Κομφούζιο και δύο ταχύτητες σε Mega και One

«Υποβιβάζονται» δύο παρουσιαστές

Βροχερό είναι το κλίμα στις εγκαταστάσεις της Alter Ego στη Συγγρού μετά τις θριαμβολογίες για την απόκτηση από την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη της ταινιοθήκης του Mega. Έμπειροι γνώστες της τηλεοπτικής αγοράς εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσον μπορεί να επιτευχθεί στην..
πράξη το μεγαλεπήβολο σχέδιο για δύο κανάλια: ένα διαδικτυακό (web) που θα εκπέμπει μέσω των ψηφιακών πλατφορμών με συνεχή ενημέρωση δηλαδή του One και ένα δεύτερο πανελλαδικής εμβέλειας, το Mega.
Και αυτό διότι θα χρειαστούν περισσότερα πλατό από το ένα που υπάρχει ήδη και από αυτά που είναι υπό κατασκευή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη λεωφόρο Συγγρού. Επίσης απαιτείται η λειτουργία τουλάχιστον δύο control rooms για να βγαίνουν στον «αέρα» ζωντανές εκπομπές τις ώρες που τα δύο κανάλια δεν θα εκπέμπουν κοινό πρόγραμμα, ενώ φυσικά θα πρέπει να υπάρχουν και διπλές βάρδιες τεχνικών. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το κόστος σε περίπτωση που αποφασιστεί η λειτουργία δύο τηλεοπτικών σταθμών ανεβαίνει κατακόρυφα.
Και μέχρι στιγμής υπάρχουν άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να επιλυθούν (για παράδειγμα, συμβάσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που δεν έχουν ακόμη υπογραφεί, ενώ υπάρχει δεδομένη προφορική συμφωνία). Το ζήτημα αυτό έχει φέρει γκρίνιες στη Συγγρού, που εντάθηκαν μετά τη γνωστοποίηση της άφιξης πρώην μεγαλοστελεχών της τηλεοπτικής αγοράς που καταλαμβάνουν επιτελικές θέσεις στο νέο Mega.
Την ίδια ώρα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο προβλέπουν τουλάχιστον δύο «υποβιβασμούς» παρουσιαστών, από τη «Super League» όπου θα αγωνιστεί το Mega, στη δεύτερη κατηγορία του τηλεοπτικού πρωταθλήματος, στην οποία θα παίζει «μπάλα» το One.
Πρόκειται για δύο πρόσωπα που δεν σκόραραν την προηγούμενη σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης άλλων καναλιών, πάρθηκαν ως μεταγραφές-λύσεις ανάγκης για το χαμηλών προσδοκιών One, αλλά, όπως φαίνεται, οι προπονητές του Mega δεν τα υπολογίζουν για την ομάδα που «στήνουν» μπροστά από τις κάμερες.
- από το ethnos.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…