ΟΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...

@Στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας βρίσκεται ο Real FM το διάστημα 23/6-20/7/2014 σύμφωνα με την έρευνα της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Στη δεύτερη θέση είναι ο Μελωδία με 10,3% και στην τρίτη ο Athens Radio Dee Jay με 9,9%. Ακολουθούν ο ΣΚΑΪ με 8,1%, ο Δίεση με 8%, ο Ρυθμός με 7,7%, ο RED με 7,2%, με 7,1% ο Sfera και ο Easy και ο NovaΣπορ FM με 7%. Στους ενημερωτικούς σταθμούς, το Κόκκινο έχει 3%, ο Sentra 2,6%, ο Alpha 989 ποσοστό 2% και τα Παραπολιτικά FM ξεκινούν με 1,1%.
@Πέρασε μετά από καιρό το MEGA στην πρώτη θέση με 16,3% τη βδομάδα 14-20/7, με αύξηση σχεδόν 4 ποσοστιαίων μονάδων ενώ ο ΑΝΤ1 παρά τη άνοδό του παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 15,7%. Μικρές απώλειες για τον Alpha στην τρίτη θέση με 14,4%, ενώ ο ΣΚΑΪ ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι στην τέταρτη θέση με 9,9% ξεπερνώντας το Star το οποίο έπεσε στο 8,8%. Σημαντική η πτώση για τη ΝΕΡΙΤ στο 5,3%, ενώ το αθλητικό της κανάλι με τις επαναλήψεις βρέθηκε στο 2,6%.
@Ερώτηση προς τον Υπ. Πολιτισμού κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλη και Σπύρος Χαλβατζής σχετικά με την άδεια άσκησης επαγγέλματος των τεχνικών κινηματογράφου, ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Οι βουλευτές ρωτάνε τον υπουργό πότε θα επαναφερθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος ως προαπαιτούμενο ένταξης στην παραγωγή των τεχνικών Κινηματογράφου, Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Σημειώνουν πως η δυνατότητα της εργοδοσίας στα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ να επιβάλει σε δημοσιογράφους – ρεπόρτερ την ταυτόχρονη λήψη εικόνας ή ήχου, χωρίς πρόσθετη αμοιβή, μείωσε ακόμα περισσότερο τις θέσεις και το «κόστος» εργασίας στις επιχειρήσεις τους. @Και η νέα διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, συνεχίζει να επιβραβεύει το καθεστώς της ανάθεσης παραγωγής του συνόλου των εκπομπών του Τρίτου Προγράμματος σε ιδιωτική εταιρεία. Με απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ η σύμβαση με την «ΑΝΚ Μουσική και Ψυχαγωγία ΕΠΕ”, για την παραγωγή “σειράς ραδιοφωνικών προγραμμάτων μέχρι την 30.09.2014, “με τους ίδιους όρους και συμφωνίες που διέπουν την αρχική συμφωνία”. Το συνολικό ποσό των συμφωνίας ανέρχεται σε 124.109,89, πλέον ΦΠΑ 23%.
@Οι Σκαναβής-Μπενέκος τα κατάφεραν. Απειλούν να ρίξουν τον"Ελεύθερο Τυπο" στα βράχια κατηγορώντας ο ένας τον άλλο με βαρύτατες εκφράσεις. Στα εξώδικα, μέρος των οποίων δημοσιοποιούμε, αποκαλύπτεται ο κατήφορος στις σχέσεις των δυο μετόχων της εκδοτικής εταιρείας που μέσα σε λίγα χρόνια πήραν έναν πετυχημένο τίτλο και με την πολιτική τους τον καταστρέφουν.Ο Δημήτρης Μπενέκος κατηγορεί τον Αλέξη Σκαναβή και τούμπαλιν. Μετά την ανταλλαγή των εξωδίκων, οι δυο τους, όπως μαθαίνουμε, συναντήθηκαν σήμερα. Συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε όλα και έτσι διέλυσαν το ...μαγαζί. Το ΔΣ της εταιρείας του "Ελεύθερου Τύπου" δεν υπάρχει πια! Στη "γενική συνέλευση" των μετόχων που συγκλήθηκε σήμερα, διαλύθηκε το ΔΣ της εταιρείας και θα διοριστεί άλλο από το πρωτοδικείο. Μέχρι τότε βέβαια θα περάσει αρκετό διάστημα, σίγουρα Οι εργαζόμενοι βρίσκονται κυριολεκτικά σε "ομηρεία".Γιατί οι δυο διαφωνούντες εκδότες μέσα στην ανταλλαγή των πυρών, συμφώνησαν σε κάτι. Ότι δεν μπορούν να πληρώσουν μισθούς! Και ήδη χρωστάνε δυό μισθούς, κυριακάτικα, κ.λ.π.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…