Ο Κουίκ στην ΝΕΤ, ο Μητσιχώτας στον Α!

->ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια εκπέμπει η διεύθυνση του ALTER αφού μετά και την οριστικοποίηση ότι η Μαριέττα Χρουσαλά παραμένει στο κανάλι και την πρωινή ζώνη, και ο Δημήτρης Μάκος αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, έχει καταφέρει να καταρτίσει ένα πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, με στόχο την επίτευξη του στόχου ο τηλεοπτικός σταθμός να γίνει «Το Νέο Μεγάλο Κανάλι». Το μοναδικό σημείο προβληματισμού είναι οι trash εκπομπές του σταθμού που δεν ικανοποιούν καθόλου τη νέα λογική που θέλει να προβάλλει η διεύθυνση, αλλά δεν μπορούν να τις «κόψουν» αφού τα νούμερα που κάνουν είναι άκρως ικανοποιητικά.
->ΕΠΕΣΑΝ οί υπογραφές ο Γιώργος Μητσικώστας ανήκει πλέον στην οικογένεια του Alpha, μετά και τη γραπτή ενημέρωση από την πλευρά του καναλιού για την απόκτηση του γνωστού τηλεμίμου, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά δύο χρόνια απουσίας. Η συμφωνία του Μητσικώστα με το κανάλι της Κάντζας προβλέπει την ανάθεση δύο εκπομπών. Καθημερινά (δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα μετάδοσής του) θα παρουσιάζει το “Fatus olus”, ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και αγωνίας, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το γρήγορο ρυθμό του, τις συνεχείς ανατροπές και το μεγάλο χρηματικό του έπαθλο. Ακόμη μία φορά την εβδομάδα (κατά πάσα πιθανότητα κάθε Δευτέρα) θα μας καλωσορίζει στη σατιρική εκπομπή "Ο Γιώργος σφύριξε". Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Alpha, θα πρόκειται για μια πρωτότυπη εκπομπή, μέσα από την οποία ο Μητσικώστας θα σατιρίζει αθλητικά γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις και θα σχολιάζει την επικαιρότητα με πάθος και πολύ χιούμορ.
->ΣΥΝΤΟΜΑ πρόκειται να οριστικοποιηθεί από πλευράς του ελληνικού MTV η ανακοίνωση σχετικά με τη συχνότητα απ' όπου θα μεταδίδεται το πρόγραμμα του μουσικού καναλιού και στο νομό Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδος αναμένονται ανακοινώσεις. Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου το MTV Greece θα βγει στον αέρα με την προβολή του λογότυπου σε πρώτη φάση και στη συνέχεια με τη μετάδοση βιντεοκλίπ. Σημειωτέον, την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία των συμμετοχών στις οντισιόν, η τελική φάση των οποίων θα διεξαχθεί μέσα στο Σεπτέμβρη στην Αθήνα σε ειδική εκδήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις οντισιόν που διεξήχθησαν σε Αθήνα, Χαλκιδική, Πάρο και Χανιά κατατέθηκαν 1.400 δηλώσεις, έναντι 350 που καταγράφηκαν στο site http://www.mtvsearch.gr/. Απ' αυτούς θα επιλεγούν 30 άτομα, οι οποίοι και θ' ασχοληθούν με την παρουσίαση εκπομπών.
->Ο συμπαθής Τέρενς Κουικ θα παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική χρονιά το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 στις 23:00 όπου θα αντικαταστήσει τον αγαπημένο Προκόπη Δούκα. Μετά από μια μακρά πορεία στα ιδιωτικά κανάλια που δεν του φέρθηκαν και τόσο καλά για να λέμε και την αλήθεια, ο Τέρενς επιστρέφει στην ΕΡΤ, εκεί που πρωτοξεκίνησε να κάνει πολύ καλά.
Η τοποθέτησή του στην ΕΤ1 δείχνει μία σαφή προσπάθεια αναβάθμισης του πρώτου καναλιού που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολα από πλευράς τηλεθέασης τουλάχιστον. Επίσης δένει καλύτερη η ζώνη ενημέρωσης της ΕΡΤ, αφού στης 9 έχει δελτίο στη ΝΕΤ, στης 10 στην ΕΤ3 και στης 11 στην ΕΤ1.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…