ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟ!

Η Κυβέρνηση καταργεί φόρο και αντίθετη γνώμη έχουν μέλη ενός οργανισμού που είναι...ακόμα υπό σύσταση. Δηλαδή να πήξουμε στους φόρους...Ελεος...Δείτε την ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΕΔ
Ως Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΥΕΔ και ως εκπρόσωποι του υπό ίδρυση νέου , μεγαλύτερου, ανεξάρτητου Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης των Ελλήνων συνθετών, στιχουργών, δικαιούχων, θεωρούμε απαράδεκτες τις μεθοδεύσεις εκ μέρους του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Στέργιου  Πιτσιόρλα, να καταργηθεί η ελάχιστη αποζημίωσή μας από τα ψηφιακά μέσα, τα τάμπλετς και τα έξυπνα τηλέφωνα.
Κερδίσαμε οι πνευματικοί δημιουργοί και  δικαιούχοι -και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο- μεγάλες μάχες και τη συνδρομή του νόμου στους κόπους μας.
Καλούμε τον Υπουργό να σεβαστεί το νόμο που η ίδια του η Κυβέρνηση ψήφισε και ενώνουμε τις φωνές μας με αυτές όλων των άλλων ελληνικών ΟΣΔ στην διαμαρτυρία για τις εχθρικές στους έλληνες καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτισμού κινήσεις του.
Το Εποπτικό Συμβούλιο
της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης
Πνευματικών Δικαιωμάτων  από μουσικά έργα
ΕΥΕΔ

Ο Πρόεδρος Φοίβος Δεληβοριάς
Η Αντιπρόεδρος Άλκηστις Τσίκλου Warner/ Chappell Music Hellas
Η Γραμματέας Μαίρη Φασουλάκη

Τα Μέλη
Πάνος Φαλάρας                       Βιργινία Κόκκιου Universal Music Publishing
Χρήστος Νικολόπουλος           Βασιλική Γκίνη Media Music Publishing
Παρασκευάς Καρασούλος
Κώστας Καλδάρας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…