Ραδιοτηλεοπτικός καζαμίας για το 2008 και όποιος αντέξει...


Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Μάρτιος: Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε και τα κανάλια ετοιμάζουν νέες σειρές για να προλάβουν τη διαφημιστική αγορά και τα ποσοστά θέασης που είναι αρκετά χαμηλά. Προβάλλον ταινίες που σπάνε ρεκόρ τηλεθέασης όπως 'ΟΙ σφαίρες πέφτουν..σαν χαλάζι' που είχε προβάλλει η τότε ΝΕΤ τη δεκαετία του 80 και κόντεψε να πέσει η Κυβέρνηση, το 'Γιώργος ο όμορφος γύφτος', 'Στο και πέντε και στο χέρι..', 'Η πεθερά του γαμπρού μου', αλλά και το συγκλονιστικό 'Κάθε Βουλή και καημός' με υπόθεση γύρω από τα σκάνδαλα των βουλευτών και υπουργών μας που λαμβάνει βραβείο όσκαρ για την ερμηνεία Α' ανδρικού ρόλου. Μετά από όλα αυτά πολλές ταινίες όδευσαν για τις Κάννες όπου ακολούθησαν λουκούλλεια γεύματα μεταξύ των καναλαρχών! Χαμός με το DVD για τις προσλήψεις στο Δημόσιο που κάνει θραύση όπως απεικονίζεται στη φωτό του ρεπορτάζ μας.
Απρίλιος-Μαιος- Ιούνιος: Αρκετά προβλήματα στον Άλφα όπου ο Λαζόπουλος αποχωρεί και από τη νέα σεζόν θα παίζει το τσανίτρι του στο Τήλε Άστυ για να τα ψέλνει κανονικά όπως λέει όχι μόνο στην εξουσία αλλά και στο Καρατζαφέρη. Με τέτοια ποσοστά θέασης το κανάλι παίρνει τα πάνω του και ο γιός του Γιάννης που κάποτε γράφαμε μαζί ξένες γλώσσες μεταδίδει μεγάλους αγώνες όπως το Euro 2008 στο οποίο η χώρα μας ετοιμάζεται για μεγάλο θρίαμβο. Στο μεταξύ η Έλλη Στάη που δεν στεριώνει πουθενά παίρνει μεταγραφή για την ΕΤ3 όπου μετακομίζει Θεσσαλονίκη και γίνεται δημοφιλής με αγώνες για την Μακεδονία μας. Ο Ρουσσόπουλος που όλο για συμπαιγνίες καναλιών μιλά αφού δεν προβάλλουν το κυβερνητικό έργο το οποίο είναι σχεδόν ανύπακρτο ιδρύει το κανάλι του Πρωθυπουργού με συχνότητες από την Ε.Ρ.Τ. Εκεί μετά απο διαμαρτυρία του κολλητού του κ. Παναγόπουλου τελικά τον αποπέμπει και τον υποβιβάζει σε κηπουρό του Εθνικού Κήπου. Χαμός γίνεται στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό να παίρνει όλα τα κύπελλα, αλλά η ΑΕΚ τελικά μετά απο προσφυγή πήρε το κύπελλο της καλύτερης ομάδας. Ο δε Παναθηναικός τελικά έμεινε πάλι απέξω. Ο Ευαγγελάτος αποκαλύπτει ότι ακόμα και τα φακελλάκια που ψηφίζουμε περιέχουν χημικά υλικά ακατάλληλα για χρήση και μάλιστα αποδεικνύει ότι τα φακελλάκια διαβάζονται εύκολα το περιεχόμενό τους. Μάλιστα αφού έχουν πάνω του τα δακλτυλικά αποτυπώματα των ψηφοφόρων βρίσκουν επιτέλους από που έχουν διαρροές....
Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος: Η δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για το «Εθνος της Κυριακής» δείχνει αυτό που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό και στην πολιτική ατμόσφαιρα. Και τα δυο μεγάλα κόμματα χάνουν και αθροιστικά συγκεντρώνουν μόλις το 63,3%. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου είχαν σχεδόν 80%. Η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου έχει 33,2% (στις εκλογές πήρε 41,8%) και το ΠΑΣΟΚ 30,1 (στις εκλογές πήρε 38%). Αντίθετα αυξημένα είναι τα ποσοστά για το ΚΚΕ (8,2%), τον ΣΥΡΙΖΑ (6,8%) και τον ΛΑΟΣ (3,7%). Η δημοσκόπηση είναι αληθινή και είχε προβλεφθεί από το 2007. Συμπέρασμα: Ο δικομματισμός βρίσκεται σε κρίση που διαρκώς βαθαίνει. Η ΝΔ πέφτει συνέχεια αλλά δεν υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Γι' αυτό ευνοούνται τα "κόμματα διαμαρτυρίας". Με αυτό τον ρυθμό, στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σχηματίζεται. Οπότε το σκέφτονται για Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπου θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, τα σενάρια μιλάνε για Υπουργό Οικονομικών τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και υφυπουργό τον Στέλιο Τζουμάκα αλλά και ειδικό υπουργείο επιτέλους για το Περιβάλλον. Οι πυρκαγιές καίουν το περίβολο του Μαξίμου και τα στελέχη ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για ποιόν από όλους έχει την ευθύνη. Ασχετα που πέρσι τέτοια εποχή μερικά στελέχη ενώ ο τόπος καιγόταν έκαναν διακοπές στον Αστέρα Βουλιαγμένης με τον Ριβάλντο και άλλους αστέρες. Ρωτήστε να μάθετε αν είναι αλήθεια ή όχι.
Οκτώβριος- Νοέμβριος- Δεκέμβριος: Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική χρονια δίνονται οι πρώτες ψηφιακές άδειες και τα περιφερειακά κανάλια από 2 σε κάθε Νομό τελικά ανεβαίνουν σε νεά ψηφιακή πλατφόρμα. Μερικά επαρχιακά κανάλια κάνουν ρεκόρ θέασης με τοπικές ενδιαφέρουσες ρόζ ιστορίες καταρρίπτοντας τον μύθο ότι η είδηση είναι προνόμιο των Αθηνών. Στο ραδιόφωνο επιτέλους παίρνουν άδεια στην Αττική όλοι οι κομμένοι σταθμοί και αυτοί που το αξίζουν ενώ εμφανίζονται όλοι οι παλιοί ερασιτέχνες από τον ιστορικό Α100 και τον παλιό Δίαυλο 10 όπου ο γνωστός Κώστας Μυλωνάς κάνει παλι την εμφάνισή του μαζί με τον Τάκη Φωτίου από τον Τζερόνυμο. Στον 984 επανεμφανίζεται ο Ρουσσσόπουλος με τον Τζαννετάκο που από εκεί το 1988 ξεκίνησαν την καρριέρα τους, ενώ ο Rock fm γίνεται τελικά Hard rock cafe, την ώρα που ο σταθμός Angel μετά απο τα σκάνδαλα που ξεσπούν μετονομάζεται σε Devil fm αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς Νεφελίμ της Ελλάδας τους οποίους σκιαγραφεί από την εκπομπή του ο Λιακόπουλος λέγοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις στο εγγύς μέλλον. Τέλος προβάλλονται χάρη στη νέα ψηφιακή τεχνολογία on line οι αερομαχίες των ελλήνων πιλότων που νικούν εύκολα τους τούρκους πιλότους που κατατροπώνονται πέρα για πέρα και την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών της τουρκίας ισχυρίζεται ότι αυτοί είχαν τα δικαιώματα για τις on line προβολές των παραβιάσεων. Την ίδια μέρα το MEGA προβάλλει βίντεο που αποδεικνύει ότι η ελληνοτουρκική φιλία ήταν ένα αστείο και οι τουρκοι το βουλώνουν όταν ο Πούτιν τους βάζει στη θέση τους με ένα ξεκάθαρο διάγγελμα του που τρέπει σε φυγή όσους επιβουλέυονται την χώρα μας. Καλή χρονιά και καλά μυαλά σε όλους!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…