ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΤΟΧΕΣ..

Μας μεταφέρθηκε, είναι ακριβές, και δείχνει τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένοι, άλλοτε κραταιοί, εκδότες.
Ένας εξ αυτών, λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε με ισχυρό επιχειρηματία, ο οποίος δεν εμπλέκεται στα ΜΜΕ. Του πρότεινε, λοιπόν, να μπει συνεταίρος αγοράζοντας τμήμα των δικών του μετοχών.
Εκείνος ζήτησε «δικαίωμα» που λένε στην πόκα -χρόνο, δηλαδή, να το σκεφτεί- και τελικά του απάντησε αρνητικά. Σε συνεργάτη του, με τον οποίο συζήτησε το θέμα, είπε πως «τα ΜΜΕ ως μπίζνα έχουν πεθάνει».
Και στην επισήμανση του άλλου ότι «παραμένουν, όμως, σοβαρή δύναμη επιρροής», απάντησε με..  ένα ρητορικό ερώτημα: «αν αποφασίσω να παίξω αυτό το παιχνίδι, γιατί να μην αγοράσω ένα δικό μου, αλλά να μπω ως συνεταίρος σε ένα χρεοκοπημένο μαγαζί»;
Ας κρατήσουμε την πληροφορία και, ίσως, σύντομα να δούμε την εξέλιξη στο χάρτη των ΜΜΕ, με ονοματεπώνυμα.. (πηγή: aixmi)
Αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στην τηλεόραση ο εκδότης του περιοδικού «Hot Doc», Κώστας Βαξεβάνης. Σύμφωνα με πηγές του Secret των Παραπολιτικών, ο δημοσιογράφος ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»,Φίλιππο Βρυώνη, για την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής.
Η εκπομπή θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα και θα «ανοίγει» διάφορους φακέλους για θέματα από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας. Οπως γράφει το Secret, πιθανή ημέρα προβολής της θεωρείται η Τετάρτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη ημέρα έχει αρχίσει να «φορτώνει», μετά και τις νέες εκπομπές σε Mega και Alpha,.. που παρουσιάζουν οι Τρέμη-Ευαγγελάτος και Ελλη Στάη, αντίστοιχα.
Ανεξάρτητα, πάντως, από την ημέρα και την ώρα που θα επιλέξει η διοίκηση του «Ε» να τοποθετήσει την εκπομπή του Κ. Βαξεβάνη, αποτελεί κοινή παραδοχή ότι με την προσθήκη του εν λόγω δημοσιογράφου ενισχύεται το κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…