H «Δίκη» του Σκάι, ο Μπέος, o Kούγιας και ο Μαρινάκης

@Άμα δίνεις να ξεχνάς, άμα παίρνεις να θυμάσαι. Μου το έλεγε η συχωρεμένη γιαγιά μου, πιθανόν το έλεγε και στον Αχιλλέα Μπέο η δική του. Γι’ αυτό και προχθές, έτσι ξεκούδουνα, θυμήθηκε να αποκαλύψει στην (επικατάρατη!) «Δίκη» τού Σκάι ότι μέρος των 300 χιλιάδων ευρώ που χρειάστηκε για την εγγύηση της αποφυλάκισής του το πρόσφεραν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιώργος Σπανός. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι. Γι’ αυτό είναι και οι άνθρωποι. Το έλεγε και ένας συχωρεμένος δημοσιογράφος – ονόματα δεν αποκαλύπτομε, μνήμες δεδικαιωμένων από το θάνατο δεν σπιλώνουμε: «Καταθέσεις στην τράπεζα δεν έχω, αλλά άμα χρειαστώ έχω φίλους». Δεν ξέρω αν και στα δύο σκέλη των λόγων του έλεγε την αλήθεια. Ότι δηλαδή ΔΕΝ είχε καταθέσεις και ότι είχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ φίλους. 
Τέλος πάντων, ας ασχοληθούμε με τους ζώντες. Και τις ζώσες αλήθειες...
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου του Διον. Βραϊμάκη ΕΔΩ
(Το άρθρο δημοσιεύεται στη Live Sport της Τετάρτης με τίτλο «Παιχνίδια παραγόντων»).
Μετά από αίτημα του πρώτου αναπληρωματικού για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Γιώργου Μέρμηγκα έγινε επανακαταμέτρηση των σταυρών σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου.
Η διαφορά ανάμεσα στον Γ. Μέρμηγκα και την Αντζυ Σταθάτου που εκλέχτηκε πέμπτη στο διοικητικό του ΕΔΟΕΑΠ ήταν μόλις δύο σταυροί (486 και 488 αντίστοιχα). 
Η Εφορευτική Επιτροπή της Ε.Σ.Η.Ε.Α. ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας της 11ης και 12ης Μαρτίου 2015 για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, όπως αυτά προέκυψαν μετά την επανακαταμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν της αίτησης του υποψήφιου για το Δ.Σ. Γιώργου Μέρμηγκα.
Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην εκλογή των υποψηφίων και επικυρώθηκε το αποτέλεσμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…