Τέλος για 'τη Στιγμή της Αλήθειας', για τους Πολιτικούς μας όμως;

@ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα τιτίβισε χθες βράδυ ο Λαζόπουλος με άρωμα Ευρωεκλογών αλλά και σκανδάλων στην εκπομπή του. Με αίσθηση του χιούμορ που διαπνέει την τηλεοπτική μας ατμόσφαιρα κατάφερε να σκιαγραφήσει το προεκλογικό σκηνικό. Τόνισε μάλιστα σε όσους τον κατακρίνουν ότι 'είμαι επικίνδυνα ταλαντούχος, άρα είμαι επικίνδυνος για όλους' για να αποστομώσει όσους τον κατακρίνουν. Αίσθηση όμως προκάλεσε το μίνο γκάλοπ που για πρώτη φορά αναδείχθηκε απο το Τσανιτρι μέσω της Alco προκαλώντας ενδιαφέρον για τις πτυχές του ερωτηματολογίου που τέθηκε. Ο Κανένας βγήκε πάλι νικητής αφού οι ψηφοφόροι δεν εμπιστεύονται κανένα πολιτικό, επιμένουν ότι Κανένας δεν αφυογκράστηκε τα προβλήματα της εποχής αλλά και το μήνυμα των Ευρωεκλογών που παραμένει ένα άυλο αποκύημα της καθημερινότητας...
@Με ένα δίωρο, γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις επεισόδιο θα πέσει η αυλαία της σειράς του Mega ''Χαρά αγνοείται'' στις 17 Ιουνίου στις 22.00 στο Mega. Ολα τα κομμάτια του παζλ της σειράς θα ενωθούν μέσα σε δύο ώρες και όλοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας θα αποκτήσουν καθοριστικούς ρόλους σε ένα φινάλε που θα συγκινήσει. Το κλειδί για τις αποκάλυψεις είναι η ξαδέλφη της Χαράς, Χριστίνα - Στεφανία Γουλιώτη, η οποία μετά από αναζήτηση των αστυνομικών, βρίσκεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Ελένη - Μαρία Καβογιάννη αισθάνεται υπεύθυνη για τη φυγή της Χριστίνας αλλά η συνέχεια θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ανατρεπτική.
@Ενημέρωση και ψυχαγωγία πέρασαν πρώτες στον ALPHA το μήνα που μόλις έφυγε καθώς τόσο η Ελένη Μενεγάκη με τον ''Καφέ'' της όσο και ο Νίκος Μάνεσης με το ''Studio Alpha'' το Σαββατοκύριακο, αναδείχθηκαν πρώτοι στους πίνακες της AGB για το μήνα Μάιο. Πιο συγκεκριμένα, η παρέα της Ελένης Μενεγάκη και ο… αρωματικός καφές της, για το διάστημα 1 - 29 Μαΐου, σημείωσε συνολικό ποσοστό τηλεθέασης 24,8%. Ακολουθεί ο ''Όμορφος κόσμος το πρωί'' με 17,7%, ο ''Πρωινός καφές'' με 14,3% και ''Η Ελλάδα παίζει'' με 9,4%.
@Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε η παρουσιάστρια του «Πάμε πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου! H γνωστή παρουσιάστρια θα βρεθεί σε αίθουσα δικαστηρίου, για μια ιστορία που έβγαλε πριν λίγο καιρό στον αέρα και αφορούσε την υπόθεση μιας γυναίκας που είχε να δει τα παιδιά της 18 χρόνια, επειδή ο σύζυγός της τα είχε πάρει και είχε φύγει για Λονδίνο.
@Σε χτεσινή συνεδρίαση του το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) αποφάσισε την οριστική διακοπή της εκπομπής «Η Στιγμή της Αλήθειας» που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου!! Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας, ενώ ο αντιπρόεδρος Νέστορας Κουράκης και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης πρότειναν πρόστιμο 150.000 ευρώ.Το έτος 2009 αποφασίζει δηλαδή να κόψει μία εκπομπή που προβαλλόταν στις 23:00 και με σήμανση «απαραίτητη η γονική συναίνεση»!
@Οι πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Δελλατολα, να είναι κοντά στην πώληση του DERBY, αλλά ο ίδιος αποφεύγει να το πει ευθέως και δίνει ραντεβού με τους εργαζόμενους σήμερα το μεσημέρι. Επειδή με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν εμείς θα σας πούμε πια είναι τα δεδομένα...Αν το DERBY πωληθεί οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν εγγυήσεις για να μην έχουν την τύχη της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ και τού SPORTIME που έχασαν τις αποζημιώσεις τους, όταν ο νέος ιδιοκτήτης πήρε τις εφημερίδες και τις εκλεισε κυρηξε πτώχευση!
@Το MTV την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 22.00 και την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 21.30 παρουσιάζει σε επανάληψη τα "2009 MTV Movie Awards", με οικοδεσπότη τον Andy Samberg. Τα βραβεία "χρυσά popcorn" απένειμαν αστέρια του Hollywood όπως οι Denzel Washington, Cameron Diaz, Ryan Reynolds, Will Ferrell, Vanessa Hudgens, Leighton Meester, Jonah Hill, Lil Wayne, Sandra Bullock, Dwayne Johnson, Sienna Miller, Channing Tatum, Bradley Cooper, Abigail Breslin, Thomas Lennon, Danny McBride και Sofia Vassilieva.
@Η Επιτροπή Ανταγωνισμού άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση από την Πήγασος του 50% των μετοχών της εταιρείας διανομής και εκμετάλλευσης οπτικοακουστικών μέσων World οf Mouth (WOM) από την Odeon, που ελέγχει το 100% της WOM.
@Σε 27 ημέρες λήγει το λεγόμενο «προσωρινό καθεστώς λειτουργίας» των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών» , αλλά όλοι αναμένουν πως θα ανανεωθεί για μια ακόμη φορά, μέχρι να γίνουν οι προκηρύξεις των αδειών . Μόνο που τώρα τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο καθώς η τεχνολογία και οι υποχρεώσεις της Ελλάδας έναντι της Ε.Ε. , για τη μετάβαση ως το τέλος του 2012 αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…