Η C4I- συμφορά της Ελληνικής Οικονομίας στον Κυριακάτικο Τύπο

@OI...εκβιασμοί μέσω Ευρώπης για τα οικονομικά και οι κρυφές ατζέντες μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου, θυμίζοντας ότι η Ελληνική οικονομικά έχει καταστραφεί 2 φορές στο παρελθόν: επι Τρικούπη και επι Γερμανών κατακτητών το 1940-43. Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' αποκαλύπτει ότι 'Η απόφαση του Συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της Ε.Ε. για την Ελλάδα- Οι 80 προσταγές του Ecofin-Σκληρότερες και απο αυτές του ΔΝΤ'. Και οι 'σχέσεις στοργής με Χριστοφοράκο για Ντόρα και Βουλγαράκη...' Ιδού τώρα και η 'Καθημερινή' που γράφει ότι 'Οι απαιτήσεις της Ε.Ε., ηκόκκινη γραμμή της Αθήνας-Στο επίκεντρο βρίσκεται η περικοπή του 14ου μισθού και πως βλέπουν οι Γερμανοί την Ελλάδα'.
@Αποκαλυπτικό το πρωτοσέλιδο απο το έγκυρο 'Παρόν της Κυριακής' που αναφέρει ότι 'Ευρωπαίοι και Αμερικανοί ζητούν υποχωρήσεις για να μας δώσουν λεφτά-Εκβιάζουν για τα εθνικά θέματα-Τεράστιες οι ευθύνες του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου αν υποκύψει στις πιέσεις'. Αποκαλυπτικός ο 'Ελεύθερος Τύπος' τιτλοφορεί ότι 'Το μήνυμα Σαμαρά σήμερα στην πρώτη προσυνεδριακή συνδιάσκεψη-Ηρθε η ώρα των μεγάλων ανατροπών όπου αρχίζει η νέα Αντιπολίτευση-Στήριξη στην Πατρίδα και όχι δεκανίκι στην Κυβέρνηση'.
@Αλλο κλίμα αποτυπώνει το 'Βήμα' που αναφέρει ότι 'Θα εφαρμοστεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου-Θεραπεία σόκ αποφασίζει ο Γ. Παπανδρέου-Στόχος 3 δις ευρώ απο πρόσθετους φόρους και παροχές-Ιδιοκατοίκηση με νέο τεκμήριο 5 ευρώ ανα τ.μ. τον μήνα'. Ακολουθεί το 'Εθνος' που αποτυπώνει την επικαιρότητα ως 'Γκάλοπ της Marc με μηνύματα σε όλο το πολιτικό σύστημα- Ενοχος ο Καραμανλής αλλά διχάζει η Εξεταστική για την οικονομία-Το 43% των πολιτών εκτιμά ότι δεν θα βγούμε απο την κρίση-Καμπανάκια προς Κυβέρνηση αλλά και συνδικάτα'.
@Να δούμε τώρα την 'Real News' που γράφει στο κύριο θέμα της ότι 'Αφησαν τον Χριστοφοράκο να φύγει και ...μετά τον αθώωσαν-Σκάνδαλο απο 17 Ιουλίου 2009 που λέει Κατάλληλο το C4I-Εγγραφο-σοκ της αρμόδιας επιτροπής της ΕΛΑΣ κοινοποιήθηκε 2,5 μήνες πριν τις εκλογές με επιστροφή εγγυητικών στην Siemens'. Ωρα για το 'πρώτο Θέμα' που αναφέρει ότι 'Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών λέει ότι Η Ευρώπη έχει την λύση για την Ελλάδακ ια όχι το ΔΝΤ-Ναι., γίνεται κερδοσκοπία με την Ελλάδα' παραδέχεται. Το άλλο θέμα λέει 'Η απάτη της ΝΔ με το έλλειμα-Πως σε μια μέρα το μείωσε κατά 3 δις Ευρώ'.
@Ολοκληρώνουμε σιγά σιγά με τις αποκαλύψεις του 'Veto' που αναλύει οτι 'Η αποκάλυψη φωτιά για τις μίζες-Ποιούς δίνει, Ποιούς δείχνει και ποιούς κρύβει-Κάθε τόσο μου ζητούσαν χρήματα για τις εκλογές-Οι εισπρακτορες των Πρωθυπουργών-Μαύρο χρήμα και σε δημοσιογράφους-Τι λέει για τον Κόκκαλη και τον ανύπαρκτο σύστημα ασφάλειας' Τέλος το 'Αρθρο' αποτυπώνει ότι 'Πως η Κυβερνηση Σημίτη μαγείρεψε τα στοιχεία για την οικονομία-Ο Μίτος της Αριάδνης- Ερχεται νέα καταιγίδα φόρων για όλα τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας'...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA

ΑΙΧΜΗΡΑ MEDIA
Το παρασκήνιο της παραίτησης -Οι σκαφάτες διακοπές στην Πάτμο την ώρα του πύρινου ολέθρου «έφαγαν» τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρουν οτι υπήρξε ενόχληση καθώς ο μέχρι πρότινος υπουργός έκανε διακοπές στην Πάτμο και απουσίαζε από τα πύρινα μέτωπα που ήταν σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της χώρας. «Πυρά» για τις διακοπές του στην Πάτμο εξαπέλυσε και η Καθημερινή, αναφέροντας: «ο πρωθυπουργός μιλάει για πόλεμο και παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, μένει στην Αθήνα λόγω των πυρκαγιών. Ο Βασίλης Κικίλιας το ίδιο, έχοντας αποκλείσει τις διακοπές για φέτος. Ούτε η “κήρυξη πολέμου” ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά…