Πολιτική και τηλεόραση στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές...

@ΜΕ όλους και με όλα τα έβαλε ο Λάκης ο....πολιτικός και όχι ο Γλυκούλης στο τσαντίρι του εκθιάζοντας την ομοβροντία πολιτικών εξελίξεων. Με ατάκες για την υπόθεση Παυλίδη αλλά και το σύνολο των υποθέσεων που αμαυρώνουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας προσπάθησε να αποδώσει εύγλωττα το κλίμα της θέλησης των πολιτών να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να απομακρυνθούν οι σκιές σκανδάλων απο τον πολιτικό μας βίο. Αίσθηση προκάλσε η παρέμβαση για το εκπαιδευτικό ζήτημα του αξιόλογου κ. Μπαμπινιώτη που απάντησε απευθείας στα παιδιά που υπέβαλλαν ερωτήσεις για το όραμα της Παιδείας. Το θέμα είναι ότι παρά τα παχιά λόγια αν τελικά οι πολιτικοί ταγοί επιτρέψουν στους ίδιους τους Πανεπιστημιακούς να αλλάξουν την εικόνα του γηρασμένου εκπαιδευτικού μας συστήματος που εκτρέφει στρατιές ανέργων...
@O εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Derby έστειλε επιστολή στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ και τονίζει την θέση των εργαζομένων της εφημερίδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και στο απόσπασμα για ενδεχόμενη πρόσληψη τους στην περιοδική έκδοση "Τριφύλλι"... «Οι εργαζόμενοι στο Derby θεωρούμε την ανακοίνωση προσβλητική. Δεν θέλουμε την ελεημοσύνη του κυρίου Βγενόπουλου», τονίζεται στην επιστολή που στάλθηκε στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ και διαβάστηκε στην απογευματινή συνεδρίαση του Συμβουλίου.
@ΠΟΙΟ ραδιόφωνο στη ΝΔ Πελοπόννησο χρησιμοποιεί ασύστολα 4 διαφορετικές συχνότητες και όταν έρχονται τα συνεργεία της Ε.Ε.Τ.Τ. -παλιότερα- έκλειναν τις 3 παράνομες συχνότητες γιατί μάλλον είχαν εσωτερική πληροφόρηση; Μάλιστα όπως μου αναφέρουν συνάδελφοι όταν βρισκόταν το πράσινο κόμμα στην εξουσία τα είχε κάνει πλακάκια και τσακωνόταν με γειτονικούς Νομούς και επι γαλάζιας διακυβέρνησης δεν τον κουνάει κανείς; Γιατί η ΕΕΤΤ δεν κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους για τους νταβατζήδες των συχνοτήτων; ΤΟ ίδιο συμβαίνει και αλλού κι ευτυχώς είναι ελάχιστες εξαιρέσεις..
@Για δεύτερη μέρα το ολυμπιακό στάδιο της Μόσχας γέμισε με μουσικούς και χορευτές από όλη την Ευρώπη, καθώς οι εντατικές πρόβες των συμμετοχών στη Eurovision συνεχίζονται δυναμικά!Εννέα χώρες πέρασαν από τη σκηνή του σταδίου με τις Ισλανδία, Φινλανδία και Βοσνία να κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ οι υπόλοιπες συμμέτοχες στάθηκαν μάλλον ουδέτερες!
@Στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα εμφανιστεί το βράδυ η Ντόρα όπως αναφέρει το «axiaplus.gr". Ναι, στο κανάλι του Μίνωα Κυριακού. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάει στο στούντιο του καναλιού του Αμαρουσίου οπότε έχει πολιτικό ενδιαφέρον...
@ΑΧ αυτοί οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του ALPHA έδωσαν τα πρώτα στίγματα του νέου προγράμματος με 2 reality μαγειρικής μέχρι στιγμής. Η συνταγή όμως αυτή θα συνεχιστεί και στη συνέχεια με ένα νέο «βουκολικό» reality! Ο τίτλος του «Αγρότης μόνος ψάχνει...»Αγρότες που θέλουν να μοιραστούν το όνειρο μιας διαφορετικής ζωής με το άλλο τους μισό, γυναίκες που θέλουν να δραπετεύσουν από τον εφιάλτη της καθημερινότητας της πόλης...Άνθρωποι διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας έχουν τώρα την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να γνωρίσει ο ένας τον κόσμο του άλλου, και γιατί όχι να ενώσουν τα βήματά τους σε μια κοινή πορεία ζωής..
@Τα νούμερα της AGB για την Δευτέρα 4 Μαΐου 2009. Παραμένι Πρώτο το MEGA με 22,2%, δεύτερος ο AΝΤ1 με 15,5%, στην τρίτη θέση ο ALPHA με 13,1%, τέταρτο το ALTER με 11,4%και πέμπτο το STAR με 10,5%.
@Χέρια άλλαξε χθες ο Polis Fm 88,6, αφού το ΕΣΡ ολοκλήρωσε τον έλεγχο της μεταβίβασης των μετοχών του. Ο ραδιοσταθμός του νομού Αττικής, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιοποιημένες μετρήσεις της ΑΕΜΑΡ, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της λίστας με τις ακροαματικότητες, με ποσοστό 2,2%, πουλήθηκε από την Ελένη Τσοτσορού, στον Βασίλειο Κοσμόπουλο, έναντι του ποσού των 1,26 εκατ. ευρώ.
@Το πράσινο φως για την παροχή επίγειων ψηφιακών εκπομπών στο πιλοτικό στάδιο έδωσε χθες το ΕΣΡ το οποίο ενέκρινε το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών Extra3 και Θριάσιο TV (νυν Attica).Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, το Συμβούλιο επανεξέτασε τις αιτήσεις των δύο περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών και αποφάσισε ότι διαθέτουν την απαιτούμενη επάρκεια προγράμματος για επίγεια ψηφιακή εκπομπή.
@Σας κάνουμε γνωστό ότι εκδόθηκε ήδη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η υπ’ αριθ. 445/2009 απόφαση, με την οποία αναγνωρίζεται το αποκλειστικό δικαίωμα του σταθμού μας να χρησιμοποιεί, μόνον αυτός, τη λέξη SKY (ΣΚΑΙ) ως διακριτικό τίτλο (επωνυμία) του σταθμού μας. Με την ίδια απόφαση απαγορεύεται σε ανταγωνιστικό σταθμό να χρησιμοποιεί την παραπάνω λέξη με οποιοδήποτε τρόπο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…