Συμμαχίες και εξαγορές στα media αλλά και πρωινή ζώνη χωρίς φρέσκα πρόσωπα

@ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτία... με τον Ελεύθερο Τύπο και τους επόμενους μήνες μάλλον θα αποτελέσει πραγματικότητα: Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις ο Θ. Αγγελόπουλος με τον επιχειρηματία, Λ. Λαυρεντιάδη για την πώληση του τίτλου. Ο Λαυρεντιάδης είναι ήδη μέσα στα Media αφού κατέχει τον όμιλο Ημερήσιος Τύπος που εκδίδει την Εσπρέσο, την Ισοτιμία και άλλα περιοδικά. Αγόρασε πρόσφατα τον ραδιοσταθμό Φλας από τον Σ. Κόκκαλη ενώ κατέχει διψήφιο ποσοστό της εταιρείας Πήγασος του Γ. Μπόμπολα ο οποίος έχει το Εθνος, την Ημερησία, την Goal News, το ραδιοσταθμό Sentra, μεγάλο μερίδιο του Mega, το Πρώτο Θέμα. Συγκεντρώει media ο εφοπλιστής και καλά κάνει. Αλλά εν μέσω οικονομικής κρίσης που βρίσκονται τα χρήματα και φυσικά τι θα συμβεί ο δύσκολος τηλεοπτικός χειμώνας βγάλει πολλές απολύσεις;
@ΣΠΟΡ: Από την Δευτέρα (31/8), ο ΣΚΑΙ θα έχει καθημερινό ένθετο αθλητικών ειδήσεων στις 19:45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ανανεώνεται η «Ώρα για Σπορ»: Από την Κυριακή (30/8), η «Ώρα για Σπορ» θα κυκλοφορεί σε σχήμα «ταμπλόιντ». Έτσι, μόνο το ΦΩΣ και ο Φίλαθλος είναι οι εφημερίδες που παραμένουν με το μεγάλο κασέ.
«Πράσινη» και «Ώρα για Σπορ» στα ερτζιανά: Εκτός από το «Φως» και την εκπομπή του Διονύση Βερβελέ, την δική τους ώρα στον Arenna Radio έχουν τόσο η «Πράσινη» με τους Λευτέρη Μπακολιά και Νικόλα Βασιλαρά, όσο και η «Ωρα» με τον Γιώργο Σηφάκη.
@ΛΟΓΩ της επικαιρότητας και των θλιβερών γεγονότων με τις πυρκαγιές, το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Love Bites», που είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα, αναβλήθηκε. Η πρεμιέρα του ριάλιτι, που θα δίνει καθημερινά το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Ευαγγελάτο, προγραμματίστηκε εκ νέου για την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα για τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 19.00
@ΜΑΣ το σφύριξαν κανονικά: Δεν μιλιούνται, δε συναντιούνται, δε θέλουν ν ακούν η μία για την άλλη..Οπου συναντήσεις τη Μενεγάκη, ένα είναι σίγουρο. Εκεί κοντά δεν πρόκειται να δεις την Κορομηλά.Χθες, η σταρ του σταθμού, είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες της, για θέματα της εκπομπής, αλλά και για την επίλυση του γρίφου, ''τι θα κάνουμε χωρίς τη Μπαρμπαρίγου''.
@Στα πρότυπα του Αμερικάνικου ''Τyra Banks Show'' η νέα απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Τατιάνα Στεφανίδου θα έχει τον τίτλο , ''Τατιάνα:Αξίζει να το δεις''. Στο μεταξύ τα στελέχη του σταθμού πιέζουν τη παρουσιάστρια, δυο εκπομπές την εβδομάδα να μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένες ώστε να μειωθεί το κόστος των τεχνικών. Η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής έχει προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρώτη καλεσμένη της θα είναι η Αγγελική Ηλιάδη.
@Στην ενημέρωση τώρα τα πράγματα παραμένουν γνώριμα. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη φυσικά στο τιμόνι της παρουσιάσης. Απο κοντά του όμως θα λείπει η δημοσιογράφος Μάγδα Παπαγιάννη της οποίας το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε, στο πλαίσιο των περικοπών που κάνει το κανάλι. Δυσαρεστημένος με αυτή την κίνηση φαίνεται να είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής.Μάλιστα την πόρτα της εξόδου προσπάθησαν να δείξουν και στον Στρατή Λιαρέλη αλλά τελικά επικράτησε η λογική και έτσι ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.
@ Ο ενημερωτικός τομέας του Μεγάλου Καναλιού ετοιμάζει επετειακή εκπομπή για τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά γεγονότα που παρουσιάστηκαν σε εκπομπές , ρεπορτάζ αλλά και από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας του. Έτσι μετά το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού με την επετειακή εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης τώρα καλύπτεται και το κομμάτι της ενημέρωσης. Το μόνο που μένει να βρεθεί είναι το όνομα του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας.
@Κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ βρίσκεται η Έλλη Στάη. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια που θέλουν τη σιδηρά Κυρία της Ενημέρωσης να επιστρέφει στο τιμόνι της παρουσιάσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αν και οι αρχικές συζητήσεις μιλούσαν για εβδομαδιαίο πολιτικό talk show!
@ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ: από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου η «Πρώτη Γραμμή» στην ΝΕΤ θα ξεκινά στις 06.30 (και πάλι νωρίτερα από τα ιδιωτικά κανάλια) και θα ολοκληρώνεται στις 10.00 για να παραδώσει τη σκυτάλη στην Πόπη Τσαπανίδου με το «Συμβαίνει Τώρα». Μισή ώρα αργότερα (07.00), τη Δευτέρα 31 Αυγούστου αναλαμβάνουν δράση στο MEGA ο Δημήτρης Καμπουράκης (με ανανεωμένο look;) και ο Γιώργος Οικονομέας με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».
Στον ΑΝΤ1 παραμένουν στο τετράωρο «7 με 11 μαζί» ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο πατριάρχης της πρωινής ζώνης, Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει με το «Καλημέρα Ελλάδα» (εκτός απροόπτου) τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη. Η ώρα έναρξης είναι υπό επανεξέταση στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ στην ομάδα της εκπομπής δεν θα είναι φέτος η Μάγδα Παπαγιάννη, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον σταθμό. O Στρατής Λιαρέλης παραμένει στο team.
Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου κάνει την πρεμιέρα στο ALTER η πιο ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού: o Γιώργος Αυτιάς. Η εκπομπή θα ονομάζεται απλά… «Καλημέρα» και ξεκινώντας από τις 07.00 θα φτάνει μέχρι τις 11.00. Το πείραμα μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς την τελευταία ώρα 10.00 – 11.00 ο Γιώργος Αυτιάς θα αναμετριέται με τους «καφέδες» κάθε λογής στα απέναντι κανάλια. Σε ότι αφορά το STAR, διατηρείται η περσινή επιτυχημένη (;) συνταγή του κάθ πέρσι και καλύτερα...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…