ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

@Στην ιστοσελίδα http://nerit.icap.gr/main.html αναρτήθηκε o προσωρινός πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για την πλήρωση 132 θέσεων δημοσιογράφων και 224 θέσεων καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ο πίνακας αυτός δεν συνιστά Πίνακα Κατάταξης Επιτυχόντων. Καταρτίσθηκε βάσει των στοιχείων που δήλωσαν όλοι οι υποψήφιοι και επιβεβαιώθηκαν με βάση τα έγγραφα (πτυχία, διπλώματα ξένων γλωσσών, πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ, βεβαιώσεις εργοδοτών και ασφαλιστικών ταμείων, αντίγραφα συμβάσεων υποψηφίων, υπεύθυνες δηλώσεις) που υπέβαλαν οι ίδιοι, είτε με την αρχική τους δήλωση, είτε με τη συμπληρωματική. Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση δεν μοριοδοτήθηκαν (έχουν δηλαδή μηδενιστεί) όσοι υποψήφιοι δεν υπέβαλαν τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την επιβεβαίωση των προσόντων που επικαλέστηκαν ότι διαθέτουν με τη δήλωσή τους.
@Δύο μήνες μετά την έναρξη της διανομής του στην Ευρώπη, και έχοντας ήδη μεταδοθεί σε εφτά χώρες, Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας του Γιώργου Αυγερόπουλου έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Θεσσαλονίκης, εντασσόμενη στο Επίσημο Πρόγραμμα του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που διοργανώνεται στη συμπρωτεύουσα από τις 14 έως τις 23 Μαρτίου. Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας θα προβληθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 18:00 στο Ολύμπιον και την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 22:30 στην αίθουσα Τόνια Μαρκετάκη ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία του σκηνοθέτη.
@H Δημόσια Τηλεόραση και το MAD TV ανακοινώνουν τα υποψήφια τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου μας στον 59ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη. Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τον Ελληνικό Τελικό παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά και είναι τα εξής: Freaky Fortune feat. RiskyKidd TITΛOΣ: rise up MOYΣIKH: freaky fortune ΣTΙXOI: Freaky Fortune – RiskyKidd PANIK RECORDS Mark Angelo feat. Josephine Τιτλος: Dancing Night ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : Mark F. Angelo, Thomas Karlsson, Fast Lane, Josephine Wendel, Melina Makris PANIK RECORDS Κρυσταλλια Τίτλος: Πεταλούδα στην Αθήνα. ΜΟΥΣΙΚΗ: Νίκος Αντύπας ΣτιχοΙ: Άρης Δαβαράκης PLATINUM RECORDS Κωστας Μαρτακης Τίτλος: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ Μουσική/Στίχοι: Ηλίας Κοζας (Κoza Mostra) PLATINUM RECORDS Η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει την Τετάρτη 5 Μαρτίου στο πλαίσιο της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης «Επικαιρότητα» (10.00-12.00). Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής τα Video Clips των υποψήφιων τραγουδιών θα είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του MAD στο Youtube, www.youtube.com/madtvgreece
@Σύμφωνα με τις διαρρέουσες πληροφορίες, εκδόθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία, με διαφορά μιας ψήφου, απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της ΠΟΣΠΕΡΤ, με το σκεπτικό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα τέθηκε σε λειτουργία η ΝΕΡΙΤ και επομένως δεν υπήρξε παραβίαση της αρχής της συνέχειας των δημόσιων υπηρεσιών. Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, η παραπάνω απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αντιστρατεύεται με τρόπο κατάφωρο την αρχή της συνέχειας των δημόσιων υπηρεσιών. Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν αντικείμενό τους την αδιάκοπη παροχή αγαθών ή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η αρχή της συνέχειας των δημόσιων υπηρεσιών, ακριβώς λόγω της σπουδαιότητας των βασικών αναγκών που παρέχουν, δεν επιτρέπει την έστω πρόσκαιρη παύση της λειτουργίας τους. Η ΕΡΤ παρείχε, και μάλιστα κατά τρόπο ουσιαστικά διασφαλισμένο, τις υπηρεσίες που συνταγματικά οφείλει για ποιοτική ενημέρωση, ψυχαγωγία, πολιτισμό, παιδεία, προστασία της νεότητας, μειονεκτούντων ατόμων κ.λπ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…