Loading…
Breaking News
recent

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ MEDIA

Από την Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ «Εφιάλτες» και…εφιάλτες! Αναρρώνοντας και βλέποντας απραξία, διαδόσεις από «επικίνδυνους» ανθρώπους,κρυφά ή φανερά ραντεβού με γερή δόση «ξεπουλήματος» στην ατμόσφαιρα, ύπνο βαθύ από απαισιοδοξία, αμέλεια ή και έλλειψη ενημέρωσης αδικαιολόγητη από τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, δυστυχώς, επιβεβαιώνεις όλες τις πληροφορίες για ολική καταστροφή των δύο Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Και για ανενόχλητη “δράση», μετά προπαγάνδας, αυτών, που μόνο «εφιάλτες» του κλάδου χαρακτηρίζονται… Και συνεχίζουν. Ο κ. Πετρόπουλος τον χαβά του, η κυβέρνηση, που δημιούργησε το πρόβλημα δεν νομοθετεί για να το λύσει, οι Συριζαίοι συνάδελφοι , που έχουν αναλάβει να διαλύσουν τα πάντα, έχουν συμμαχήσει με τους δεξιούς.
Οι εργοδότες και κάποιοι ψωνισμένοι, ονειρεύονται τον ΕΔΟΕΑΠ ως Επαγγελματικό Ταμείο για λίγους. Και οι Ενώσεις παρακολουθούν, ρίχνοντας εύκολα τις ευθύνες στην ΠΟΕΣΥ, της οποίας πρόεδρος και γραμματέας, φαίνεται να γνωρίζουν, να σχεδιάζουν, να ανέχονται, να συμμετέχουν και να ανήκουν στην «παρέα», που μας πετάει στα… σκουπίδια. Ένας κλάδος, που «ματώνει» καθημερινά, ως πότε νομίζετε, κυρίες και κύριοι πως θα σας ανέχεται; Το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ νομίζει ότι δεν γνωρίζουμε την συμμετοχή του και σφυρίζει αδιάφορα… Και η ΕΣΗΕΑ θα «βουλιάξει» για πάντα, εάν τώρα δεν ξεσηκώσει τα μέλη της- δική της είναι η ευθύνη αυτή- κι αν μείνει μόνο στις προσπάθειες- που δεν υποτιμώ- αλλά είναι ανεπαρκείς. Εδώ απαιτείται…πόλεμος. Όταν σε πολεμούν, δεν περιμένεις.
Ούτε αμύνεσαι 6 μήνες και… Επιτίθεσαι δυναμικά και τους…νικάς. Τώρα, λένε, οι τύποι αυτοί ότι άλλαξε το παραμύθι και οι κυβερνώντες ομιλούν για τρία εξάρια. 6% εισφορά οι εργαζόμενοι, 6% οι εργοδότες και 6% ο πόρος. Ποιοι εργοδότες θα πληρώσουν; Μας δουλεύετε; Και ποιοι συνάδελφοι εν ενεργεία μπορούν να σηκώσουν το βάρος του 6%, τώρα; Ποιοι συνταξιούχοι; Και με τους ανέργους τι θα γίνει; Ο χρόνος σας τελείωσε. Οι προδότες να βγάλουν τις μάσκες, πριν το κάνουμε εμείς, με τρόπο, που δεν το συνηθίζουμε, αλλά είναι αναγκαίος. Και εμείς , οι απέναντι να σταματήσουμε πλέον να τρώμε σφαλιάρες αδιαμαρτύρητα και να μπούμε δυναμικά στη μάχη! Όλα τα άλλα, είναι περιττά, λίγα, μικρά και μηδαμινά. «Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει» Ιάκωβος Καμπανέλλης Για την αντιγραφή Πόπη Χριστοδουλίδου Υ.Γ Για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και την αυτοτέλεια του…ούτε λέξη.Ούτε ένα…δάκρυ!
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
«Από την Κυριακή 3 Δεκέμβρη αφήνουμε το χαρτί και ξαναγυρνάμε εκεί όπου γεννήθηκε ο "Γαύρος", στο διαδίκτυο. Αναστέλλουμε την έντυπη έκδοση και ρίχνουμε όλες μας τις δυναμεις στο σάιτ gavros. Ολοι οι εργαζόμενοι της έντυπης μορφής του Γαύρου, δημοσιογράφοι και τεχνικοί παραμένουν στη θέση τους και συνεχίζουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους. Ο "Γαύρος" θα συνεχίζει να υπάρχει ως ένθετο στην εφημερίδα "Πρωταθλητής"». Τα παραπάνω αναφέρονται, μεταξύ άλλων σε πρωτοσέλιδο σημείωμα της εφημερίδας "Γαύρος" η οποία αναστέλλει την κυκλοφορία της στα περίπτερα, προφανώς λόγω χαμηλών πωλήσεων (η πανελλαδκή κυκλοφορία του ήταν πάνω-κάτω 1.000 φύλλα). Σχετικά με την ένθεσή του στον "Πρωταθλητή", πρεπει να επισημανθεί και το γεγονός ότι η.. εφημερίδα του Πουλόπουλου στα τέλη Οκτωβρίου έγινε «Κόκκινος Πρωταθλητής» και άρχισε να μετράει αριθμό τευχών από το... μηδέν (γιατί άραγε;..).
Από το Blogger.