Τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και πρωινάδικα..

->Η Φανή Χαλκιά το «χρυσό αστέρι» του στίβου έχει καταβολές απο την Δημοσιογραφία στην 'Ζούγκλα' η οποία μετά απο ελάχιστο καιρό μεταμορφώθηκε σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον πρωταθλητισμό. Πριν κατακτήσει τα ρεκόρ στους Ολυμπιακούς της Αθήνας έκανε ρεπορτάζ στη «ζούγκλα» της δημοσιογραφίας. Ύστερα από δύο χρόνια ενεργούς δημοσιογραφικής δράσης, ανακοίνωσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την πρόθεση της να τα παρατήσει για να προπονηθεί για τους Ολυμπιακούς. Σε δύο χρόνια ήταν χρυσή Ολυμπιονίκης… Η Φανή Χαλκιά το 2001 έψαχνε για δουλειά, αφού μόλις είχε αποφοιτήσει από την σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Έτσι χτύπησε την πόρτα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με τον οποίο την έφερε σε επαφή το δεξί χέρι και αρχισυντάκτης των εκπομπών του «Ταρζάν» Σωκράτης Γκιόλιας, ο οποίος γνώριζε ότι η νεαρή, τότε, Χαλκιά είχε κάποιες διακρίσεις στον αθλητισμό. Η πρώτη της επαφή με τη δημοσιογραφία πραγματοποιήθηκε μέσω του τμήματος καταγγελιών της γνωστής εκπομπής «Ζούγκλα». Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος την τοποθέτησε στη συνέχεια δίπλα στον Αλέκο Μάρκελλο και έτσι η Χαλκιά ξεκίνησε την … σταδιοδρομία της στην ερευνητική δημοσιογραφία. Μεταξύ των υποθέσεων που ερεύνησε η Φανή Χαλκιά ήταν και εκείνη της απόδρασης του Κώστα Πάσσαρη.
->ΕΓΡΑΨΑ Μάρκελλος και έμαθα ότι έχουμε εξελίξεις. Ο Αλέκος βρίσκεται σε δικαστική διένεξη με την παλιά του σύμβαση απο την κραιτκή τηλεόραση και πρώην συναδέλφοι μου προέβλεψαν ότι θα την κερδίσει αφού υπάρχει η σχετική νομοθεσία που προβλέπει αποζημίωση για μονομερής λύση της σύμβασης. Κατά τα άλλα ο Μάρκελλος εθεάθη προ ημερών στα όμορφα Πλατάνια Τριφυλίας δίπλα στα νερά της μυθικής Νέδας σε μια βραδιά με μια έξοχη θεατρική παράσταση. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι στην εκδήλωση βρέθηκαν επίσης πρώην υπουργοί όπως ο Βύρων Πολύδωρας και τοπικοί παράγοντες αλλά και επώνυμοι. Τώρα ξέρετε που θα πάτε του χρόνου διακοπές...
->Mε παρουσιαστές τον Δημήτρη Παπανώτα και τη Χριστίνα Αλούπη, η πρωινή εκπομπή του Star «Υπάρχει λόγος» θα μεταδίδεται καθημερινά από τη νέα σεζόν, από τις 11.00 έως 13.00. Στο πάνελ ως σχολιαστές θα βρίσκονται η Εύη Βατίδου, η Μαρία Ένεζλη, η Μάρα Μεϊμαρίδη, η Πετρούλα Κωστίδου, καθώς επίσης και μία ψυχολόγος της οποίας το όνομα θα ανακοινωθεί σύντομα από τον τηλεοπτικό σταθμό.
->Κάτι ετοιμάζουν στο ALTER για το πρωί πρωί. Τα δοκιμαστικά που γίνονται αφορούν μάλλον δελτίο μεγάλης διάρκειας (μεταξύ 8:00 και 9:00) με παρουσιαστές την Τζίνα Αρβανίτη και τον φίλο μου και παλιό γνώριμο Δημήτρη Φρέσκο που έχουμε και κοινή καταγωγή. Εμπαινε Μήτσο..
->Με δελτίο τύπου πριν από λίγο μας πληροφόρησε ο ANT1 πως τελικά τον Πρωϊνό Καφέ θα μας τον σερβίρουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη!Η εκπομπή θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία ακριβώς, ενώ το κανάλι στοχεύει στα νεανικά κοινά κυρίως και περιμένω να δω τι θα μας σερβίρουν και φέτος παιδιά..

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…