Loading…
Breaking News
recent

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ MEDIA

Από την Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ «Εφιάλτες» και…εφιάλτες! Αναρρώνοντας και βλέποντας απραξία, διαδόσεις από «επικίνδυνους» ανθρώπους,κρυφά ή φανερά ραντεβού με γερή δόση «ξεπουλήματος» στην ατμόσφαιρα, ύπνο βαθύ από απαισιοδοξία, αμέλεια ή και έλλειψη ενημέρωσης αδικαιολόγητη από τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ, δυστυχώς, επιβεβαιώνεις όλες τις πληροφορίες για ολική καταστροφή των δύο Ταμείων των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Και για ανενόχλητη “δράση», μετά προπαγάνδας, αυτών, που μόνο «εφιάλτες» του κλάδου χαρακτηρίζονται… Και συνεχίζουν. Ο κ. Πετρόπουλος τον χαβά του, η κυβέρνηση, που δημιούργησε το πρόβλημα δεν νομοθετεί για να το λύσει, οι Συριζαίοι συνάδελφοι , που έχουν αναλάβει να διαλύσουν τα πάντα, έχουν συμμαχήσει με τους δεξιούς.
Οι εργοδότες και κάποιοι ψωνισμένοι, ονειρεύονται τον ΕΔΟΕΑΠ ως Επαγγελματικό Ταμείο για λίγους. Και οι Ενώσεις παρακολουθούν, ρίχνοντας εύκολα τις ευθύνες στην ΠΟΕΣΥ, της οποίας πρόεδρος και γραμματέας, φαίνεται να γνωρίζουν, να σχεδιάζουν, να ανέχονται, να συμμετέχουν και να ανήκουν στην «παρέα», που μας πετάει στα… σκουπίδια. Ένας κλάδος, που «ματώνει» καθημερινά, ως πότε νομίζετε, κυρίες και κύριοι πως θα σας ανέχεται; Το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ νομίζει ότι δεν γνωρίζουμε την συμμετοχή του και σφυρίζει αδιάφορα… Και η ΕΣΗΕΑ θα «βουλιάξει» για πάντα, εάν τώρα δεν ξεσηκώσει τα μέλη της- δική της είναι η ευθύνη αυτή- κι αν μείνει μόνο στις προσπάθειες- που δεν υποτιμώ- αλλά είναι ανεπαρκείς. Εδώ απαιτείται…πόλεμος. Όταν σε πολεμούν, δεν περιμένεις.
Ούτε αμύνεσαι 6 μήνες και… Επιτίθεσαι δυναμικά και τους…νικάς. Τώρα, λένε, οι τύποι αυτοί ότι άλλαξε το παραμύθι και οι κυβερνώντες ομιλούν για τρία εξάρια. 6% εισφορά οι εργαζόμενοι, 6% οι εργοδότες και 6% ο πόρος. Ποιοι εργοδότες θα πληρώσουν; Μας δουλεύετε; Και ποιοι συνάδελφοι εν ενεργεία μπορούν να σηκώσουν το βάρος του 6%, τώρα; Ποιοι συνταξιούχοι; Και με τους ανέργους τι θα γίνει; Ο χρόνος σας τελείωσε. Οι προδότες να βγάλουν τις μάσκες, πριν το κάνουμε εμείς, με τρόπο, που δεν το συνηθίζουμε, αλλά είναι αναγκαίος. Και εμείς , οι απέναντι να σταματήσουμε πλέον να τρώμε σφαλιάρες αδιαμαρτύρητα και να μπούμε δυναμικά στη μάχη! Όλα τα άλλα, είναι περιττά, λίγα, μικρά και μηδαμινά. «Όποιος στη μάχη πάει για να πεθάνει, στρατιώτη μου για πόλεμο δεν κάνει» Ιάκωβος Καμπανέλλης Για την αντιγραφή Πόπη Χριστοδουλίδου Υ.Γ Για το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και την αυτοτέλεια του…ούτε λέξη.Ούτε ένα…δάκρυ!
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.