Αγανάκτησε ο κοσμάκης από τις κρυφές χρεώσεις της ολιγαρχίας

 


O Κύρτσος και οι «εκκολαπτόμενοι μητσοτακο-ολιγάρχες»

Για εκκολαπτόμενους μητσοτακο-ολιγάρχες κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» για το φέσι 600 εκατομμυρίων ευρώ στους καταναλωτές που πληρώνουν χωρίς να το ξέρουν το ηλεκτρικό ρεύμα που «χάνεται στο δρόμο» εξαιτίας του παλαιού δικτύου αλλά και τις ρευματοκλοπές.
Με ανάρτησή του στο Twitter ο διαγραφείς ευρωβουλευτής από τη ΝΔ λόγω της κριτικής που ασκούσε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αγανάκτησε και η «Καθημερινή» και μας πληροφορεί στην 1η σελίδα της ότι: Οι καταναλωτές φεσώθηκαν το 2021, 600 εκατ ευρώ για κλεμμένο και χαμένο ρεύμα. “Απώλειες δικτύου”, που πληρώθηκαν σκανδαλωδώς υπέρ εκκολαπτόμενων μητσοτακο-ολιγαρχών!».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…