Ακριτικό... Πάσχα για τους πολιτκούς αρχηγούς!

Στο νομό Ιωαννίνων θα γιορτάσουν και φέτος το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Παπούλιας βρίσκεται στο νησί των Ιωαννίνων από την Κυριακή των Βαΐων ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα συμμετάσχει στην Περιφορά του Επιταφίου στο Μητροπολιτικό Ναό των Ιωαννίνων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάρει το αναστάσιμο φως στην εκκλησία των Φραγγιάδων και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το φυλάκιο της Σαγιάδας και το στρατόπεδο "Υπολοχαγού Τριάντη Θωμά" στους Φιλιάτες όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατευμένους. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει σήμερα στο νομό, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα. Ο κ. Καραμανλής τη Μεγάλη Παρασκευή θα παρακολουθήσει την Περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία της Πωγωνιανής, ενώ θα κάνει Ανάσταση στην εκκλησία του Δολού. Την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο των Δρυμάδων.
Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε στο σπίτι του στο Καστρί μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο και την τετραήμερη παραμονή του στο ΚΑΤ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα περάσει οικογενειακά τις ημέρες αυτές μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του ενώ δεν αποκλείεται την ημέρα του Πάσχα να τον επισκεφθούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να ανταλλάξουν ευχές.
Στην Αθήνα θα παραμείνει και η Αλέκα Παπαρήγα και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί τη μονάδα τεθωρακισμένων στην Αυλώνα.
Στο αγαπημένο του νησί την Τήνο θα παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Ακολουθία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος .. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο κ. Καρατζαφέρης την Κυριακή θα επισκεφθεί την ταξιαρχία των τεθωρακισμένων. Ο Αρχιεπίσκοπος θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα κοντά στους δικούς του ανθρώπους στα Οινόφυτα, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά με όλη μας την καρδιά!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…