Eurovision και σειρές για...πέταμα στον ΑΝΤ1

@ΚΑΠΟΙΟΙ αναφέρουν ότι ετοιμάζονται οι πιθανές υποψηφιότητες της Eurovision, σύμφωνα με όσα ακούγονται δηλαδή.Τελικά ίσως να υπάρχουν τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής.Αμφίβολη η συμμετοχή των Κόκκινων Χαλιών και αναζητείται άλλος καλλιτέχνης από τη Sony.Μιας και η κάθε δισκογραφική εταιρεία προτείνει έναν καλλιτέχνη, πρέπει να υπάρξει μια αντι-πρόταση.Ποιά ακούσαμε για αντικαταστάτρια;Τη ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ.Είναι που ψάχνουν φέτος ΝΕΟΥΣ καλλιτέχνες και σκέφτηκαν τη Μάρω.
@Δημοσιεύουμε αναλυτικά το Top 10 της Τετάρτης 11/11/2009 σύμφωνα με την AGB.
1. Η Ζωή της Άλλης ΤΜΛ% 18,0 ΜΡΔ% 53,2 (Mega)
2. Τα Μυστικά της Εδέμ ΤΜΛ% 17,2 ΜΡΔ% 45,8 (Mega)
3. Η Πολυκατοικία ΤΜΛ% 11,7 ΜΡΔ% 26,9 (Mega)
4. Αγρότης Μόνος Ψάχνει ΤΜΛ% 11,3 ΜΡΔ% 26,1 (Alpha)
5. Οικογένεια Βλάπτει ΤΜΛ% 11,2 ΜΡΔ% 24,9 (Mega)
6. Mega γεγονότα (ώρα έναρξης:19.59) ΤΜΛ% 10,9 ΜΡΔ% 27,1
7. Πενήντα πενήντα ΤΜΛ% 8,9 ΜΡΔ% 33,8 (Mega) [E]
8. Λίτσα.com ΤΜΛ% 8,7 ΜΡΔ% 18,8 (Ant1)
9. Κάτι Ψήνεται ΤΜΛ% 8,3 ΜΡΔ% 20,5 (Alpha)
10. Για Λογαριασμό σας ΤΜΛ% 8,3 ΜΡΔ% 18,1 (Alpha)

@Αποδέχτηκε τελικά την παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Χρήστου Παναγόπουλου ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος. Ο κ. Παναγόπουλος όμως θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την αντικατάστασή του. Η οποία όμως δεν θα γίνει άμεσα με κάποια προσωρινή λύση αλλά με την προβλεπόμενη διαδικασία από τη νομοθεσία. Δηλαδή με προκήρυξη ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού. Για τον οποίο όμως χρειάζεται χρόνος και δεν αποκλείεται να πιάσουμε Χριστούγεννα αν όχι και Πρωτοχρονιά.
@Ενθαρρυντικά φαίνεται να είναι τα πρώτα δείγματα από την επανακυκλοφορία του «Ελεύθερου Τύπου».Έπειτα από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της, και την πώλησή της από την Γιάννα Αγγελοπούλου στους Δημήτρη Μπενέκο και Αλέξη Σκαναβή, η εφημερίδα βρίσκεται από την Δευτέρα ξανά στα περίπτερα και η ανταπόκριση του κόσμου στην επανακυκλοφορία ήταν μεγάλη, καθώς κατάφερε να πουλήσει 25.000 με 30.000 φύλλα. Εμείς τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
@Οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς τρέχουν και δεν φτάνουν, προκειμένου μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιήσουν τα τελευταία γυρίσματα. Πιο χαλαρές είναι η Μαρία Ανδρούτσου και η Άβα Γαλανοπούλου, που αυτή τη σεζόν δεν έχουν άμεσες τηλεοπτικές υποχρεώσεις, ενώ από αυτούς που δίνουν μάχη με το χρόνο είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Σάκης Μπουλάς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και φυσικά ο Βασίλης Θωμόπουλος, που γυρίζει διπλά επεισόδια κάθε εβδομάδα για την ''Πολυκατοικία''.
Είκοσι χρόνια ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 γίνεται είκοσι χρονών κάνοντας μοναδικές προσφορές και δώρα σε όσους έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα με την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Aν λοιπόν είστε συνομήλικοι με τον ΑΝΤ1, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλη του πιο ξεχωριστού και πρωτότυπου Club. Κάθε “συνομήλικός” του καναλιού μπορεί να μπει στο Club και να γίνει 20YΟ! στέλνοντας email στο 20@antenna.gr μέχρι τις 15 Νοεμβρίου με το όνομα, την περιοχή που μένει, τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και μία φωτογραφία του.
@Μείωση της ενημέρωσης καταγράφηκε στους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας στην περσινή τηλεοπτική σεζόν 2008-2009, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία της AGB Nielsen Media Research τα οποία δημοσιοποιήθηκαν χθες.
@Το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης γιορτάζει τον ιωβηλαίο του, προσκαλώντας κοινό και δημιουργούς σε μια περιπλάνηση στο συναρπαστικό τοπίο της 7ης Τέχνης. Για δέκα ημέρες, από τις 13 έως τις 22 Νοεμβρίου 2009, το 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με πρόεδρο τον Γιώργο Χωραφά και διευθύντρια τη Δέσποινα Μουζάκη, θα μεταμορφώσει τις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, την ιστορική δηλαδή έδρα του Φεστιβάλ.
@.Αρκετά προβληματισμένοι είναι οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 με την ιδιαίτερα κακή πορεία της νέας σειράς του Χάρη Ρώμα. Ο "Dr. Roulis" πέρα από τα ικανοποιητικά νούμερα της πρεμιέρας του, δεν κατάφερε να κρατήσει το κοινό αυτό. Πιο αναλυτικά φαίνετάι ότι η σειρά κυμαίνεται σε νούμερα αρκετά κάτω από τον μέσο όρο του καναλιού και για αυτόν τον λόγο γίνονται συζητήσεις να αλλάξει η μέρα προβολής της σειράς, με έναν και μόνο στόχο ... την αύξηση της τηλεθέασης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…