ALPHA 9.6 12.6
STAR 8.7 12.3
NET 7 4.6
ET-1 1.5 1.1
ET-3 4.9 2.6
SKAI 10.6 10

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…