Πρεμιέρες με άρωμα Άνοιξης αλλά με τηλεοπτική ανομβρία

@Ανοιξιάτικες πρεμιέρες κόντρα στη τηλεοπτική «ανομβρία». Αν και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και την τηλεόραση, τα κανάλια, μεσούσης της σεζόν, ρίχνουν στη μάχη της τηλεθέασης νέα projects με σκοπό να προσελκύσουν τους τηλεθεατές. Στο Mega, μέσα στο Μάρτιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά με τίτλο «Με τα παντελόνια κάτω», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς και η σκηνοθεσία υπογράφεται από τον Βασίλη Θωμόπουλο. Με δική του εκπομπή στο κανάλι θα βρεθεί Γιάννης Λουκάκος. Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι «Dr Cook» και οι συντελεστές της εργάζονται καθημερινά πυρετωδώς, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η προβολή της. Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται όμως και τα γυρίσματα της κωμικής σειράς «Πίσω στο σπίτι», ώστε όλα να είναι έτοιμα και το πρώτο καινούριο επεισόδιο να προβληθεί στα τέλη Μαρτίου.
@Στον ΑΝΤ1 αναμένονται αρκετά νέα προγράμματα, τα οποία υπολογίζονταν να βγουν στον αέρα αυτή τη σεζόν, όμως, ακόμη και σήμερα, κάποια από τα project βρίσκονται σε αναμονή. Με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας την 16η Μαρτίου, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόκειται να ξεκινήσει μία νέα εκπομπή, ένα βραδινό talk show.Η προβολή της θα είναι εβδομαδιαία. Σε εκκρεμότητα παραμένουν το τηλεπαιχνίδι που γύρισε το περασμένο καλοκαίρι η Νάντια Μπουλέ στο Παρίσι, αλλά και εκείνο του Γιώργου Λιανού, το οποίο ήταν να προβληθεί το Φεβρουάριο του 2013 και του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο «Allou fan park». Και τα δύο είναι πολύ πιθανό να προβληθούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επίσης, πιθανή είναι η συνέχεια του «Πλάκα κάνεις» με τον Δημήτρη Βλάχο και τον Σάββα Πούμπουρα.
Alpha προετοιμαζόταν να ξεκινήσει να προβάλλει, μέσα στον Απρίλιο, τον «Αδύναμο κρίκο» με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά, όμως , όπως όλα δείχνουν, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, Τέλος, κανονικά θα συνεχίσει ο Λάκης Λαζόπουλος για φέτος, αλλά και του χρόνου, αφού ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με το κανάλι, όμως όπως όλα δείχνουν, εκτός από το «Αλ τσαντίρι», ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει ένα νέο σήριαλ- για το οποίο μάλιστα είχε ακουστεί και το όνομα του Κώστα Κόκλα.
@Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υιοθετώντας την πρόταση της συνέλευσης αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας από τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου, 2 Μαρτίου 2013 έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, 5 Μαρτίου 2013 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην ΕΡΤ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ αντιμετωπίζουν την παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά της Διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία δεν καταβάλλει στους δημοσιογράφους από τον περασμένο Νοέμβριο την αμοιβή για την εργασία της Κυριακής, των αργιών και τις υπερωρίες. Οι εργαζόμενοι απαιτούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους. @Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στρατιές μνημονιακών δημοσιογράφων επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι υπεύθυνοι για το θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα είναι… oi ίδιοι οι φοιτητές. Καθώς γράφονται μάλιστα αυτές οι γραμμές βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποδοθεί το τραγικό περιστατικό και σε χρήση μικροποσοτήτων ινδικής κάνναβης. Την ίδια ώρα στο twitter αρκετοί επιδίδονταν σε αγώνα χυδαιότητας σημειώνοντας ότι οι φοιτητές θα έπρεπε να γνωρίζουν τον κίνδυνο από τη χρήση μαγκαλιών. Η απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και των κατά καιρούς δορυφόρων τους… Γνώριζαν πολύ καλά τους κινδύνους, όπως γνώριζαν πολύ καλά ότι ζουν σε συνθήκες όμοιες με τη μετεμφυλιακή ή ακόμη και την προπολεμική Ελλάδα.
@Σταθερή πρωτιά σημειώνει και τον Φεβρουάριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Με ποσοστό 24,7% -τις καθημερινές- και σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, διατηρεί την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, σημειώνοντας διαφορά 6,7 μονάδων από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1. Με τις πολιτικές εξελίξεις να «τρέχουν» τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό -με πιο πρόσφατες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Κύπρο και Ιταλία- το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μετέδωσε τον παλμό των γεγονότων με υπευθυνότητα, συνεχίζοντας να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην ενημέρωση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…