Loading…
Breaking News
recent

ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ...ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Είναι απορίας άξιον. Πως τόσο έμπειροι και καταξιωμένοι άνθρωποι του τύπου και πως τόσο ισχυροί και φτασμένοι επιχειρηματίες διαπράττουν τόσο φθηνά και σημαντικά σφάλματα. Το έκαναν το μοιραίο λάθος στην "Ελευθερία" του Βαγγέλη Μαρινάκη.  
Ξεκίνησαν Κυριακή, μπέρδεψαν τον κόσμο ο οποίος νόμισε ότι η εφημερίδα είναι εβδομαδιαία και συγκεκριμένα κυριακάτικη, χάθηκε το μήνυμα της ημερήσιας έκδοσης της (λάθος τεράστιο και της διαφημιστικής εταιρείας του ομίλου) και έτσι Δευτέρα, Τρίτη η κυκλοφορία έπεσε χαμηλά. Όχι ότι έσκισε την Κυριακή..    
***
Σαν τους "Αδέσμευτους Τύπους" Θυμάστε τον "Αδέσμευτο του Μήτση" και τον "Αδέσμευτο.. του Ρίζου"; Όταν διασπάστηκε το εγχείρημα και τα έσπασαν Μήτσης-Ρίζος, πηγαίναμε στο περίπτερο και για να μην μπερδεύεται ο περιπτεράς του ζητούσαμε τον  "Αδέσμευτο του Μήτση" ή τον "Αδέσμευτο του Ρίζου". Μοιάζανε δε πολύ τα εξώφυλλα τους.  
Σήμερα, περίπου η ιστορία επαναλαμβάνεται. "Ελευθερία" του Κουρτάκη, "Ελευθερία" του Φιλιππάκη και ο πόλεμος αγριεύει μεταξύ Μαρινάκη-Μελισσανίδη. Καλή τύχη...    
***
Θα πάει καλά; Το «News247 Radio» στους 88.6. To κατά πόσο Εγγυώνται για αυτό οι πρωταγωνιστές του οι οποίοι έχουν κάνει καλά πράγματα μέχρι σήμερα στα media. Ο επιχειρηματίας Δ. Μάρης και ο επικεφαλής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης. Ο σταθμός θα εκπέμψει ολοκληρωμένα αρχές Μαΐου, αλλά προετοιμάζεται να παίξει άμεσα τις πρώτες μουσικές εκπομπές του.  προτάσεις του νέου ραδιοφώνου (ο Κώστας Αρβανίτης το τρέχει ήδη, προετοιμάζεται καιρό τώρα, ξέρει από ραδιόφωνο άλλωστε πολύ καλά) και γύρω στην Πρωτομαγιά θα εκπέμψει κανονικά με πλήρες πρόγραμμα. Καλή επιτυχία από εμάς.

Σάτυρος / fmvoice
greekmme

greekmme

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο Φώτης Μπόμπολας στη Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης του «Πήγασου». Ο εκδοτικός όμιλος αναφερόμενος στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδυτικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τονίζει ότι το σχέδιο εισόδου επενδυτή στην «Πήγασος ΑΕ» γίνεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος «Πήγασος ΑΕ» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Προκαλεί έντονο προβληματισμό η πολιτική παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διάσωσης του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος ΑΕ». Μία διαδικασία που.. εξελίσσεται, όπως είναι σε όλους γνωστό, με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και σε απόλυτη συνεννόηση με τις τράπεζες. Είναι επίσης γνωστό ότι μέσα στην τελευταία πενταετία στην προσπάθεια του Ομίλου να διατηρηθεί ζωντανός, η διοίκηση της επιχείρησης διέθεσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειές της, η "Πήγασος ΑΕ" δεν κατόρθωσε να διακανονίσει τα δάνειά της. Την ίδια εποχή άλλες εκδοτικές επιχειρήσεις μπόρεσαν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, νοθεύοντας τις αρχές του ανταγωνισμού. Το εξελισσόμενο σχέδιο εισόδου επενδυτή στην "Πήγασος ΑΕ" γίνεται με διάθεση κεφαλαίων, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες πραγματοποιούνται με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη διάσωση μιας ιστορικής επιχείρησης του Τύπου που στόχο έχει να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μαστίζεται από την ανεργία».
Από το Blogger.