'Μπελάς TV' και μεταγραφές στα media!

->«Μπελάς TV» θα τιτλοφορείται η σατυρική εκπομπή που θα παρουσιάζουν στο MEGA ο Σάκης Μπουλάς μαζί με τον Σωτήρη Καλλιβάτση και να δούμε αν το τρομερό δίδυμο στην πράξη θα δώσει τηλεθέαση. Σοβαρή εκκρεμότητα παραμένει αν η εκπομπή θα είναι καθημερινή ή εβδομαδιαία. Μέχρι στιγμής φαίνεται να προκρίνεται η εβδομαδιαία εκδοχή του εγχειρήματος οπότε απλά θα περιμένουμε τις εξελίξεις....
->Το Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά η νέα «ελεύθερη» εφημερίδα των Ζαχαρέα, Χουλιάρα με την επωνυμία «Ecolife Magazine» που θα έχει ποικίλη ύλη αλλά και διαδικτυακό τόπο. Oι πληροφορίες ωστόσο συγκλίνουν στην άποψη ότι η «βαρειά» αρθρογραφία της εν λόγω εφημερίδας θα είναι περιορισμένη όπως επίσης και οι όποιες πολιτικές αναφορές, καθώς στόχος θα είναι το νεανικό κοινό με μακροπρόθεσμο πλάνο την κυριαρχία ακόμη και μονοπώλιο στο συγκεκριμένης κρίσιμο αναγνωστικό κοινό.
->ΕΚΕΙ που τον αναζητούσαμε τελικά μας προέκυψε με δική του εκπομπή κατά πάσα πιθανότητα επιστρέψει ο Ηλίας Ψινάκης στους δέκτες μας από τον Alpha. Πρόκειται για βραδινό ψυχαγωγικό talk show αλα Ψινάκη! Αυτή την φορά οι προχωρημένες συζητήσεις έχουν αποδώσει καρπούς με το κανάλι της Κάντζας όπου τον πολιορκούν και για το Dream Show 3 με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη, που μάλλον οδεύει ολοκληρωτικά για την δεύτερη σεζόν.
->Η συμφωνία αφορά στην απόκτηση του 49,9% του ομίλου Metropolis από το Mad, γεγονός που δείχνει την πίστη για τις δυνατότητες της ανάπτυξης της μουσικής στην Ελλάδα και την εμπιστοσύνη στην οικογένεια Τοπιντζή (50,1%), η οποία και διατηρεί το management του ομίλου. Όπως ισχυρίζονται οι συντελεστές της συμφωνίας, με τη συνεργασία αυτή Metropolis και Mad επιδιώκουν να δείξουν πως ο ευρύτερος χώρος της μουσικής έχει πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, ξεπερνώντας τα πρόσκαιρα προβλήματα που δημιούργησε η φυσική και ηλεκτρονική πειρατεία στον δισκογραφικό χώρο.
->Ραδιοφωνικά: Ο αγαπητός κ. Κοτρώτσος μαζί με Κανέλλη στις 10 το πρωί θα κάνει ντεμπύτο απο Φθινόπωρο στον τελευταίο σε ακρόαση στην λίστα Ρ.Σ. City και ΟΙ Κ. Κοττάκης μαζί με Προβή στις 12 το μεσημέρι. Ο διευθυντής σύνταξης του «Ελεύθερου Τύπου» και ο επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ της εφημερίδας επιστρατεύτηκαν για να δώσουν βάρος στην πρωινή ενημέρωση του City. Στον σταθμό θεωρούν σίγουρη τη συνεργασία με τον Γ. Ψαριανό από τον Best.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…