ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΣΑ..

@Κουβαράς, εντάσσεται στο δυναμικό της εφημερίδας Παραπολιτικά όπου θα επιμελείται στήλη με... παραπολιτικά ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα ακούγεται από τη συχνότητα του Παραπολιτικά 90,1.
Στο δυναμικό του ραδιοσταθμού του Γιάννη Κουρτάκηεντάσσεται και η Ελένη Καλογεροπούλου (έφυγε από τον ΣΚΑΪ) που θα σχολιάζει καθημερινά την επικαιρότητα και τα πολιτικά τεκταινόμενα ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει και το πολιτικό ρεπορτάζ  της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Μια ακόμη προσθήκη στο νέο πρόγραμμα του Παραπολιτικά 90,1 που θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου αποτελεί και.. ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μέχρι σήμερα παραγωγός του ΣΚΑΙ. Ο  δημοσιογράφος συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Κουρτάκη και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πρωινή εκπομπή.
Θυμίζουμε ότι στο ραδιόφωνο του Κουρτάκη υπήρξε συμφωνία για καθημερινή εκπομπή με τον  Νίκο Ευαγγελάτο, από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί, που θα έχει στο πλευρό του τον Σταύρο Λυγερό. Επίσης με τα Παραπολιτικά 90,1 θα συνεργαστούν και ο Γρ. Ψαριανός και Α. Παπαδόπουλος.
@Τελικά πάει ο Νίκος Ευαγγελάτος στη ΝΕΡΙΤ;  Κι αν πάει,  τι μισθό θα του δώσουν και τι άκριβώς θα αναλάβει; Τον θέλουν(?) για το δελτίο ειδήσεων αντί της Βίκυς Φλέσσα ή θα κάνει εκπομπή ανάλογη με αυτή που είχε στον ΣΚΑΪ (προτού τον διώξουν) με Χατζή καιΚαλογεροπούλου; Ποιος έκανε το "κονέ" και με ποιον μίλησε για την αμοιβή του;Από το μεσημέρι και μετά οργιαζαν οι διαρροές από γνωστούς και φίλους του Ευαγγελάτου καθώς (πράγματι) υπήρξε συνάντηση του τηλεπαρουσιαστή, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ,Αντώνη Μακρυδημήτρη και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Ροδόλφο Μορώνη. Προς το παρόν έχει ανακοινωθεί συνεργασία του Ν. Ευαγγελάτου με τον όμιλο των παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη ενώ δεν έχει διαψευστεί ότι ο τηλεπαρουσιαστής θα βγάλει εφημεριδα...
@Ολος ο καλός ο κόσμος στη Μύκονο. Από τον παρουσιαστή του «Πρωινού» του ΑΝΤ1,Γιώργο Λιάγκα μέχρι τον πρώην υπουργό Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Ο μεν Λιάγκας εμφανώς μαυρισμένος και έχοντας χάσει το fit στυλ του (μάλλον φταίνε οι λούζες), «πετάχτηκε» από την Τήνο στη Μύκονο αδιαφορώντας για το «ου παντός πλειν ες Μύκονον». Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Λιάγκας είχε ανάγκη να ξεφύγει λιγάκι και να ξεσκάσει στη Μύκονο, επωφελούμενος και από την απουσία της συζύγου του Φαίης Σκορδά, η οποία ταξίδεψε στο Κιλκίς για να δει τους γονείς της.
Στη Μύκονο βρέθηκε ξανά κι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο πρώην υπουργός που, αντιμετώπιζε πρόβλημα τενοντίτιδας, τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…