Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΝΕΡΙΤ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...

@Λίστα με τα θαλασσοδάνεια των golden boys των ΜΜΕ έχει στην διάθεσή της η Κουμουνδούρου.
Μιλάμε για την απόλυτη λίστα διαπλοκής της πολιτικής εξουσίας με εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, καναλάρχες και λοιπούς διαπλεκόμενους.Σ΄ αυτή τη λίστα φιγουράρουν τα ονόματα των ανθρώπων των ΜΜΕ με τα επιχειρηματικά αλλά και προσωπικά τους, στεγαστικά και καταναλωτικά, (θαλασσο)δάνεια.
Η συγκεκριμένη λίστα όταν βγει στον αέρα θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σήριαλ για κουτσομπολιό και μηντιακό μπάχαλο που έχει σκάσει τα τελευταία χρόνια.Εδώ υπάρχουν όλες οι θαλασσοδανεισμένες βίλες των ανθρώπων των ΜΜΕ αλλά και τα σκάφη τους καθώς και τα σπίτια και οι επιχειρήσεις..  που διαθέτουν στο εξωτερικό πολλοί από δαύτους.Η λίστα παραδόθηκε στην Κουμουνδούρου για να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που η κυβέρνηση Τσίπρα δεχθεί κατά μέτωπο επίθεση από παραδοσιακούς και νεόπλουτους νταβατζήδες.
Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ προσωπικής περιουσίας που έχουν στην διάθεσή τους οι 30 πιο πλούσιοι άνθρωποι των ελληνικών ΜΜΕ. Ανάμεσα στα ονόματα υπάρχουν και κάποιοι που περνάνε απαρατήρητοι-λάθρα (μάλλον λαθραία) βιώσαντες.Τα δάνεια που έχουν δοθεί σε ανθρώπους των ΜΜΕ προκαλούν ίλιγγο και τα δάνεια που έχουν συνάψει ως ιδιώτες, οι άνθρωποι των ελληνικών ΜΜΕ, ξεπερνάνε κάθε φαντασία.Περιμένουμε με ενδιαφέρον την δημοσίευση της σχετικής λίστας η οποία θα προκαλέσει μεγαλύτερο θόρυβο από το ενδεχόμενο να είναι ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου στην Αρχαία Αμφίπολη...- koyrdistoportokali
@
Ο Α. Μακρυδημήτρης υπήρξε αντιπρόεδρος της αμαρτωλής κρατικής οργάνωσης «Έργο Πολιτών» για τις ΜΚΟ που ελέγχει η δικαιοσύνη

Εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της οργάνωσης για τις ΜΚΟ «Έργο Πολιτών», που ελέγχεται από τη δικαιοσύνη και απασχόλησε πριν από μερικούς μήνες όλα τα ΜΜΕ, είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης, παρότι έχει εξαφανιστεί από το βιογραφικό του ότι υπήρξε αντιπρόεδρος της και μάλιστα με ρουσφετολογικό διορισμό, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, του οποίου ήταν σύμβουλος για θέματα δημόσιας διοίκησης.
Πρόκειται για τη διαβόητη κρατική οργάνωση με το ανύπαρκτο ουσιαστικό έργο, που κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση, πρόεδρος της οποίας υπήρξε ο Στέλιος Συρμόγλου που δήλωνε κι αυτός φίλος του Κώστα Καραμανλή. Τα «στελέχη» του χρηματοδοτούμενου από το ..  δημόσιο φορέα (με πλήρως αδιαφανή τρόπο) ήταν μια παρέα κομματικών φίλων της Ν.Δ, που διορίστηκαν (επίσης αδιαφανώς) σε έναν άχρηστο οργανισμό που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να βολέψει κομματικούς φίλους, σπαταλώντας δημόσιο χρήμα. Η υπόθεση έλαβε μεγάλη δημοσιότητα πρόσφατα, μετά από πόρισμα ελεγκτών που βρήκαν επιπλέον πλήθος παρανομιών, και αφού ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος έστειλε το φάκελο της στη δικαιοσύνη. Το όνομα του καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη ωστόσο ως αντιπροέδρου, δεν εμφανίστηκε πουθενά, όπως και των υπολοίπων στελεχών της φιλοκυβερνητικής παρέας.
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της Βασιλικής Σιούτη στο thepressproject

@
Κι άλλες έξι στο πρακτορείο Αργος

Το νέο “πρόγραμμα εξυγίανσης” της οικογενείαςΑθανασιάδη ξεκίνησε με επτά απολύσεις και έπονται και μειώσεις μισθών με νέες ατομικές συμβάσεις στο συγκρότημα της “Ναυτεμπορικής”.
Την ίδια ώρα οι διοικήσεις των πρακτορείων Αργος και Ευρώπη αποδεικνύουν με κάθε τρόπο την προσήλωση και τη σπουδή τους να μεταφορτώσουν τα βάρη της οικονομικής κρίσης στους εργαζόμενους.
Τελευταία απόδειξη είναι οι 6 απολύσεις που έγιναν στο πρακτορείο Αργος. Ανεξάρτητα από το εάν αποδέχτηκαν ή όχι τις απολύσεις οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το εάν δόθηκαν περισσότερα..  ανταλλάγματα γι’ αυτό από την εταιρεία, η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών τις καταγγέλλει και διαμηνύει ότι δεν θα αποδεχθεί τέτοιες πρακτικές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…