TV: Οι απολύσεις συνεχίζονται και οι διαφημίσεις μειώνονται..

@ΟΙ απολύσεις στην TV συνεχίζονται με μικρούς αλλά εξοντωτικούς ρυθμούς. Μετά τις συγκρούσεις στελεχών και εργοδοσίας το έργο- που μπορει κάποια σιτγμή να λάβει τη μορφή τηλεοπτικού σήριαλ- εξακολουθεί να προβληματίζει στο ομιχλώδες κλίμα των μηνών που διανύουμε καθώς η Οικονομική κρίση μείωσε τα διαφημιστικά κονδύλια και συνεπώς την εγκράτεια σε εκπομπές και προγράμματα των καναλιών. Πέρα απο τις σειρές που τερμάτισαν άξοδα, τις εκπομπές που ψαλιδίζονται, τα πάνελ σε δελτία και μεσημεριανά που ευτυχώς ψαλιδίζονται- γιατί ακούγαμε ότι γκάφα και ανοησία θα περίμενε ο μέσος Ελληνας- έχουμε και το θέμα της βιωσιμότητας των Μέσων. Στον Alpha αναμένεται μάλιστα να δούμε την τελική απάντηση Κοντομηνά αλλά και την ηρωική έξοδο Λαζόπουλου που τοποθετείται προς το καλοκαίρι...
@ΠΡΩΤΟ θέμα έγινε το χθεσινό μας άρθρο σε μεγάλα blogs όπως το troktiko σχετικά με τις αναφορές σε πηγές ειδήσεων και πληροφοριών απο bloggers. Κάτι που συστηματικά αγνοούν ηθελημένα οι κύριοι συνάδελφοι. Οτι δηλαδή μάθαμε απο το επάγγελμα και την Σχολή και στην Πάντειο κάποιοι απλά για λόγους κέρδους και τηλεθέασης το υποβαθμίζουν. Κρίμα..
@Πιο κοντά δείχνει να έρχεται το σχέδιο της μετατροπής της ημερήσιας έκδοσης του “Βήματος”, από έντυπη σε ηλεκτρονική. Αρχικά , το πρώτο στάδιο είναι η ενδυνάμωση της υφιστάμενης ιντερνετικής έκδοσης , το δεύτερο η πιλοτική καθιέρωση αντιτίμου για την ανάγνωση των κειμένων και το τρίτο η πλήρης κατάργηση της έντυπης έκδοσης του ημερήσιου φύλλου και η μεταφορά της ύλης στο Internet. Ίσως μετά τις εκλογές , η διαδικασία αυτή να επιταχυνθεί..
@H διάσταση απόψεων του Βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού και της διοίκησης του Ραδιοφωνικού Σταθμού BEST 92,6 φαίνεται πως οδηγεί τον πρώτο εκτός προγράμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του kolonaki press, η πολυετής συνεργασία των δύο πλευρών σταματά, παρότι ο Ψαριανός θεωρείται ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» του Αντώνη Λυμπέρη.
@Το Mεγάλο Κανάλι ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών θα σας κρατήσει συντροφιά με πολλές και συναρπαστικές ταινίες. Απολαύστε επικές περιπέτειες πολλών Όσκαρ, θρησκευτικά δράματα, κωμωδίες αλλά και ταινίες αυστηρά για ''παιδικές'' καρδιές.
@Ολα φαίνονται να είναι έτοιμα στο κανάλι του Αμαρουσίου για το επόμενο νέο... ξεκίνημα του «Πρωινού τους Καφέ» , ο οποίος για πολλοστή φορά αλλάζει χέρια... σερβιρίσματος και όλοι θέλουν να πιστεύουν στο κανάλι, πως μπορεί να γίνει το... θαύμα και η μακροβιότερη, πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης να καταφέρει να... αναστηθεί στους πίνακες τηλεθέασης. Αμέσως μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Απριλίου, θα κάνει τελικά πρεμιέρα η Βίκυ Καγιά στον ΑΝΤ1.
@Θετικό», χαρακτηρίζει η διοίκηση του Alpha τον απολογισμό της αλλαγής που πραγματοποίησε το κανάλι στο πρόγραμμά του και η οποία συζητήθηκε ποικιλοτρόπως το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός, ο επανασχεδιασμός της απογευματινής ζώνης -με την αλλαγή ώρας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, την αναδιάταξη του παιχνιδιού Fatus Olus και την εισαγωγή νέων τηλεοπτικών προϊόντων- πέτυχε αύξηση των ποσοστών τηλεθέασης του καναλιού, κυρίως στο λεγόμενο δυναμικό κοινό (ηλικίας από 15-44 ετών). Το εάν το μοντέλο ειδήσεων αυτό, θα επιβραβευθεί τελικά από το ελληνικό κοινό, καθώς επίσης και το εάν οι αλλαγές και η εισαγωγή κεντροευρωπαϊκής κουλτούρας ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…