Η τηλεόραση...έγινε απέραντο Φρενοκομείο!

->Οι μισθοί των δημοσιογράφων φαίνεται ότι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους, έτσι, ο ένας μετά τον άλλον στρέφονται στον τομέα της διαφήμισης και κάνουν τις "αρπαχτές" τους, παρότι γνωρίζουν ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις Ενώσεις Συντακτών... Τελευταία είδαμε τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να διαφημίζει κέντρα εμφύτευσης μαλλιών, τον Γιώργο Χελάκη (ο οποίος είναι και εκδότης της Sportday) να διαφημίζει εταιρία ειδών τηλεφωνίας και όχι μόνο, αλλά ακόμη και τον Βασίλη Σκουντή να εξαργυρώνει το σλόγκαν "Βάλτο αγόρι μου" με αναγραμματισμό που παραπέμπει στη γνωστή "βόλτα" της ίδιας εταιρίας...Καλα τα λένε οισυνάδελφοι στο grekmedianews και δεν έχουν καθόλου άδικο!
->ΣΟΒΑΡΑ δείχνουν τα προβλήματα στον κουρασμένο πλέον ενημερωτικό τομέα του Alpha. Στην μακριά λίστα των αποχωρήσεων-απομακρύνσεων προστέθηκε και αυτή του Γ.Ρουμελιώτη. Ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε ακόμα και δελτία ειδήσεων αποτελεί παρελθόν για τον σταθμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αιτία φέρεται η προ δύο εβδομάδων συνάντηση του δημοσιογράφου με τον Γ.Χουλιάρα και η συζήτηση που είχαν για πιθανή συνεργασία στην ψηφιακή πλατφόρμα και ότι άλλο ετοιμάζουν ο πρώην διευθυντής του σταθμού με την Μ.Ζαχαρέα. Κάποιοι μέσα στον σταθμό προφανώς δεν είδαν με καλό μάτι την συγκεκριμένη κίνηση του Ρουμελιώτη και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία μαζί του.
->ΕΙΧΑΜΕ αναφέρει ότι η μελέτη του Ε.Μ.Π. για το ραδιόφωνο είναι μεν σοβαρή αλλά εμπεριέχει στοιχεία επιστημονικής φαντασίας για τα κέντρα εκπομπής με ένα χάρτη που προφανώς δεν υπολογίζει τα γεωγραφικά όρια των Νομών. Να δουμε τώρα γιατι η ΕΡΤ εχει μονο το δικαιωμα να εκπεμπει απο σημεια που εχουν εκπονηθεί εδω και χρονια και γιατι τα αλλαζετε για τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμους. Μήπως, λεμε μηπως, με αυτον τον τροπο εχετε την εντυπωση οτι θα καταφερετε να κανετε τον κοιμώμενο γιγαντα ανατγωνιστικο? Μηπως με την καλύτερη κάλυψη, θα την ακουν περισσότεροι ακροατες?
Μα αν δεν κανουμε λαθος αυτο δεν ειναι αντισυνταγματικο? Ετσι δεν υποχρεωνετε τους ακροατες λογω αδυναμιας να ακούσουν ενα πρόγραμμα, να ακουσουν αυτο που τους επιβάλετε εσεις? Πως με αυτον τον τροπο εξασφαλίζετε την πολυφωνία/την ιση μεταχειριση και τα ιδια δικαιώματα για ολους? Και κάτι άλλο. Αφού το ραδιόφωνο θα ειναι ψηφιακό και στην ίδια συχνότητα θα χωρούν 4-5 προγράμματα ταυτόχρονα γιατί επελέγη η ξεχελίωση συχνοτήτων της Ε.Ρ.Τ. και γιατι σε πολλούς Νομούς η μπάντα σταματά στους 97,9ΜΗΖ; Μήπως κάποιες μελέτες τελικά έγιναν στο πόδι;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…