Ανακατατάξεις στα πρωινά και άχρωμο debate για τις εκλογές

@Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας απένειμε το ελληνογερμανικό δημοσιογραφικό βραβείο «Ελένη Βλάχου» για το 2009, το οποίο φέτος απονέμεται στην κυρία Μαρία Νικολάου, δημοσιογράφο στην ΕΡΤ Κομοτηνής. Η βράβευση έγινε στην αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και σε αυτή παρέστησαν η Γενική Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κυρία Μαργαρίτα Παπαδά, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ κ. Χρήστος Παναγόπουλος, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας DrWolfgangSchultheiss, o Πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου της Αθήνας κ. Φίλιππος Πάγκαλος και ο Σύμβουλος Γενικής Διεύθυνσης του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Το βραβείο απονέμεται για πρώτη φορά σε μια γυναίκα δημοσιογράφο και μάλιστα από Μέσο Ενημέρωσης της περιφέρειας.
@'Μες την καλή χαρά' είναι ο τίτλος της εκπομπής με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Πάντως στα πρωινάδικα έχουμε φέτος ανακατατάξεις και πολλές φορές μας εκπλήσσουν. Ειδικότερα στο 16,9% βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης με το "Καλημέρα Ελλάδα" να εισπράττει για πρώτη φορά στα χρονικά την 4η θέση στον ανταγωνισμό (!).
@Παραμένουν οι συζητήσεις της Ράνιας Θρασκιά με τους αρμόδιους του ΑΝΤ1 για να επωμιστεί τη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή θα συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Μάλιστα η κ.Θρασκιά δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην ενημέρωση όταν κάνει το τηλεοπτικό της comeback. Σύμφωνα με πληοροφορίες αν σύντομα καταλήξουν σε συμφωνία η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μετά τον Δεκέμβριο δηλαδή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αυτο σημαίνει ότι η παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού και τη κολλητή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου.
@Ετοιμο όπως μας ενημερώνει το επίσημο δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 που επιτέλους ανακοινώνει ότι το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος αναλαμβάνει τη πολύπαθη ζώνη του σταθμού 10.00 με 13.00. Ελπίζουμε μόνο να μην παραμείνει μια απο τα ΄διια όπως έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν γιατί θα δούμε μόνο τα άσχημα της εκπομπής!!!
@Νούμερα της Agb για την Τετάρτη 16-09-2009 ΜΡΔ (15-44)
Κεντρικά δελτία ειδήσεων (μ.ο.)Mega 25,0% (19,4%), Alter 21,2% (12,2%),Star 12,7% (19,8%), Ant1 12,3% (13,1%), Alpha 16,0% (8,9%) (19.00-20.00),Et3 5,9% (2,4%) (22.00-23.00),Σκάι 1,7% (2,5%) (20.00-20.40)
@Αύριο στις 12 το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα συναντηθούν οι έξι δημοσιογράφοι - κεντρικοί παρουσιαστές των ιδιωτικών καναλιών, που θα μετάσχουν στο ντιμπέιτ.Εκτός από τον Νίκο Χατζηνικολάου, που δεν επιθυμεί να μετάσχει και στην θέση του θα πάει ο υπεύθυνος πολιτικού ρεπορτάζ του Alter, Ανδρέας Κωνσταντόπουλος στο ντιμπέιτ θα παρευρεθούν: από το MEGA η Όλγα Τρέμη, από τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ευαγγελάτος, από τον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, από τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη και από το STAR o Αιμίλιος Λιάτσος.
@Να μπει τέλος στη διάθεση δωρεάν διαφημιστικού χρόνου στα κόμματα, κατά την περίοδο και των εθνικών εκλογών -υπήρχε ανάλογη κίνηση και για τις ευρωεκλογές-, ζητεί, με προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Ραδιοσταθμών.
@Νέα αντιπαράθεση ή διάλογος; Χθες το μεσημέρι, ένα ακόμη επεισόδιο στη μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ολοκληρώθηκε . το δικαστήριο κέρδισε τη μάχη της προσωρινής διαταγής, απορρίπτοντας το αίτημα της Forthnet να σταματήσει η ΕΡΤ να μεταδίδει τα στιγμιότυπα από τους αγώνες των ομάδων , τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν στη NetMed Hellas , μέχρι την κύρια εκδίκαση της υπόθεσης στις 29 Ιανουαρίου 2009.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…