Ενδιαφέρον στις τηλεοπτικές πλατφόρμες ψηφιακού περιεχομένου

@ΤΟ σχόλιο αλιεύτηκε απο φίλο αναγνώστη σχετικά με την χθεσινοβραδινή εκπομπή για τις 'Πύλες του Ανεξήγητου' τονίζοντας "Ο Χαρδαβέλας το διασκεδάζει! Οι εκπομπές του δεν μπορεί να υπάρχουν. Εχθές το θέμα του ήταν οι νεράιδες και τα ξωτικά στην Μύκονο(!)και έκανε και ολόκληρη έρευνα για να το αποδείξει την στιγμή που το Caprice είναι... γεμάτο κάθε βράδυ από τέτοια πράγματα". Ομως φίλε μου άλλο οι αηδίες που σερβίρουν το μεσημέρι και άλλο μια εκπομπή που τουλάχιστον έχει ιστορικό, επιστημονικό, μεταφυσικό ενδιαφέρον και τι λες, δεν είναι καλύτερα απο το να βλέπουμε στα παράθυρα Πολιτικούς να λένε ψέμματα και εκπομπές χωρίς ουσία και νόημα που ασχολούνται με τι τσάντα φοράει η τάδε και τι πλαστικές έκανε ο τάδε;
@ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ότι στις τηλεοπτικές πλατφόρμες για τις ψηφιακές μεταδόσεις επιθυμεί να εισέλθει η οικογένεια Κόκκαλη ετοιμάζονται εταιρεία με ανάλογο περιεχόμενο, ενώ ενδιαφέρον επικρατεί στην ελληνική αγορά σχετικά με την δημιουργία τηλεοτπικού περιεχομένου μέσω IPTV μετά το άνοιγμα της αγοράς και οι παραδοσιακοί παίκτες της αγοράς να υπερνικούνται όπως εκτιμούν αναλυτές μετά απο μια 5ετία απο τους ηλεκτρονικούς παίκτες. Για αυτό κάποτε έλεγαν ότι όποιος ελέγχει την ροή της Πληροφορίας...θα βγει κερδισμένος!
@Κάποιος πάρα πολύ γνωστός ηθοποιός που σαρώνει σε τηλεθέαση παίρνει ένα τσούρμο χρήματα αλλά καβάλησε το καλάμι και το κανάλι του ζήτησε να γίνει μια μικρή περικοπή λόγω κρίσης.Το θέμα δεν είναι ότι απάντησε ΟΧΙ αλλά ότι από το κανάλι δεν.μπορούσαν να του πούνε και τίποτα. Μόνο συγνώμη δεν του ζήτησαν. Και τελικά θα την πληρώσουν οι ηθοποιοί του β ρόλου.
@ Νέα επίθεση στον ALTER σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ έξω από το κτήριο του σταθμού στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Περιστέρι. Από την επίθεση ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Ένα λευκό αυτοκίνητο, μάρκας πιθανότατα MAZDA, αναζητείται από την αστυνομία.
@Από την 1η Απριλίου μέχρι και τις 21 του μηνός η σειρά κατάταξης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων στις ηλικίες 15–45 έχει ως εξής: Star: 18,9%, Mega: 17,4%, ΑΝΤ1: 13,9%, Alpha: 13,1%, Alter: 8,4%, NET: 4,4%. Τις ίδιες ημέρες (1-21/04/09) ο μέσος όρος τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι ο εξής: Mega: 25,6%, Alter: 14,5%, Alpha: 13,3%, ΑΝΤ1: 13%, Star: 11,8%, NET: 8,7%.
@Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κολωνάκι press», τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει έρθει σε πολλές τηλεφωνικές, κυρίως, συνομιλίες με στελέχη της κρατικής τηλεόρασης με σκοπό να "δει" τι σκέφτονται για ενδεχόμενη συνεργασία τους στο μέλλον. Το κλίμα όλων των συνομιλιών μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ήταν άριστο και υπάρχουν εκατέρωθεν δεσμεύσεις για περαιτέρω συναντήσεις με στόχο να επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία.
@Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της. Όσον αφορά στις φήμες ακούμε ότι τη θέλει και ο ALPHA αλλά φυσικά... και το τωρινό της σπίτι, ο ΑΝΤ1. Μάλιστα στο θέμα των Καλλιστείων που αλλάζουν παρουσιαστές κάθε εβδομάδα, Ο Γιώργος Λεβέντης λέγεται ότι θεωρεί την Τατιάνα πρώτη του επιλογή και όχι το δίδυμο Καγιά Λιβιτσάνου που συζητιόταν τις τελευταίες μέρες.
@Αρχές Μαίου κάνει πρεμιέρα η "Μηχανή του χρόνου" με τον Χρίστο Βασιλόπουλο.Η εκπομπή που έπεσε θύμα των περικοπών του ALPHA βρήκε νέα στέγη και συγκεκριμένα στην Ε.Ρ.Τ.Νέο σήμα αρχής,νέα σκηνικά,νέα αισθητική!Η πρεμιέρα σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας θα ξεκινήσει με το 2ο μέρος του αφιερώματος για τον Μανώλη Χιώτη!
@Tα ασφαλιστικά μέτρα στα οποία είχε προσφύγει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) κατά της ΕΡΤ, με αίτημα η τελευταία να προχωρήσει στη σύγκληση της γνωμοδοτικής επιτροπής που είναι υπεύθυνη για την εξέταση των συμβάσεων έργου με εκπρόσωπο προτεινόμενο από την προσωρινή διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, εκδικάστηκαν την περασμένη Πέμπτη και απορρίφθηκε το αίτημα της Ομοσπονδίας.
@Θύμα της οικονομικής κρίσης κινδυνεύει να πέσει και το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Οπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ κ. Χρ. Παναγόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του απολογισμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της κρατικής τηλεόρασης,«σε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα κρίσης που ζει η χώρα μας,ίσως να μην είναι πρέπον να γίνει το φεστιβάλ». Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε επίσης ότι η ΕΡΤ διαθέτει τα σχετικά κονδύλια και είναι έτοιμη και πρόθυμη να προχωρήσει στη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…