Loading…
Breaking News
recent

Μόνο στην ΕΡΤ νίκησαν τη λιτότητα!

Κρίση γιοκ. Γιορτάζω-γιορτάζω, μ' ακούτε που το φωνάζω; Η λιτότητα τελείωσε. Πού το άκουσα; Μα, στην ΕΡΤ! Ποιος το είπε; Κανείς δεν το είπε, αλλά οι δημοσιογρα-φάρες της ΕΡΤ έβαλαν λόγια στο στόμα του Ντάισελμπλουμ την ώρα που έπαιζε το βίντεο στο οποίο ο λατρεμένος για τα μπουκλάκια του υπαλληλάκος ούτε καν υπονόησε ότι η λιτότητα τελείωσε ή ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Αλλά, η Κατερίνα Ακριβοπούλου άλλα ήθελε να ακούσει και άλλα άκουσε, επειδή μάλλον στην ΕΡΤ εκτός από την σαλάτα που έχουν σε πρώτη ζήτηση, τα πίνουν όλα, τα πίνουν όλα, χάπια, ουίσκι και κόκα-κόλα! Και φτιάχνονται, οι άνθρωποι... Είναι καλύτερα στην ΕΡΤ από το altsantiri, κυρία Ακριβοπούλου μου; Εμ, δεν είναι καλύτερα να λες ημιτελή λόγια από τα κεντρικά και όχι από το υποκατάστημα;
Το πιο γελοίο από όλα, είναι ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει απεργία. Ασφαλώς η απεργία δεν γίνεται για τα... εναλλακτικά γεγονότα που σερβίρουν στα δελτία ειδήσεων, αλλά γίνεται για τα εργασιακά δικαιώματα των συμβασιούχων της -ναι, η ΕΡΤ έχει προσωπικό, αλλά τη δουλειά την βγάζουν συμβασιούχοι- και για την αναβάθμιση του ποιοτικού προϊόντος του καναλιού και για χίλιους άλλους λόγους. Βρε παιδιά, δεν είναι αναβάθμιση τηλεοπτικού προϊόντος η επανάληψη του «Μικρού σπιτιού στο λιβάδι» ύστερα από 30 χρόνια; Θα σας μαλώσω, αχόρταγοι είστε! Το σύστημα, λοιπόν, είναι το εξής: και απεργούμε και γλείφουμε την κυβέρνηση φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παραποιούμε γεγονότα και να βάζουμε στο στόμα του Ντάισελμπλουμ πράγματα που δεν είπε.
 Η φίλτατη Ακριβοπούλου, μάλιστα, ξεστόμισε αυτό που θα πέθαινε να έχει κάνει πραγματικότητα ο Αλέξης, ότι δηλαδή η χώρα μας είναι μπροστά σε πολιτική συμφωνία. Και έφαγε τάπα από τον συνάδελφο εκ Βρυξελλών, ο οποίος, προφανώς, διατηρεί μια σοβαρότητα και τη δεοντολογία του επαγγέλματος. Γιατί πληρώνουμε, λοιπόν, την ΕΡΤ; Για να παίρνουν ναρκωτικά, ουσίες και οινοπνεύματα και να έχουμε μάντεις αντί για δημοσιογράφους! «Στο φτασμένο σου, βλέπω να έχεις να φας, κάτσε να ρίξουμε και τη μεγάλη αρκάνα να σιγουρευτούμε!».
Πηγή: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.