Επιτέλους φρέσκα πρόσωπα στην πρωινή ζώνη..

@Νέα καθημερινή εκπομπή από αύριο, εντάσσεται στο πρόγραμμα του ΑLTER όπου θα καλύψει το κενό που υπάρχει μετά το τέλος του πρωινού με τον Γιώργο Αυτιά. Παρουσιαστές της νέας ενημερωτικής εκπομπής (που θα αρχίζει στις 11.00) με τον τίτλο ''Εδώ και τώρα'' θα είναι οι δημοσιογράφοι του σταθμού Μαρία Σμιλίδου και πολύ συμπαθής φίλος και συμπατριώτης μου Δημήτρης Φρέσκος. Εμπαινει Μήτσο..
@Ο Μπάμπης Κούτρας φέρεται να είναι η επιλογή της νέας διοίκησης του "ΕΤ" για να αναλάβει τα χρέη του διευθυντή της εφημερίδας. Ο Παύλος Τσίμας θα είναι η πρώτη ηχηρή μεταγραφή για τον νεό City FM του Βίκτωρα Ρέστη
@ Από τις 6 Οκτωβρίου o ALPHA θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του prime time. Το νέο ριάλιτυ του σταθμού με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου ''Αγρότης μόνος ψάχνει'' θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη ενώ αμέσως μετά θα ακολουθεί το ''Για λογαριασμό σας'', η εκπομπή για τα χρεωμένα νοικοκυριά με παρουσιαστή τον Νίκο Σαμοιλη.Τη Πέμπτη μένει σταθερό το Πάμε Πακέτο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και αμέσως μετά η περσινή μεγάλη επιτυχία ''Εφιάλτης στη Κουζίνα'' με τον εξαιρετικό Έκτορα Μποτρίνι. Τέλος, το Αλ τσαντίρι μένει αμετακίνητο τις Τρίτες αν και η πρεμιέρα του λόγω πολιτικής επικαιρότητας θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
@@ Στις 28 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 , Κάρμα σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Η σειρά θα προβάλλεται στις 19.00 απέναντι από τα Μυστικά της Εδέμ και θα είναι αυτή που θα δίνει lead in στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
@ Η Σμαράγδα Καρύδη δεν θα μείνει τελικά εντελώς εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν. Η ηθοποιός συμφώνησε πριν λίγες μέρες να κάνει γκεστ εμφάνιση στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και του Κώστα Βαζάκα , ''Ο πόλεμος των άστρων''. Τα γυρίσματα θα γίνουν άμεσα και η Σμαράγδα θα υποδυθεί την εκδότρια ενός περιοδικού που μπλέκει τα αισθηματικά της με τη δουλειά της. Στη ίδια σειρά του καναλιού συζητούν για να εμφανιστούν , η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού.
@Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν μετρήσεις για τη γνώμη του κόσμου; Ποια είναι τα πρόσωπα και τα ενδεχόμενα συμφέροντα πίσω από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων; Και είναι άραγε μια κερδοφόρος δραστηριότητα; Από τα μετοχολόγια που έχει αναρτήσει το ΕΣΡ προκύπτει πως ένας μεγάλος πολυεθνικός όμιλος διαφήμισης και μετρήσεων, η WPP, μετέχει στην MRB και συνάμα στην AGB, η οποία διενεργεί τηλεοπτική έρευνα.
Ο Γιάννης Μαυρής εμφανίζεται να μετέχει σε δύο εταιρείες: τόσο στη δική του, την Public Issue, όσο και κατά 50% στη V-PRC. Ο Θωμάς Γεράκης και η Σοφία Τσιλιγιάννη έχουν τη Marc και ο πρώτος έχει και ένα μικρό ποσοστό (0,5%) στην Κάπα Research, ενώ η οικογένεια Καλογρίτσα ελέγχει την GPO. Ο εκλογολόγος του Mega Ηλίας Νικολακόπουλος συμμετέχει με επίσης μικρό ποσοστό (3,87%) στην Opinion.
@Ζημίες προ φόρων ύψους 71.561.000 ευρώ εμφανίζει το 2008 ο ΑΝΤΕΝΝΑ TV! Οι ζημίες αυτές είναι ιδιαίτερα υψηλές, αν αναλογιστεί κανείς πως το 2008 ήταν μια καλή -ίσως η τελευταία- χρονιά σε επίπεδο διαφημιστικών εσόδων. Και βέβαια δεν περνάει απαρατήρητη η έκρηξη των ζημιών, οι οποίες το 2007 ήταν μόλις 1.512.000 ευρώ. Ο τζίρος της εταιρείας ανέρχεται σε 114.260.000 ευρώ το 2008, έναντι τζίρου 140.473.000 ευρώ το 2007.
@Και την ψηφιακή τηλεόραση θέλει για λογαριασμό της η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Αν και το Σύνταγμα αναφέρει ρητά (άρθρο 15, παρ. 2) πως «ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει», η ΕΕΤΤ δηλώνει πως όχι μόνο είναι αρμόδια για την ψηφιακή TV, αλλά μπορεί να λειτουργεί και ως επιτροπή ανταγωνισμού.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…