ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ..ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ

@Όλες οι… μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες πήραν την κάτω βόλτα. Προφανώς, οι προσφορές που είχαν δεν ήταν ελκυστικές, δεν ήταν πρώτης κατηγορίας. Έχασαν συνολικά 16.060 φύλλα. Με τις πρώτες στον πίνακα να χάνουν τα περισσότερα. Το «Βήμα» 4.960 φύλλα, το «Πρώτο Θέμα» 3.490 και η «Καθημερινή» 2.970. Η συνολική κυκλοφορία των κυριακάτικων ήταν 254.750 φύλλα από 270.810 που είχαν πουλήσει την προηγούμενη Κυριακή. 
@Στη ζώνη των 20.000 φύλλων έχουν καθηλωθεί οι οκτώ αθλητικές κυριακάτικες. Πούλησαν συγκεκριμένα 22.960 φύλλα από 22.570 που είχαν την προηγούμενη Κυριακή, ήτοι συν 390 φύλλα. Η «SportDay» παρέμεινε στην πρώτη θέση με 4.620 φύλλα και το «Φως των Σπορ» ήταν δεύτερο. 
@Πρώτος ο Real FM τη βδομάδα 27/2 – 5/3/2018 με 127 αστάθμιστες αναφορές. Δεύτερος ο Μελωδία με 112 και τρίτος ο ΣKAΪ με 110. Ακολουθούν ο Athens DJ και ο Ρυθμός με 107, ο Δίεση με 96, ο ΣΠΟΡ FM και ο Sfera με 91, ο Rock FM με 89 και ο Red με 86.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…