ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λένε οι εργαζόμενοι και οι τηλεθεατές θέλουν ψηφιακή TV

ΕΔΟΕΑΠ είναι ΝΠΙΔ, που τύποις και ουσία είναι αδιανόητο να ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ! Η απάντηση σε όποιον το επιχειρήσει δεν θα είναι ανερμάτιστες ανακοινώσεις, αλλά: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Οι παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ που αμφισβητούν την ορθότητα και εντιμότητα των αποφάσεων της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ κλήθηκαν δημόσια από 28 Ιουνίου να την ελέγξουν και αρνούνται, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση! Όσοι αμφισβητούν τη νομιμότητα του εκλεγμένου ΔΣ του Ταμείου μας είναι ελεύθεροι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη. Όλα τα λοιπά αντισυναδελφικά, υποστηριζόμενα στην ανακοίνωση της οδού Ακαδημίας με ατεκμηρίωτες και άδικες κατηγορίες, τα διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Όσα αφορούν τον διαρκή αγώνα και την επαγρύπνηση για τους σοβαρούς κινδύνους που αφορούν και τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (των ετεροεπαγγελματιών!) αλλά και όλο το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας, τα χαιρετίζουμε και συνεχίζουμε «Και με φως και με θάνατον ακαταπαύστως…».
@«Είχα πολύ άγχος, αλλά όταν αποζημιώνομαι με αυτό τον τρόπο, ξεχνάω τα πάντα» είπε, μετά το τέλος του πρώτου του «Τσαντιριού» για φέτος, ο Λάκης Λαζόπουλος, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην αλλαγή του πλατό, η οποία έγινε σε διάρκεια ενάμιση μήνα και όλοι δούλεψαν πάρα πολύ, όπως είπε, για να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε, επίσης, ότι το «Τσαντίρι» ξεκίνησε από τη συμβουλή ενός φίλου του, που του πρότεινε αυτά που λέει στην παρέα του, να τα πει στην τηλεόραση και να τους κάνει όλους μια μεγάλη παρέα.
οριστικός χάρτης για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση είναι γεγονός. Ποιοι όμως έχουν άδεια να εκπέμπουν. Και πως αλλάζει ο χάρτης της ισχύος των συμφερόντων μέσα στην ύφεση, σε μια χώρα όπου τα κανάλια εξακολουθούν να εκπέμπουν χωρίς άδειες και στην αναλογική και στην ψηφιακή τηλεόραση. Στην αγορά υπάρχουν δύο νέοι παίχτες που έρχονται από το παρελθόν. Η Digea ως εταιρεία που συγκροτήθηκε από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας και η ΕΡΤ. Και οι δύο εταιρείες λειτουργούν ως πάροχοι περιεχομένου Δικαίωμα ψηφιακής εκπομπής, μέσω Digea έχουν, οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας, Mega, ANT1, Star, Alpha, Σκάι και Μακεδονία TV. Έχουν διακόψει τη λειτουργίας τους , το Alter και ο 902 TV . Η ΕΡΤ από τη μεριά της μεταδίδει ψηφιακά τα 3 της βασικά προγράμματα , ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, το ΡΙΚ, το Κανάλι της Βουλής, τη DW, το Euronews, το TV5 και το BBC World.
@Με ενδιαφέροντα ιστορικά ντοκιμαντέρ, σειρές εποχής, εκπομπές λόγου και ταινίες, συνεχίζεται την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου το μεγάλο θεματικό αφιέρωμα της ΕΤ1 στη δεκαετία του ’40. Τα αφιερώματα της ημέρας προλογίζει η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου. Συγκεκριμένα, στις 17:00 θα μεταδοθεί το 14ο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ», το οποίο καταγράφει την τρομοκρατία με την οποία οι Γερμανοί αντιμετώπισαν το αντάρτικο κίνημα. Ακολουθεί στις 18:10 ένα επεισόδιο της εκπομπής «ΕΞΙΣΤΟΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΕΙΝ» με τον Γιάννη Τζαννετάκο
@Προσλήψεις με κομματικά κριτήρια και «παζάρι» μεταξύ των εταίρων της τρικομματικής κυβέρνησης για την κάλυψη θέσεων ειδικών συμβούλων που είναι αχρείαστοι και συνολικά κοστίζουν στην ΕΡΤ 83.000 ευρώ το μήνα, κατήγγειλε στη Βουλή ο κ. Νίκος Βούτσης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα θέματα που προβάλλονται από τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ, είπε πως γίνεται αρνητική παρουσίαση ή αποκρύπτεται το εύρος των λαϊκών κινητοποιήσεων που αυτή την εποχή εξελίσσονται από τον Έβρο μέχρι την Αθήνα, και ζήτησε τη διαμόρφωση μιας άλλης στρατηγικής που θα στηρίζεται στο άξιο δυναμικό της ΕΡΤ και θα ξεφεύγει από τον πειρασμό της κομματικής χειραγώγησης.
@Αλλαγή στην κυκλοφορία των εφημερίδων λόγω 28ης Οκτωβρίου. Αλλαγή στην κυκλοφορία των εφημερίδων φέρνει η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Τα σαββατιάτικα φύλλα θα βγουν στα περίπτερα αύριο, ενώ οι κυριακάτικες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν εκτάκτως το Σάββατο. Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012, δεν θα εκδοθεί καμία εφημερίδα. Τη Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…