Αναποφάσιστοι: Το 36,2% θα αποφασίσει λίγο πριν ή πίσω από το παραβάν...

 


Οι αναποφάσιστοι δίνουν σασπένς στις εκλογές. Είναι πολλοί και διαφόρων πολιτικών προελεύσεων –με τους περισσότερους να εντοπίζονται στους κεντρώους στους οποίους η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 25,4% σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της MRB που πρόβαλε το βράδυ της Παρασκευής το Open. Στην κεντροαριστερά η αδιευκρίνιστη ψήφος είναι 19,9%, στην αριστερά 6,9%, στην κεντροδεξιά 3,5% και στη δεξιά 6%.

Πότε θα αποφασίσουν όσοι το σκέφτονται ακόμα; Στην ίδια δημοσκόπηση φαίνεται ότι οι αναποφάσιστοι θα έπαιρναν την απόφασή τους σε ποσοστό 14% έως την Παρασκευή, το 22,5% το Σάββατο ή την Κυριακή, ενώ το 36,2% θα αποφασίσει οριστικά στον δρόμο προς την κάλπη ή ακόμα και πίσω από το παραβάν!

Ποια είναι η πιθανότητα να μη ψηφίσουν οι αναποφάσιστοι; Το 88% των πολιτών απαντά ότι δεν είναι και τόσο πιθανό να μην πάει και το 71,8% καθόλου πιθανό. Αντίθετα ένα 10,2% απαντά ότι είναι πολύ πιθανό να μην πάει και 21,5% αρκετά πιθανό.

- από το Harddog

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη. Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν χθες (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.