Ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δρώμενα με νέες απεργίες

@Στην Eθνική τράπεζα (είμαστε στον αστερισμό των τραπεζών, βλέπετε) ανήκουν κατά κάποιο τρόπο τα δύο ραδιόφωνα του Αντώνη Λυμπέρη, ο «Best 92.6» και ο «VFM 88.3». Μαζί με τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία των συγκεκριμένων Εκδόσεων. Υπάρχει και σύνδικος βέβαια, οπότε καταλαβαίνετε πόσο περιπλέκεται το πράγμα. Η εταιρία οδεύει προς εκκαθάριση άλλωστε, τα χρωστούμενα στην τράπεζα είναι καλλυμένα με εγγυήσεις κ.ο.κ. Αν θα έχουμε κάποιες εξελίξεις στα δύο ραδιόφωνα, σύντομα; Τι να σας πω... «Για να γίνει κάποιος πλειστηριασμός από την τράπεζα πρέπει να προηγηθούν "χιλιάδες" δικαστικές πράξεις» μας ανέφερε πηγή μέσα από την Εθνική. Δεν πραγματοποιεί λοιπόν συζητήσεις (η... τράπεζα) με ενδιαφερόμενους. Ας έχουν όμως γνώση οι φύλακες.
 @ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΗΕΑ Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει 24ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί αύριο Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 31 Ιανουαρίου 2013 για όλους τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στις εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και ιστοσελίδες του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ» (συμφερόντων της οικογενείας Μπόμπολα), ζητώντας να αποσυρθούν οι τρεις απολύσεις συναδέλφων στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ».Το πογκρόμ απολύσεων, που έχει εξαπολύσει η ιδιοκτησία του Ομίλου είναι άνευ προηγουμένου. Εξακόσιοι περίπου συνάδελφοι έχουν απολυθεί τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παράλληλα τρεις φορές έχουν μειωθεί οι μισθοί τους. Οιεκβιασμοί, η τρομοκρατία και η απόπειρα χειραγώγησης των δημοσιογράφων είναι καθημερινή πρακτική. Συνειδητή επιλογή των εργοδοτών είναι η κατάλυση κάθε εργασιακού δικαιώματος και η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Η εργοδοσία αξιοποιεί την κρίση ως ευκαιρία για να επιβάλει ένα καθεστώς γαλέρας στους εργαζόμενου...
@Συνεχίζει την πολιτική των προστίμων για την προβολή των τηλεπαιχνιδιών από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με το σταθερό επιχείρημα πως ο Alpha δεν είχε τη σχετική άδεια της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 100.000 ευρώ για το τηλεπαιχνίδι «Μπόινγκ». Παράλληλα η Ραδιοτηλεοπτική Αρχή έριξε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο Star Channel για τις βίαιες σκηνές που προβλήθηκαν στην παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Η λεγεώνα των υπερηρώων» σε ώρα παιδικής τηλεθέασης, χωρίς την απαραίτητη σήμανση. Παράλληλα την επόμενη Τρίτη κρίνεται η τύχη του Alter και του Ξένιου FM. Το ΕΣΡ θα συνεδριάσει για να εξετάσει το καθεστώς εκπομπής των δύο σταθμών, ενώ έχουν κληθεί και οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών. @“Αυτό παιδιά ήταν το τελευταίο σας φύλλο”! Τη δήλωση αυτή έκανε ο Φώτης Μπόμπολας απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της “Ημερησίας” Λίγο νωρίτερα είχε κριθεί ως παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ. @πηγή: ΕΔΟΕΑΠ Εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, η αίτηση ακύρωσης του ΕΔΟΕΑΠ, με την οποία ο Οργανισμός, ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου στρέφεται κατά των Πράξεων του Υπουργικού Συμβουλίου με τις οποίες υλοποιήθηκε το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI). Κεντρικά σημεία της αίτησης ακύρωσης, που κατέθεσε ο ΕΔΟΕΑΠ, αποτελούν η αντισυνταγματικότητα των διατάξεων, καθώς το κράτος όφειλε να προστατεύσει τους κοινωνικοασφαλιστικούς οργανισμούς και το τεκμηριωμένο γεγονός ότι παραβιάζεται η αρχή της ισότητας και της αναλογικότητας, καθώς δεν παρέχεται αντιστάθμισμα για την περιουσιακή ζημιά που υφίστανται και η οποία ανέρχεται στο περίπου 80% της ονομαστικής αξίας των ομολόγων.
@Το ολέθριο τεχνικό σφάλμα του Ant1 'κόστισε' στα blogs τη δυνατότητα να σχολιάσουν μια ακόμα μάχη στην prime time.Oυσιαστικά,και το χθεσινό 'ραβασάκι' της Agb γίνεται αντικείμενο 'ανάγνωσης κατά το δοκούν' του κάθε σταθμού... Στην πρωινή ζώνη,το Fthis 'τσίμπησε' 2,5 μονάδες,αν και το 'Πρωινό mou' δεν έχασε τίποτα από την εντυπωσιακή του δύναμη. -Το 'Κορίτσι που αγάπησα' παρέμεινε άνετα πρώτο στο σύνολο,χάνοντας 0,4% (!), την ίδια ώρα που οι 'Δέστε τους' ανέβηκαν στο 15-44,κοινό στο οποίο παρέμειναν πρώτοι.To 'Bαλς' σημείωσε παρόμοια ποσοστά με την πρεμιέρα,ανεβάζοντας τα ποσοστά στο 15-44,πράγμα απολύτως θετικό. -Η μόνη,αξιοσημείωτη αλλαγή,σημειώθηκε στη ζώνη 18.00-20.00.Οι 'Οικογενειακές Ιστορίες' υπέστησαν μείωση,όπως και η επανάληψη των Singles.
@Συνεχίζει να εκπέμπει με προβλήματα ο Ρυθμός 94.9, μετά από το μεγάλο black out που έλαβε χώρα χθες στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι. Ο στερεοφωνικός του ήχος έρχεται και χάνεται συνέχεια, με τον ήχο στα πολλά decibel να παραμορφώνεται.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…