Οπου δεν πίπτει λόγος...πίτπει σατυρικός ράβδος!

@ΟΡΕΞΗ ειχε χθές στην σατυρική του εκπομπή ο κ. Λαζόπουλος και ευτυχώς που τόνισε ορισμένα σημεια που έχουν καταγραφεί απο το Ιστολόγιό μας μετά την κριτική του για την οικονομία και την πολιτική ζωή της χώρας. Το σημαντικότερο απο όλα είναι ότι είπε την αλήθεια ότι 'οι εταιρείες Δημοσκοπήσεων με τα πολιτικά κόμματα λειτουργούν ως όργανο χειραφέτησης και καθοδήγησης της κοινής γνώμης' αφού πολλές φορές οι παραγγελίες για έρευνες διεξάγονται απο κόμματα!
@Αντίτιμο για την τοποθέτηση του σήματός της σε δέκτες φέρεται να διεκδικεί η Digea. Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση με βάση τον ν. 3592/2007 (άρ. 16 παρ. 5) που προσδιορίζει τον διατιθέμενο στην ελληνική αγορά εξοπλισμό, η Digea τοποθετεί το σήμα της σε δέκτες και φέρεται να διεκδικεί και ποσοστά από τις πωλήσεις, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Άμεσα συνδεδεμένη είναι και η υπόθεση της επιλογής του συστήματος αποκωδικοποίησης MPEG4.
@Και οι δύο φετινές σειρές "Παιδική Χαρά" και M+M του Mega, πήραν το πράσινο φως να συνεχίσουν και την άλλη χρονιά.Τα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι σειρές κρίθηκαν πάρα πολύ καλά. Έτσι ο σταθμός αποφάσισε να συνεχιστούν οι σειρές για την επόμενη σεζόν 2010-2011. Η Ρένια Λουιζίδου και ο Κώστα Κόχλας οι περίφημοι γονείς, από τη μια μεριά και το παράδοξο ζευγάρι Φάνη Μουρατίδη και Παναγιώτας Βλαντή από την άλλη θα μας απασχολή σουν και πάλι ευχάριστα με τις ιστορίες τους.
@Μετά την «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, το νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 λέγεται «Κάμψη» και έχει ως πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Δήμητρα Ρουμπέση. Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησαν χθες ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», παρουσιάζοντας μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα και το σχετικό τρέιλερ...
@Τουλάχιστον 70 δημοσιογράφοι έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος το 2009, αριθμός - ρεκόρ, όπως κατάγγειλε σε σημερινή έκθεσή της η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων.Σύμφωνα με την 350 σελίδων έκθεση της Επιτροπής Προστασίας των Δημοσιογράφων, το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν η σφαγή 31 δημοσιογράφων και εργαζομένων στον Τύπο σε επιθέσεις που έγιναν στις Φιλιππίνες, επεισόδια που σχετίζονται με τοπικές εκλογές που διενεργήθηκαν το Νοέμβριο, με δεύτερο πλήγμα για τον Τύπο τις διώξεις και τη βία στη Σομαλία.
@Θυμάστε τον καλό Σταύρο Σβίγκο που είχαμε απολαύσει στα "Άγρια παιδιά"; Αφού έμεινε λίγο καιρός εκτός γυαλιού, γυρίζει σ’αυτό υποδυόμενος έναν τελείως διαφορετικό ρόλο απ’αυτόν που έπαιζε στην νεανική σειρά...Θα παίξει έναν αστυνομικό,ο οποίος θα μπει στα νέα επεισόδια του "LAPD" και θα παίξει ερωτικά με την Ζωή. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το γκεστ του!
@Eν τω μεταξύ σήμερα στις 4 το μεσημέρι έχουν έκτακτη γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι στο ΔΟΛ με αφoρμή και την εθελουσία στο ΒΗΜΑ FM - διαβάστε εδώ, σας τα είχαμε πει ήδη από την Παρασκευή το απόγευμα. Eπίσης η ΕΠΗΕΑ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) και η ΕΠΠΗΤ (ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ) έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας για την Πέμπτη, 2 με 4 το μεσημέρι και την Παρασκευή 12 με 2 αντίστοιχα.
@Αναβολή για τις 26 Μαρτίου πήρε χθες η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της netmed Forthnet [FORr.AT] ) κατά της ΕΡΤ για το θέμα των στιγμιοτύπων των αγώνων ποδοσφαίρου της Superleague...
@Από τη μια ψάχνει με τα δικά της παιδιά να μειώσει το κόστος και τα αρνητικά σχόλια που ακολουθούν κάθε χρόνο τις αναθέσεις και από την άλλη, βλέποντας το πρωτοφανώς ελάχιστο ενδιαφέρον για τη Eurovision, προσανατολίζεται σε συνεργασίες με το… αζημίωτο. Ο λόγος για την ΕΡΤ, που εξέπληξε με την επιλογή της Τζένης Μπαλατσινού στο πλευρό της Ρίκας Βαγιάννη στον εθνικό τελικό της 12ης Μαρτίου.
@Στη Βουλή παραπέμπεται το θέμα της ηγεσίας της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα, ενώ το δρόμο του παίρνει και το ζήτημα της νέας ηγεσίας της ΕΡΤ3.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του νέου προέδρου της ΕΡΤ στη Βουλή προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκριση από το Κοινοβούλιο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη σκιά των καταγγελιών που έγιναν την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την παλιά συμμετοχή του κ. Γαμπρίτσου στην εταιρεία Telepasport.
@Για το τέλος αφήσαμε την κόντρα με το Ραδιο Αρβύλα που χτυπάει νούμερα τηλεθέασης αλλά και την αναφροά μας εδώ και 10 ημέρες οτι ο Λαζόπουλος χρησιμοποιεί ακόμα και ίδια βίντεο με το Αρβύλα ακόμα και ανεκδοτα, απο ότι λεγεται υποβόσκει...μεγάλο ενδιαφέρον εφόσον υπάρξουν δηλώσεις για το clopy- paste που δειξάγεται στις σατυρικές εκπομπές. Σας το είχαμε αναφέρει μην μου πείτε και τελικα βγήκαμε αληθινοί. Μάλλον ή πρέπει να αλλαξουν συνεργάτες ή να βρουν άλλή διέξοδο παρουσίασης των βίντεο...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…