Ενδοσκόπηση του Κυριακάτικου Τύπου - Τι γράφουν

@ΜΕ..κρατικά μυστικά και θέματα που καίνε με αφορμή τις αποκαλύψεις για την ΕΥΠ αλλά και blogs που απλά αναδημοσίευσε τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο αλλά και τους..μισθούς καρεκλοκένταυρων ασχολούνται τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων που δείχνουν ότι η θερμοκρασία του πολιτικού λόγου και μη ανεβαίνει για τα καλά αυτές τις ημέρες.
@Το 'Βήμα' γράφει χαρακτηριστικά 'Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα μυστική υπηρεσία- Κράτος ΕΥΠ-Το παρασκήνιο των αλλαγών' τονίζοντας οτι υπο την εποπτεία της υπηρεσίας βρίσκονται όλες οι διωκτικές αρχές της χώρας με συντονισμό Αστυνομίας και Δικαιοσύνης.
Το 'Εθνος' 'εχει αποκλειστικό θέμα 'για το διάταγμα- Βόμβα που αφορά τα ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα αναφέροντας ότι 'Πτυχίο σε 3 χρόνια ισοδύναμο με τίτλο δημόσιου Πανεπιστημίου- Αναγνωρίσεις εξπρές με αναδρομική ισχύ- Δίνουν τώρα επαγγελματικό δικαίωμα'.
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' γράφει στον υπέρτιτλο ότι 'Οικονομικό αδιέξοδο, Η Κυβέρνηση οδηγείται σε αδυναμια πληρωμών και αναζητεί νέα μέτρα μέχρι το Φθινόπωρο- Καλοκαίρι των στεναγμών- Ετοιμάζεται νέος Κεφαλικός φόρος, πάγωμα μισθών, τεκμήρια'.
Η Real News ασχολείται με ένα καυτό θέμα προσθέτοντας ότι 'Ντοκουμέντα για τις επιχειρηματικές συνεργασίες Τρομπούκη- Μιλούν τα τιμολόγια-18,3 εκ. Ευρώ απο δουλειές με εταιρείες του Χρ. Καλογρίτσα- Συμμετοχή σε μεγάλα έργα κατά την περίδοο των Ολυμπιακών αγώνων΄.
Το 'Πρώτο Θέμα' υποστηρίζει ότι 'Γρίπη Μέτρα Σόκ αν η πανδημία πάρει το Φθινόπωρο εφιλατικές διαστάσεις- Το Εθνικό σχέδιο Εκτακτης ανάγκης του Δ. Αβραμόπουλου-Απαγόρευση Κυκλοφορίας παντού και κατ οικον περιορισμος-ΟΑΚΑ και Καραισκάκη ως κέντρα για μαζικους εμβολιασμούς-Ο Στρατός θα φρουρεί τις αποθήκες φαρμάκων'.
Το 'Παρόν' συνεχίζει λέγοντας ότι 'Το μεγάλο φαγοπότι στην Εθνική Τράπεζα- 1 εκ. σε δραχμές λαμβάνει την ημέρα ο Αράπογλου-Μοίρασαν 14,4 εκ. Ευρώ μόνο σε μπόνους και αμοιβές στην διοικητική παρέα- Μόνο για τους πληβείους δεν υπάρχουν χρήματα'.
Το 'Αρθρο' αναφέρει ότι 'Χωρίς εξετάσεις στα Πανεπιστήμια-Τολμηρές μεταρρυθμίσεις με συναίνεση στην Παιδεία' και τέλος ο 'Εναλλακτικός Τύπος΄υποστηρίζει ότι 'Ακρως..αφόρητα τα ρεπορτάζ που δεν δημοσιεύτηκαν στον Ελεύθερο Τύπο και κόπηκαν με εντολές άνωθεν είτε απο τα παραμάγαζα μέσα στην εφημερίδα'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…