Η κολοτούμπα Βερύκιου θα φέρει...Κορτώ και η διαφορετικότητα κερδίζει

Ακούστε το ηχητικό με τους χαρακτηρισμούς του Δήμου Βερύκιου ("κυρία Αυγουστίνα", "Παρθενοπόπη", "ήθελε...και δαχτυλάκι", κ.α.):
Καταιγίδα αντιδράσεων και συντονισμένων κινήσεων προς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και την ΕΣΗΕΑ, προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το απόσπασμα..... της ραδιοφωνικής εκπομπής των δημοσιογράφων Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου στον Alpha, που αναφερόταν στην δήλωση του Αύγουστου Κορτώ πως είναι αφοσιωμένος στα βιβλία του και στον άντρα του.

Η αναφορά του στην πίστη του στον σύντροφο του που τυχαίνει να είναι άντρας, οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση για τον σημαντικό και πολυδιαβασμένο συγγραφέα, Αύγουστο Κορτώ. Ο Δήμος Βερύκιος τον χαρακτήρισε Παρθενοπόπη και μάλιστα έκανε και την εκτίμηση πως όποιος με ντουντούκα δηλώνει την πίστη του στον σύντροφό του είναι αλανιάρης, ενώ προηγουμένως ανέφερε ότι μπορεί να έχει και δυο τρεις γκόμενους να έχει και μερικά τεκνά ακόμα, λέγοντας πως Βαλλιανίζει
Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ανέφερε πως είπε «μπράβο ρε, παλικάρι» και πως χαίρεται που η κοινωνία δίνει τη δυνατότητα σε έναν νέο να εκφράζει αυτό που θέλει. Ομως, η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί, με τον Σταυρόπουλο να αποκαλεί τον Βερύκιο χυδαίο, λέγοντας βέβαια πως ο ίδιος ξεφώνιζε τις «αδελφές το 68».
Ενδεικτικές αναφορές που έγιναν στη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφει τις εξής αναφορές μεταξύ άλλων:

01:25 Βερύκιος - Ήθελε και το δαχτυλάκι.
03:15 Βερύκιος - Δύο τρεις γκόμενους.
03:45 Βερύκιος - Παρθενοπόπη.
05:25 Βερύκιος - Η κυρά Αυγουστίνα.
06:00 Σταυρόπουλος - Εγώ ξεφώνιζα της αδερφές.
07:55 Βερύκιος - Ραδιοφωνική παραγωγός - Την γνωρίζω την κυραυγουστίνα πολύ καλά.
08:15 Βερύκιος - Εξέθεσε τον Θεοδωράκη για την δική του γκαβλάντα.
09:40 Σταυρόπουλος - Ο Γκέμπελς ωχριά μπροστά στον Βερύκιο.
10:13 Έχει και συνέχεια μετά το 11:40 .
12:10 Βερύκιος - Καίγεται ο πισινός μας.
13:10 Σταυρόπουλος - Δικτατορία των γκέι.
13:30 Βερύκιος - Γεννάει ο σατανάς.

Ο ίδιος ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε στο facebook: «Ιδέα για χοντρό γέλιο. Τραβάμε ένα κάρο αγωγές στον Alpha για το ντελίριο του Βερύκιου, και με τα φράγκα που θα μας επιδικάσουν κάνουμε το πιο γαμάτο Gay Pride ever».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…