Οικονομία και τα..πάρτι στην ΕΡΤ κυριαρχούν στο Κυριακάτικο Τύπο

@ΜΕ επίκεντρο τις κάλπες στην Ν.Δ. αλλά και το θρίλερ με την Οικονομία αναλώνεται ο Κυριακάτικος Τύπος που αυτή την φορά επισημαίνει και τις...χαμένες 100 ημέρες της νέας Κυβέρνησης σε πολλά παραπολιτικά σχόλια. Ξεκινάμε με τον 'Ελεύθερο Τύπο' της Κυριακής για πρώτη φορά που γράφει ότι 'Δημοσκόπηση της MRB για τη ΝΔ- Ανατροπές και θρίλερ στη κάλπη-7 στους 10 δεν βλέπουν διάσπααση και 500.000 δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν- Ντοκουμέντο: Ο Γ. Παπανδρέου το 99 μονιμοποιούσε τους stage και τώρα του πετάει στο δρόμο'.
@Αλλη εικόνα αποτυπώνει η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' υποστηρίζοντας ότι 'Ανοίγει όλα τα μεγάλα θέματα η Κυβέρνηση με στόχο να τα έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι- Και τώρα τρέχουμε-Καταιγίδα μέτρων παρά τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες στο συντονισμό υπουργών'. Μάλλον οι πρώτες 100 μέρες πάνε χαμένες. Σε ένα πνέυμα παρόμοιο αλλά πιο αποκαλυπτικό το Έθνος' που γράφει ότι 'Θετικές και σκληρές προτάσεις υπο την πίεση του δημοσιονομικού αδιεξόδου-Καταιγίδα μέτρων σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας-Και φόρο Ράμπο made in USA!
@Ακολουθεί το 'Βήμα' με βασικό θέμα την οικονομία γράφοντας ότι 'Σκληρές υποδείξεις στην Κυβέρνηση απο τις Βρυξέλλες-Κόψτε υπουργεία και μειώστε τα όπλα- Αλλαγές και στα ταμεία με παροχές ΙΚΑ για όλους'. Να δούμε και τον 'Ριζοσπάστη' που αναφέρει ότι 'Ολομέτωση επίθεση στα εργατικά και λαικά δικαιώματα-Στις 24 Νοέμβρη στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ δίνουμε μαζική μαχητική απάντηση'. Να δούμε τώρα τον 'Αδέσμευτο Τύπο' που πιστεύει ότι 'Γενική επιφυλακή και έκτακτα μέτρα ασφαλείας- Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ-Φόβοι για επανάληψη τρομοκρατικού χτυπήματος σε αστυνομικό τμήμα- Κρίσιμες οι ώρες της γιορτής στην επέτειο του Πολυτεχνείου'.
@Σειρά έχει η 'Απογευματινή' που υπογραμμίζει ότι 'Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό-Ανάλογική σύνταξη για όλους τους ασφαλισμένους-Οι 3 πυλώνες της μεταρρύθμισης που θα τεθούν στο τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου'. Περίπου τα ίδια αποτυπώνει και η 'Βραδυνή' με κύριο θέμα 'Οι αποφάσεις για την εισοδηματική πολιτική- Οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις-Τα νέα δεδομένα στο ασφαλιστικό σύστημα'. Αρα και οι 2 εφημερίδες έχουν το ίδιο περίπου αποκλειστικό.
@Με τις προσφορές στα DVD και τις αποκλειστικότητες συνεχίζουμε με το 'Πρώτο Θέμα' που έχει υπέρτιτλο 'Λέει ψέμματα η νομική σύμβουλος του Πρωθυπουργού-Τα ραβσάκια Σιούτη και Χριστοφοράκου-Είχε ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για την Siemens όταν ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου- υπερασπίστηκε και τα επιχειρηματικά συμφέροντα'. Και μετά την εφημερίδα γνωστού παραθυράκια στην εφημερίδα της..σειράς μου 'Real News' που έχει κεντρικό θέμα 'Δημοσκόπηση της R αποκαλύπτει την κατέρρευση- Διαλύουν την Ν.Δ.-20 μονάδες πίσω απο το ΠΑΣΟΚ 40 μέρες μετά τις εκλογές- Σε ελεύθερη πτώση το κόμμα που έχασε 1 στους 3 ψηφοφόρους'. Υπάρχει και άρθρο του Χατζηνικολάου που γράφει 'Επιτέλους σοβαρευυτείτε'.
@Ολοκληρώνουμε σιγά σιγά με το 'Veto' που προσθέτει ότι 'Φάκελος Κρατική τηλεόραση- Το πάρτι της ζωής τους-Πολιτικοί, υψηλόμισθοι Πρόεδροι και χρυσοπληρωμένοι μυστικοσύμβουλοι έκλειναν τα μάτια σε απίθανες κομπίνες- Αμεση παρέμβαση το εισαγγελέα'. Και τέλος 'το Αρθρο' που γράφει ότι 'Απόλυτο ντέρμπι πριν την κάλπη-Σκληρό ρόκ στη Ν.Δ. -Μπροστά ο Σαμαράς στα γκάλοπ'.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…