Τα κανόνια των...media ηχουν και το καλοκαίρι!

@ΕΙΧΑΜΕ αναφέρει προ πολλού για τα κανόνια...στα media. Η λύση και θέση σε εκκαθάριση των εταιριών που βρίσκονται πίσω από τον Ελεύθερο Τύπο και τον City 99,5 αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση των μετόχων των εταιριών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Τέλος εποχής για τον Ελεύθερο Τύπο και τον City 99,5, με τον Θόδωρο και την Γιάννα Αγγελοπούλου να αποχωρούν οριστικά από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.Αύριο θα εκδοθεί το τελευταίο συλλεκτικό φύλλο της εφημερίδας, ενώ σήμερα στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελευταία ζωντανή εκπομπή του City 99,5 στα ερτζιανά. Κατέβηκε και το portal e-tipos.com.
@TV NEA: Δίδυμο Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος: Θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Παπαδάκη μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές. 7 με 11 το πρωί, θα ενημερώνουν το κοινό. Από την ερχόμενη σεζόν θα επιστρέψουν και πάλι, αλλά θα τους βλέπουμε σταθερά στις 7 με 11 αν δεν λάβει σάρκα και οστά η εκπομπή που συζητάει ο ΑΝΤ1 αυτόν τον καιρό.
@Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Σύντομα το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΑΝΤ1 αυτό μόνο θα πω. Ράδιο Αρβύλα:Υπέγραψαν πριν από λίγες ημέρες με τον ΑΝΤ1. Μανωλίδου: Φήμες θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να συμπαρουσιάζει τον «Πρωινό Καφέ» με τη Βίκυ Καγιά . Το μόνο σίγουρο είναι πως από Σεπτέμβρη θα βλέπουμε από την συχνότητα του ΑΝΤ1.
@Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει κουραστεί από το πρωινό και θέλει μια ανανέωση. Το συμβόλαιο του Γρηγόρη Αρναούτολγου λήγει τον Ιούνιο του 2010.Ο ίδιος επιθυμεί να παρουσιάζει βραδινό σόου και η επιστροφή του ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ίσως είναι γεγονός.
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής κλείνει φέτος 10 χρόνια ζωής. Ο θεσμός είναι μια ευκαιρία για τους δρόμους και τις πλατείες μας ν' ανασάνουν ελεύθερα, και για μας ν' ανοίξουμε τα μάτια και τ' αφτιά μας στις μουσικές του κόσμου.Φέτος, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει. 24 πόλεις σε όλη την Ελλάδα θα ζήσουν στους ρυθμούς της, από σήμερα και έως τις 23 Ιουνίου. Στην Αθήνα, η γιορτή συνεχίζει να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται, καταλαμβάνοντας ακόμα περισσότερα σημεία, αποκτώντας νέους συνοδοιπόρους και φιλοξενώντας περισσότερα από 180 σχήματα.
@Απολύσεις μεγαλοστελεχών ετοιμάζονται στην ''Real news'' το προσεχές διάστημα με χρονικό ορίζοντα έως τον Σεπτέμβριο. Η κίνηση γίνεται σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα κόστη, αλλά και δεδομένης της ασυνεννοησίας που επικρατεί στο χώρο της εφημερίδας μεταξύ τόσων στελεχών που παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις. Πηγή: enimerosi24
@Οι επιχειρήσεις του Διαδικτύου εξαπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυξάνονται και τα κέρδη τους. Η μεγαλύτερη ανάπτυξη σημειώνεται κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες, εκεί, δηλαδή, που το κόστος λειτουργίας είναι πολύ υψηλό και οι αγορές δεν αποφέρουν κέρδη στους διαφημιστές.
Συγκεκριμένα, οι εταιρίες στις αναπτυσσόμενες χώρες συχνά χρειάζονται περισσότερους σέρβερ από ότι συνήθως για να μπορέσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε περιοχές όπου το εύρος συχνότητας (bandwidth) είναι περιορισμένο. Σε αυτές τις χώρες οι διαφημιστές γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν κέρδη.
@Ξεκινάμε με το τι είδαμε στα τηλεοπτικά έντυπα του Σαββατοκύριακου. Ξεκινάω με το NTV των Νέων όπου είχε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να μιλά για το LAPD, για την καριέρα του και για πολλά ακόμη.Στο Καρφί είδαμε: για το συμβόλαιο του Λάκη Λαζόπουλου, για τα καλλιστεία και το 27% που έκανε κακήν κακώς, για τον γάμο Μανωλίδου-Άδωνη που θα γίνει αύριο, για το μουσείο της Ακρόπολης, για την συνάντηση Ελένης-Ρούλας-Βίκυς στον επετειακό Πρωινό Καφέ (;) και τέλος για το σίριαλ του Mediasoup Σ'Αγαπάω Πάρκαρε, και πολλά ακόμη τηλεοπτικά νέα είχε το Καρφί.Στο TV Έθνος βλέπουμε την Σίσσυ Χρηστίδου να μιλά για την πρεμιέρα του Αγρότη Μόνος Ψάχνει, για την συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού, για το παιδί της και για τον Θοδωρή Μαραντίνη, επίσης λέει τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Στο On Off έχει την Ειρήνη Μπαλτά να μιλάει για την Λόλα, για την πορεία της και πολλά ακόμη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…